כל האמת על אודיסאוס

קפת

New member
למרות שלא נראה לי שאכפת פה למישהו

ששיקרת, תיחמנת, הונית, רימית, סילפת, וכיזבת, אני משאירה לך את האפשרות להציל מעט מכבודך האבוד, ולגלות להם בעצמך מי אתה, מה הטעם שלך בגברים, ולמה אני לעולם לעולם לא ארשה לך להוציא לי שחורים מהגב כשאני אוכלת יוגורט אוכמניות (יקר וטעים נורא! קניתי בבוטיק). ולכם, חבורת אימבצילים אינפנטילים, נרציסטים ומגלומנים יש לי לומר רק שתי מלים: אתם לא קולטים, בכלל בכלל, מה הולך פה!!!

כבר אמרתי להם את כל זה

ויותר. האפשרות היחידה שנותרה לי היא להזריק להם את זה לווריד, וגם אז אני לא ממש בטוח שזהיעשה את דרכו למקום הנכון. משום מה, נראה לי שאת מנסה (בצורה מניפולטיבית למדי עליי להודות) להטיל על כתפי החסונות את כל האחריות למה שקורה פה. תשכחי מזה. אני אולי טייס, אבל אני בטוח לא תמים. אה, והחברה שלך לא מתכחשת אלי. בכלל לא. למעשה החלטנו היא ואני פה אחד להתכחש שנינו אליך. את מוזמנת לראות את עצמך כמוכחשת החל מרגע זה ובדיעבד גם. כי ככה זה.

קפת

New member
חברות? פפפפפפפפפפפחחחחחחחחחח

אני אין לי חברות. האמת? אתה החברה היחידה שיש לי. רוצה להתכחש לי? רוצה לנהל גם את הפורום? היו אורחים שלי, אתה והיא. אני אפרוש לי בצנעה לחדר העבודה העמוס שלי, אתעסק לי בשיגולי המוח הליליים והיומיים, וכשאסיים להשתגל, אצא לי לחופשה ארוכה באי היווני. טייס מה טייס, יווני מה יווני, קלאם פאדי. אתה היא ואני יודעים את האמת: אין פתאטי יותר ממך, אודי. יאללה, חביבי. תכתוב את המונולוג שלך. ועדיף שיהיה שנון ומצחיק. שיקל מעט על כאבי הלב שאתה עתיד להנחיל פה לקהל הצופות והצופים הנכבדים.

קפת

New member
שתגעת? להקל?

מה אני ניראת לך? אפידורל? את הצירים האלה, מותק, אתה עובר לבד-לבד.

