כל האמת על אודיסאוס

רילקס!

הייתי דווקא שמח לנתח כמה דמויות כאן - על ספת הטיפולים. אך כרגע, אני ממליץ לך על שוט של אלפרָזולָם (קסנאקס) להרגעת החרא-דות. עכשיו צאי והתעמתי עם המציאות החדשה - דאבל-ואגינה מול יהלום בדגדגן.

נינטייב

New member
ככה פפת? אאוטינג ללא אזהרה?

לפפת יש ואגינה אחת. עם מראה ממול. (נראה מה היא תחשוף עכשו)

קפת

New member
רצית לנג'ז לי - קיבלת

אמרתי כבר, כשאני נוקמת, אפילו בן לאדן מתחפש לרבנית קוק והולך לשים פתק בכותל. לנינט יש רשיון ג'. שתדעו. וזה לא נכון שיש לי רק ואגינה אחת. פשוט, זה מה שנינט הספיק לראות לפני שהוא התעלף מהתרגשות.

יס באך

New member
נראה לי שהקנאה אוכלת אותך

לובה מותק. איזו זקפת הלכה לאיבוד? אלא אם כן את לועגת ל-קפת, ואז לא רוצה להיות במקום בו את נמצאת עכשיו. גורי לך, סכסכנית.

קפת

New member
יס באחי, הרשה לי להעמיד

דברים. על דיוקם. ירדו גם לנשים וגם לגברים. ירדו על מי שהגיע לרדת, ומעולם לא היו בפורום ההוא רדיפות על בסיס ג'נדריאלי, אלא על בסיס קונספטואלי!

יס באך

New member
הועמדתי כנדרש

שמת לב שלובה 1 צחקה עלייך עם הגברים והזקפת? רק רציתי שתד'י

דרמה מרגשת ביותר

אכן אודה חמודה, שיחקת אותה. ומשום שיותר נוח לי (הרבה(!) יותר נוח לי) להחמיא לאישה מאשר לגבר, הריני לשבח אותך על כתיבה מרתקת ויפה. תענוג לקרוא את כתבייך, הן מבחינת התוכן והן מבחינת הניסוח על כל הדקויות. נקודה נוספת- אני שמחה גם שאת לא שושנה מהבלוק. זה רק אומר שיש יותר מכשרון אחד ברוך ונדיר בקרב המין החזק. (נדושה? אני? SO WHAT?) ובחיוך אחתום ביקור קצר ונדיר זה שלי בפורום, אופיפה [התעלמו נא מאילן היוחסין החתום מטה. פשוט אין לי מושג איך נפטרים ממנו] וביי

רגע! פרט שחשוב שתדעו

חשוב מאוד אפילו. להיות במקומי בסיטואציה הזו -ואני אסביר- זה יותר ממצחיק. בפעם הקודמת שביקרתי בפורום, קראתי לא פחות ולא יותר, על הנישואין הצפויים של קפת ואודי. לא חלפו חודשים [ובעצם, חלפו גם חלפו], והאקדח שראינו במערכה הראשונה- ירה. תותח תותח. וביי
אני לא מפסיקה לחייך.

תודה מותק

אם חשבתי שקפט לא תוכל לשנוא אותי יותר, התגובה שלה להודעה שלך בטח תוכיח לי שטעיתי.

קפת

New member
שנית התאומים לא יפלו!

אודיסאה, תגידי להם כבר מי את!

יס באך

New member
לא.. היא צריכה לערוך כנס

מעריצות/מעריצי אודי/סאה שם, נעבור לידה אחד אחד ויש רואה כל אחד יקבל ממנה נשיקה על לחי יהלום בכף היד ונחתום בארוחת חמש מנות על חשבונהּ סתאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם

קפת

New member
למה על חשבונה?

שתבשל בעצמה, הכלבה! ואחורי זה תנקה בעצמה, הנבלה.

כן. בטח.

את רק צריכה להודיע לי מראש מתי את מגיעה. אני מבטיחה שתצפה לך חוויה גסטרונומית כמוה לא חווית.

לובה1

New member
למה לי לבשל לחג

כשאנו ומשפחותינו מתכנסים לחגוג את ליל הסדר אצל העלמה אודיסאה. נותרה רק השאלה מי ישאל את הקושיות?

ואני אומרת

בואו נשכח מזה. לא אודיסיאה ולא נעליים. נא להחזיר בבקשה את היהלום לקצה הזין, את החתול לשטיח ליד מפתן הבית זהו. שאודי ימשיך להיות אודי ולכתוב כמו אודי ולהיות מותקמותקאודימותק. בשבילי זה היה מספיק טוב ככה.

קפת

New member
אני בעד

אם נינט יכולה, אז למה שאודי לא? גם? אפילו?

וכשאני אמרתי את זה כבר לפני חודשיים

אף אחד לא הקשיב לי. זה כי יש פה פריקת עול מוחלטת ויציאת מצרים. בכל אופן, אני עוד אשוב. לחצים קטנים בחזית מונעים ממני להגיח, אבל זה רק כדי שיהיה לכם למה לחכות.

את אמרת והיא אמרה ואני אמרתי

נו בטח. אחרי שהג'ינג'ית לא השאירה לי שום ברירה אלא לצאת מתוך הארון. ולחשוב שהכל התחיל בגלל הודעה תמימה ואמפאטית ששלחתי לה דרך תיבת המסר. ההודעה בסה"כ ציינה שיום העבודה שלי תם ואני חופשיה כציפור דרור ויכולה לעשות ככול העולה על רוחי בזמן (הרב) הפנוי שלי לאותו היום. ואילו אחת מאיתנו, הנמלה החרוצה שבינינו, תמשיך ותעביד את עצמה למוות. תאמרי לי את אחותינחמה, זו סיבה?

למעלה