כל האמת על אודיסאוס

יס באך

New member
כי

אם יש לי תפקיד במחזה הנפרש לנגד עינינו, טרם זהיתי אותו ואם תפקידי הוא להיות צופה בלבד, קהל, תתחילו לרגש אותי קצת יותר

קפת

New member
מותק

תהיה אחראי על הריגושים שלך עצמך. מה אתה כל הזמן מחכה שירגשו אותך, כמו איזה בתולת רפי חסודה?

יס באך

New member
מותקפת

אקסביציוניזם ללא קהל לא שווה כלום, את יודעת. יש כאלה עומדים ברחוב ופותחים מעיל- אם אין להם זין של חמור, אף אחד לא מתרגש.. האם את לא בענין אקסביציוניסטי? כלומר, את לא זקוקה לקהל? אז למה כאן, דווקא?

ומהו לעזאזל תפקידי

במלודרמה רוויית הדם וההשמצות ההדדיות? תגיד, אודינק'ה, 'תה מנסה לגייסותי כגיס חמישי ע"מ לסייע בידך (ובמה שאחוז בה) בקרב אנטיקפט? אם אתה טייס אמיתי כמו שאתה טוען (ויורה), נראה אותך משלח כמה טילי-טילים לעבר קפט ועושה ממנה קפוט. אתה חושב שאני גוזל תמים, אבל במקום לדאוג לי, במקומך הייתי מתרכז בלשמור טוף-טוף על הביצים. קפטמלכתיקפתמיילאב, דוכ(ו)סית שלי, שומדבר שאודי כתב כאן לא יערער את נאמנותי אלייך. (לזה רק את תוכלי לגרום.) NISM - Non-Invasive Sado-Masochism? או אולי National Institute for Sex Maniacs? ------ לי ולקפת יש את אותו טעם בנשים דווקא. טעם מתכתי-משהו, בניחוח סרדין מעודן.

האמת, כל האמת ורק האמת

לאודי יש סימפטיה לנשים מבוגרות. זה המשיך איתי אחרי שזה התחיל עם אמא שלו. אודיפוס שמודיפוס, העיקר שהילד חושלוקי רוצה את אמא שלו. אנא, אנשים יקרים, עזרו לאודי למצוא דירה חלופית לפני יום ההולדת הבא שלו בה הוא יחליף קידומת ברביעית בחייו.

נינטייב

New member
בין השיט-ין (כדברי קפת)

ציטוט: "ואז גיליתי שיש לנו את אותו נטעם בגברים". NISM???

קפת

New member
הוא נרציסט

מאוהב בעצמו. זה מה. וגם שקרן פתולוגי. NISM????

לובה1

New member
ממטבחה של לובה

כלומר שניכם אוהבים גברים (מ)אודי(ם). מומלץ לגוון מדי פעם לגברים על האש.

NISM ונפלאות

מתנצל עמוקות ורטובות על שלא קראתי את המילון מקריחה לקריחה. יש לי מודם ענתיקה ואני מעדיף להיות מעורה בעניינים ולבחוש בקדחת מאשר להקבר בתוך לקסיקון. עמכם הסלידה. ------ אודיחמודי, 'תה בטוח שתוכל לצאת מכאן בחתיכה 1? הרי לדבריך כבר פיזרו אותך קקונפטי בכל רחבי הרשת. חוששני שתהפוך לאודי מוצל על האש.

I did not have sex with that woman

דיסונאנסנס, אתה באמת עלם חמודות. הבעיה היחידה איתך היא שאתה לא תזהה הומור גם אם הוא ינשך אותך באף. אתה לא מכיר אותי, ואני, מצד שני, לא מכיר אותך. בוא נשאיר את זה ככה דיסו. הכיטוב ככה. שים לב לתגובותיהם של שאר חברי הפורום ואולי גם תבין למה אני כל-כך אוהב אותם. גם הם, תתפלא, חברים של הקפט, אפילו יותר ממך. מה יהיה קפט? את רוצה להמשיך ולשפוך את דמי או שנחכה לציון? לא. כי עוד מעט יהיה מאוחר מידי.

אפשר לקבל פה איזה פרור?

או איזו טיפת דם קרושה מאלה שהותזו קודם, אולי שערה משערות ראשו, תא עור מת שנשר מזרועו המסוקסת, קרן אור שבורה שעברה במנסרת היהלום, הבל פה שקפא על חלונה של קפת, ארומה של נפיחת בוקר ביישנית, טביעת אצבע שמנונית שדלתה במבה מהשקית והותירה חותמה על ארון המטבח, משהו?

I did not inhale

ממושאודיממוש, בליב מי, אני מריח הומור ממרחקים. כוונתי היתה אחת: לבחוש קצת בקדחת ולראות לאן יתפתחו העניינים. אירוני - נראלי שבסוף אתה הוא זה שלא הבין ונעלב. אוהבותך, באמת. אתה היהלום שבק(צ)פת!

קפת

New member
חוזר בך?

זה הישג כביר. ואני זו-קפת אותו לזכותי. דיסקומותק: אין לו לא יהלום ולא נעליים. כפכפים, אולי. עם פייאטים.

כפכפים עם פייאטים?

שכה אחיה. אם לא הייתי קורא את ההודעה הזו במו עיני לא הייתי מאמין עד כמה נמוך את יכולה לרדת.

גרגול

New member
סליחה

מתי עושים איזה משחק? אני רוצה להשתלב. אני רוצה להתערבב. אני רוצה להיגנב. אני רוצה להתלהב. אין לי ריגושים. החיים שלי הם גלגלצ אחד ארוך. כן.

קפת

New member
קפת הזמנות וסיפוקים בע"מ

גרגולצ'יק, עיניים של קפת, איזה ריגוש נחוץ לך? אני מקוה שכבר בדקת את קטלוג הריגושים שלנו לאביב 2004. מובטח לך שתמצא שם ריגושים בצבעי פסטל אביביים, בגזרות נוחות ומחומרים שאושרו על ידי הFDA. אנחנו מתחייבים לספק (תרתי!) את הריגושים שבקטלוג בתוך 24 שעות מרגע שהתקבלה ההזמנה.ויש 10 אחוזים הנחה למצטרפים חדשים.

למעלה