האמת, כל האמת ורק האמת

וכה תעזור לי אלוהים. היום התחיל כמו יום רגיל בהחלט. קמת בבוקר, התקלחתי, התגלחתי וזחלתי אל עבר המטבח כדי להכין את כוס הקפה שלי. אני אוהב את הקפה של הבוקר, הקפה של הבוקר זה הקפה הכיטוב. אם יכריחו אותי לבחור בין הקפה של הבוקר, הקפה של הצהריים והקפה של הערב אני אבחר בכולם. כי כזה אני, לא החלטי. כשסיימתי עם ההכנות עשיתי את פעמי אל החצר והרהרתי, כפי שאני נוהג לעיתים לעשות, בחיים, ביקום ובפרט בכל השאר. אני שונא את ההרהורים האלו, הם נוסכים עלי לפעמים עצב ומשרים עלי הרגשת דיכדוך שכזו. סיימתי את הלגימה האחרונה של הקפה, הצתתי לעצמי סיגריה ובעודי שואף לריאותי את 756 החומרים המסרטנים הנמצאים בתוכה ראיתי איך החתול המניאק שלי מסתער על לטאה תמימה שכל חטאה היה להיות במקום הנכון, בזמן הלא נכון. "שים און היר" חשבתי לעצמי וידעתי שהלטאה האומללה עומדת לחוות מסכת התעללות שהיא לא תיארה לעצמה בדמיונה הכי פרוע כלומר, אם יש לה דימיון בכלל. עכשיו ,כשאני חושב על זה, אני די בטוח שיש להן דימיון אחרת הן לא היו מנסות לברוח . החתול מצידו, שידע שהלטאה תספק לו "זמן איכות" ותהרוג את השיעמום שהוא החל לחוש ב 36 השניות האחרונות הביט בי וחייך כמו חתול צשייר מרושע. הוא ידע שאני שונא את ההתעללות הזו שלו בלטאות והרגיש מאוד מרוצה מעצמו. ההבעה הזחוחה הזו שלו, הכמעט תמידית, הבהירה לי שהסיפור הזה הולך להיות ארוך ואכזרי. הבעת הגועל שעלתה על פני עודדה את המניאק להמשיך בשלו. יכולתי לראות שהוא מציץ בי מידי פעם מזוית עינו הכתומה כדי לוודא שאני אכן צופה בו ומתרשם כדבעי. מאז ומתמיד ניסיתי להפנות את יצר הציד של החתול שלי לאפיקים חיוביים יותר כמו ציד דז'וקים, אולם החתול המרושע, משחש בתיעוב שלי כלפיהם, החליט, בהפגנתיות מופגנת, להניח להם לנפשם ובכך להראות לי מי הבוס. הוא. כי ככה זה, או שאתה מניאק, או שאתה בוס. והוא היה גם מזה וגם מזה. נניח לחתול שלי לעת עתה, הוא לא האישיו כי אם אני. אודי. מותקאודי ליתר נכון. או שמא לא? היום שאני מדבר עליו התרחש לפני כשנתיים בערך, הרבה מים זרמו בנהר מאז וגם הרבה ספלי קפה ובדלי סיגריות. באותו הבוקר, כבכול בוקר אחר, התיישבתי אל מול המחשב כשאני רווי בקפאין ומרגיש די מרוצה מעצמי. בדיוק לקחתי לעצמי כמה ימי חופשה שצברתי בדם, יזע ודמעות (בעיקר דמעות) והרגשתי שאני כמעט כל יכול. אבל רק כמעט. רק דבר אחד העיב על מצב רוחי ההפכפך למדי והוא החתול והלטאה המסכנה, שבשלב זה כל אבריה החיצוניים, כמו גם הפנימיים היו מפוזרים לאורך כל החצר שלי. קיוויתי לעצמי שעד שאני אצא שוב, חבורת הנמלים המפטרלת באורח קבוע בחצרי תגיע ותאסוף את השיירים, אולם עמוק עמוק בתוכי ידעתי שזה לא יקרה, האיברים יחכו לי ויהוו עדות אילמת לכך שנהגתי באטימות לב כשלא ניסיתי להציל את החיה המסכנה ממלתעותיו הרצחניות של החתול. ולא שלא ניסיתי, אלוהים עדי שניסיתי. בפעמים האחרונות זה הסתיים בשריטות עמוקות וזבות דם ואתם וודאי תצליחו לנחש מי היה הנשרט. הפעם הסתפקתי במבט מאיים כזה, שלא ממש הרשים את המניאק. החלטתי, שמאחר שאני ביום חופש, אני לא אמהר לשומקום. לונדון בטוח לא מחכה לי והטיסה הבאה לבורה-בורה תצא רק בעוד כשלוש שעות. חשתי צער רב משנזכרתי שאני בכלל לא רשום לטיסה הזו. הדבר שהכי אהבתי אחרי הלא למהר לשומקום, הוא השיטוט במרחביה האינסופיים של הרשת בכלל והשיטוט באתר של שינוש בפרט. ולכן, החלטתי לעשות את מה שאני יודע לעשות הכי טוב. לקרוא. נכנסתי לפורומים השונים וביניהם היה הפורום של קפת. הפורום של קפת היה אחד מהפורומים שדווקא לא כתבתי בהם. אסופת המשוגעים שנהגה לכתוב שם גרמה לי להרגיש טוב. היא גרמה לי להרגיש שאני אדם נורמאלי לחלוטין, נטול פסיכוזות, נטול מגאלומניות ונטול קפאין. דילגתי לי מהודעה אחת לאחרת, מתגובה אחת לתגובה שניה וחשבתי לעצמי: "מה בעצם מונע ממני לאמץ לעצמי זהות נוספת, כשם שעשו שאר חברים הפורום ולהגיע למקומות שרגל אדם לא דרכה שם לפניהם?" וכך עשיתי. אימצתי לעצמי זהות שניה ובחרתי בניק אודיסאוס. מאותו הרגע בו התחלתי לכתוב הדברים החלו לקבוע בעצמם את הקצב. לא העליתי בדעתי שאני "אתיישב" במקום אחד לתקופה כל-כך ארוכה ובחיי שנהניתי מכל רגע. באמת. זו היתה חוויה, שרק חווית קניית החזיה הראשונה שלי משתווה אליה. שתדעו. ביי.

DND?

זו גם דרך לעשות את עצמך עסוקה מותקפט. כשתגמרי לגלח את השפם שלך, אני מקווה שתהיי פה כדי ליטול לפחות חלק מהאחריות למעשי על עצמך. טיעונים כמו: לא ידעתי, לא ראיתי, לא שמעתי - יתקבלו בהרמת גבה ובגיחוך ספקני.

