כל הכבוד לשרון ולממשלתו

מה זה "העמדות האמיתיות של שלו"??

עמדות חברי הליכוד הן עמדות הליכוד. ככה זה, דברים משתנים, ואנשים מאמינים שצריך לעשות שלום ולהקים מדינה פלסטינאית. אם אתה כבר לא מסכים עם שרי הליכוד ולא אוהב את הכיוון הכללי של התנועה, מה אתה עדיין עושה בה? שלא תבין לא נכון, לי באופן אישי זה לא משנה איפה אתה, חיזוקה של אף תנועת ימין לא באינטרסים שלנו, בייחוד לא של מעבר מתנועת הליכוד שהיא עוד מתונה ביחס לאיחוד הלאומי, אני פשוט לא מבינה על מה אתה נלחם כאן...

Zack DA

New member
כאן את טועה

יש כזה דבר שנקרא "מצע הליכוד" ויש כזה מסמך שנקרא "ערכי הליכוד" ו"ערכי בית"ר" ויש דברים שמרכז הליכוד החליט עליהם ורה"מ התעלם מהם לחלוטין !

אתה כל כך צודק...

העובדות נכונות, אבל איפה המסקנה? המסקנה מדבריך היא ש"מצע הליכוד" ו"ערכי הליכוד" ו"ערכי בית"ר" הם מסמכים שלא שווים את מחיר הנייר עליו הם כתובים. מי שבסופו של דבר קובע, אלו הח"כים והשרים וראש הממשלה. כל האחרים שהזכרת, חסרי כל השפעה במשך הכהונה של הכנסת ושל הממשלה.

Zack DA

New member
בכל מפלגה זה נכון במידה מסוימת

בקדנציה האחרונה של הליכוד זה הפך למוגזם. ולכן, יש לשנות את זה בתוך המפלגה, ולא לברוח ממנה.

אתה חוזר על מה שאמרת,

בלי לענות על השאלה. איך בדיוק אתה יכול לשנות את הליכוד? איזו השפעה יש לכך על האידיאולוגיה של הח"כים מטעמו, כשרוב כוחך מסתכם בהצבעה לכנסת ביום הבחירות?

Zack DA

New member
אבל ככה זה תמיד, לא ?

כשהממשלה לא לרוחך, ואתה רוצה להחליף את השלטון - איזה כוח יש לך מלבד להצביע ביום הבחירות לגוש האופוזיציוני ?

זה אכן המצב

אולם ממה שמשתמע משאר ההודעות שלך, אף על פי שתפקוד הממשלה הוא לא לרוחך, אתה בכל זאת הולך להצביע למפלגת השלטון.

Zack DA

New member
שיהיה ברור:

אם המפלגה לא תשפר את מועמדיה - אפעל מבפנים כדי לשנות את ההרכב - אבל את קולי בבחירות לא אתן להם.

SuB D

New member
דיי צחי !!!

מספיק עם הטיעון הטיפשי הזה ש"צריך להילחם על הליכוד" ו-"צריך להשפיע מבפנים". אלה שטויות , הליכוד כבר מזמן לא מפלגת ימין !! הליכוד הוא מרכז ושמאלה מזה. תבין שלא רק שרון היה בעד מפת הדרכים,אלא רוב שרי הליכוד !! כדי שתבין שהליכוד הוא לא ימין !!! ל-א ימין !! ל----א !! אנשים עם דיעות כמו שלך מזמן הבינו את זה ועזבו את הליכוד ואני מדבר מתוך היכרות עם כמה אנשים האלה !! רק בגלל אנשים מסוגך מפלגות ימין אמיתיות לא יוכלו לעולם להשפיע מכיוון שאין ברשותם את הכוח המספיק לזה. הבית האמיתי שלך הוא בימין !! לא בשמאל של הליכוד !!

Zack DA

New member
אתה טועה, ידידי

זה שרוב השרים בליכוד תמכו בשרון - לא אומר שרוב הליכוד תומך במהלכי שרון. להפך. ברור שרוב מוחץ ממצביעי הליכוד לא נתנו לשרון את המנדט לעשות את מה שהוא עושה היום. ודע לך דבר אחד - אמשיך להלחם על הליכוד מבפנים - וכל עוד לא אהיה מרוצה - את הקול בקלפי אתן למפלגה אחרת.

ברור למי?

ממה שאני הבנתי משיחותי עם מצביעי ליכוד חדשים (לא כמוך שמצביעים כל בחירות לליכוד), הם בחרו בליכוד על מנת לבצע שני דברים: קודם כל "להכניס לערבים", ואח"כ לעשות שלום, כולל פינוי התנחלויות והקמת מדינה פלשתינאית. נדמה לי שכבר שאלתי את השאלה הזאת ולא קיבלתי תשובה: כיצד אתה נלחם מבפנים? איזו השפעה יש לך על פעולות השרים והח"כים של הליכוד?

Zack DA

New member
תרשה לי, אני מכיר מצוין את התפלגות

תומכי הליכוד, גם מסקרים ומדברים שאני לומד וגם מהשטח. אני מתחייב ש- 80% ממצביעי הליכוד בבחירות האחרונות לא דמיינו שאריק שרון יקבל מסמך מסוכן כמו מפת הדרכים. ----------------------------------------------- כיום אין לאף אחד השפעה, בבחירות הבאות נצטרך להשפיע.

Zack DA

New member
הן בהצבעה והן בשכנוע

כיצד אוכל להשפיע בנוסף על כך ?

אתה לא יכול להשפיע,

ולכן עליך לעבור למפלגה שמייצגת טוב יותר את דעותיך. נדמה לי שהאיחוד הלאומי מתאימה יותר עבורך. הלא כן?

SuB D

New member
לא דמיונו ?!

אריק שרון אמר במפורש לפני הבחירות שזו תהיה דרכו !!! אלה שהצביעו לו היו צריכים להיות מודעים לכך. הצבעת שרון=קיבלת את מצע חד"ש.

Zack DA

New member
מה הוא אמר לפני הבחירות ?

שאוסלו הוא הסכם גרוע, ושיהיו ויתורים "כואבים". אי אפשר, בשום דרך, להבין מזה שמסמך כמו מפת הדרכים הוא מקובל על שרון.

SuB D

New member
אני כבר לא יודע מה להגיד לך ../images/Emo4.gif

אתה אטום. אתה מתכחש למציאות, וחבל שכך.

Zack DA

New member
מדוע ?

כבר הצהרתי שאת הקול בבחירות לא אתן לליכוד במצבו היום, אז מה הבעיה ? אסור לי להלחם עליו ?

למעלה