קפת

New member
סתמי, שפנה. עכשיו תגידי להם מי את

ואם לחזור לתחילת הפרק בסיפור האיימים הזה: אז כתבנו לו. כלומר, אני כתבתי, ויולי כתבה, וזה מה שענתה התולעת: "הודעה מ: אודיסאוס2 אל: קפת תאריך: 04/02/04, שעה: 0:36:37 זה מאוד מרגש לשמוע שביכיתם את לכתי בטרם עת במיוחד לאור העובדה שאני עדיין בחיים. אפילו אני הצלחתי להזיל דימעה אחת או שתיים והדמעות הנותרות ישבו בחוסר מעש וחנקו כך סתם את גרוני. חוששני שלא נשאר לי הרבה זמן לחיות במיוחד לאור העובדה שב- 46 השניות הפנויות הנוספות שלך את תסיימי לקרוא את ההודעה ואני אאלץ לחשב את קיצי לאחור - בדיוק כמו החתול שלי. אני אנסה לפשט את הדברים ואתחיל מהסוף להתחלה: אין לי קצה קפט. כלומר, יש לי אחד אבל מסוג אחר. ובמילים אחרות: אני לא גבר, אני אשה. מאחר והפורום הזה פועל בצורה קצת שונה וישנה האופציה הזו של התקשרות אישית- מן ההגינות יהיה להודיע לך ולשאר חברי הפורום עם מי אתם מתקשרים. זו גם הסיבה בגינה לא שלחתי מיילים לחברי הפורום הקודם בשין, כדי שחילופי הדברים ישארו בתחום המצומצם של הפורום ולא יגלשו לפסים אישיים יותר בלי שתדעו מה, למה, כמה ומה השעה עכשיו בכלל. לא היתה לי שום כוונה לגרום לאיזושהי אי נעימות כשהצגתי את עצמי כגבר, פרט לרצון שלי לחסוך מעצמי את הזובור שהנשים (תסכימי איתי שחלקן נרמסו עד עפר) עברו שם. ההחלטה אם להמשיך ולכתוב פה בפורום כאודיסאוס, או, לצעוד מעודנות אל עבר תהומות הנשייה נשארת בידייך המסוקסות ואם את מתכוונת לטחון אותי עד דק ולפזר את איברי המדממים על השטיח, תדאגי בבקשה להשאיר לפחות פיסה אחת שלמה כדי ששאר המשפחה הקרוב שלי יוכל לזהות אותי. אני, בכל אופן, נהניתי מ"ההיכרות" שלי איתך ועם שאר חברי הפורום. לילה טוב וביי". ================================= אוי, אוי, אוי. היא הרסה לי את החיים, הרסה. מעולם לא הצליחו לייבש לי חלום רטוב, בכזו קלות. אודימותקית שלי: את תשאי את הכתם הזה על לוח ליבך לדראון עולם, שתדעי! ואתם, תגידו, מה עונש ניתן לה?

ככה זה עם חלומות רטובים מותקפט

לפעמים הם מתגשמים. רק בדקות האחרונות הזדמן לי למשש באהבה את המקלדת שלי, המחשב שלי עבר שידרוג ועכשיו הוא מגיע לביצועים מדהימים שמעולם לא נראו על פני כוכב הלכת הזה. חוץ מהאי.סי שלי, שנראה לי שהוא התאבד. אין לי שמץ של מושג למה בדיוק אני צריכה מחשב יותר חזק ממה שהיה לי, בהתחשב בעובדה שהשדרוג הקודם שלו נעשה לפני פחות מחודש. מאחר והחללית הראשונה ששוגרה אל הירח, שוגרה בעזרת מחשב XT מיושן, החלטתי לפנות אל נאס"א ולהציע להם להעסיק אותי על בסיס של חוזה אישי בעבודה מהבית. מצאו חיים במאדים, אתם יודעים, והם בטוח יזדקקו למיומנויות שיש לי. הדגשתי בפניהם את העובדה שמאז ומתמיד אהבתי חלליות ודאגתי גם לשלוח להם E.MAIL שבו רשומים כל ספרי המד"ב שקראתי, הסרטים שראיתי, והסדרות שצפיתי בהם. אני בטוחה שזה ירשים אותם. אפילו קניתי לי כובע מצחיה שחור כזה, שהמילה NASSA רקומה בחזיתו. באדום. כעת, כל מה שנותר לי לעשות הוא לחכות לתשובה שלהם, שאני מאוד מקווה שתהיה חיובית, משום שאחרי מה שעשיתי היום במקום העבודה שלי, לא בטוח שיהיה לי מקום לחזור אליו מחר. אתם כולכם מותק. בחיי. כולכם ביחד וכל אחד מכם לחוד. פרט לקפט. והיא יודעת בדיוק למה. ככה. עין. נו טוב, עין מאז ומתמיד נחשב לקדוש בעיני. זה היה יפה מה שכתבת שמה. יס באך, אחשלי. החגיגות שלנו על סיפרי המד"ב והפנטזיה ימשיכו, נראה לך שאני אוותר עליהן? דיסו, אתה באמת מאמי. נינטייב, אחותי. איפה בדיוק לנשק לך. בכואב? בוגו. כפרות. אני לא שושנה. לובה. גמכןכפרות עליך ועל החמשיר שלך, אפילו שהוא מונה רק ארבע שורות. קפט. לפני שהכרתי אותך חשבתי שאת יצור מרושע. אחרי שהכרתי אותך הסתבר לי שצדקתי. ואיפה נחמה בכלל?

עין הנץ1

New member
אכן, נפלה עטרת ראשנו

או איזשהי עטרה מאיזשהו מקום. אז מה, אודינקה? זה לא בדיוק טייס זה יותר טייס אוטומטי, או שומו שמיים (גיח), דיילת? ולא שיש לי בעיה עם זה. רק שעכשיו כשאודינקה ידבר על זה,זה כבר יהיה משהו אחר לגמרי. האם היינו עדים דוממים להתמוטטות נוספת וקולוסאלית של דפוסי מחשבה ומיגדר? האם נותרנו פעורי-פה (ושאף אחד לא ינצל את זה, כן?) לשידוד מערכות תפיסתי בכל מה שנוגע (ובכל מי שנוגע) למה גבר או אישה יכולים וצריכים לומר והאופן בו הם אמורים להתבטא? אודינקה הבטיח שהוא יהלום והוא אכן הלם. איפה שכואב. כלומר, יותר לנו. הגברים. סו לונג (כל כך ארוך), אודיסאוס. לונג ליב (עלה ארוך) אודיסיאה.

יס באך

New member
אודיסאה שכמוך

אחי קראת לי חלקנו יחד חיבת גברים למד"ב ולפנטזיה חגגנו כל ארבעת כרכי האקדחן צחקקנו על מעללי היהלום בקצה כופפתי את גווי בהכנעה אל מול זכר אלפא שכמוך אודיסאוס אפילו לקפה הזמנתי אותך נסיתי לפתות אותך בהחלפת ספרים מה לא אבל אתה את יא מלעונה מתוקה וחכמה שכמוך יאללה תבואי לקבל זאפטה על הכתף לזכר עברך כגבר ונשיקה על גב היד לשם היותך גברת רק על דבר אחד אני מעט "רוגז" כתבת לפי המייל המצוטט ש- ירדו כסאח על נשים אצל הקפת אני דווקא שמתי לב שירדו על גברים

לובה1

New member
גברים, ראו הוזהרתם

ככה יעשה לכל גבר בפורום קפת לאחר שנה יאבד את הזקפת ותחלוף לה עוד שנה ופגה הבושה נחשפו החלציים והרי לנו עוד אשה.

אודיסאה בחרדל

לא פלא שנעלבת כשהצעתי לך בהלצה לשמור על הביצים! עם ולמרות כל האמור לעיל בשרשור ההזוי הלזה, אני מוריד בפניך את הכובע(ון). [ואני עוד השגתי ציון סביר במשחק ההוא של "זהה את הנשים/הברנשים"...]

קפת

New member
מה????!!!!!

אנלא מאמינה. הכלבה הונתה ורימתה אותנו במשך שנתיים, ואתם מקריבים לה מנחות, קושרים לה כתרים ןמשוררים לה שירים? תסקלו אותה! ערפו את ראשה! גרשו אותה מכאן במקלות! אחרת - אני מתפטרת!!!! אודי, תגידי להם את הניק המקורי שלך. תגידי כבר! וואה, יופי. עכשיו יש את אודי הגבר-גבר שהיא אשה, ויש את נינט שהיא גבר-גבר. צריך לקרוא לפורום הזה על שם דנה אינטרנשיונל, לעשות ממנה ד"ר של כבוד בפורום, או משהו. אולי שתהיה נספחת צבאית. לוידעת. נמאסתם עלי כולכם. דיסו, תנתח אותם. תדחוף להם פורמלדאהיד. לכולם.

למעלה