כל הכבוד לשרון ולממשלתו

Zack DA

New member
גם על אוסלו אמרו את זה

עוד אלף הרוגים הם לא סכנה קיומית ? אולי לדעתך לא. אבל אחרי זה אנשים כבר יברחו מפה. ------------------------------------- פטריוט זו מערכת מיושנת. ה"חץ" גם יפגע בכולם. ============================== קאסם שפוגע בעזריאלי יהרוג יותר מ"כמה אנשים". ============================== קאסם שפוגע ב"פי-גלילות" יהרוג יותר מ"כמה אנשים". =============================== קאסם שפוגע בכל ריכוז של אוכלוסיה יהרוג יותר מ"כמה אנשים".

Carl Freeborne

New member
והם פה../images/Emo70.gif

זו עובדה, ואני בתור יהודי דתי - מאוד רוצה בית מקדש וארץ ישראל שלמה, אבל בצר לי זה מה שיש לנו... וחייבים להגיע איתם להסדר.. שבת שלום ומבורך

Zack DA

New member
אתה חייב לעשות סוויץ'

גם אם כל ערביי יש"ע ילכו - אנו נהפוך למיעוט תוך דור. חייבים כבר עכשיו להקטין את מספרם - גם של ערביי יש"ע וגם של ערביי ישראל.

פריפטס

New member
סתם שאני אבין, מה בדעתך לעשות?

לטרנספר מפה את כל הערבים על סמך היותם ערבים?

Zack DA

New member
כמעט כל אמצעי כשר

העיקר - שתשאר מדינה יהודית. אני בעד חוק להגבלת ילודה ללא-יהודים, למשל.

פריפטס

New member
כמעט כל אמצעי כשר?

אני בטוח שפולין תשמח למכור לנו חלק מתאי הגזים שלה.

פריפטס

New member
אז אני מניח

שעינויי תופת של כל ערבי שלא מוכן לעזוב כשרים בעיניך?

ההרגשה שלי, צחי,

היא שאם במקרה היית גרמני ארי שנולד בתחילת שנות העשרים של המאה הקודמת, סביר להניח שהיית תומך נלהב של המפלגה הנאצית (או הפשיסטית, אם היית איטלקי). הרי מלבד השמדה באופן ישיר, אתה מוכן לעשות לפלשתינאים כמעט כל דבר שהנאצים עשו לנו בתחילת דרכם.

פריפטס

New member
האמת

שרציתי להגיד את אותו הדבר אבל צחי מיד היה קופץ וצועק עלי...

Zack DA

New member
אתם שוכחים דבר אחד !!!!

היהודים באירופה לא פוצצו אוטובוסים ולא הרגו גרמנים ולא חטפו ילדות גרמניות ולא ירו על מכוניות. הם הותקפו בגלל מי שהם !! וזאת הנקודה. לא, לא הייתי יכול להיות נאצי. תתביישו לכם !

בתור אחד שעוסק הרבה בסטטיסטיקה,

אתה מוזמן לברר ולספר לנו כמה מתוך מעל למליון ערבים במדינה, שאתה מציע למרר את חייהם עד שיעזבו - כמה מתוכם הם שותפים לטרור. ועוד משהו - נניח שהיהודים בגרמניה היו עושים את כל מה שאמרת, והורגים, נניח 20,000 גרמנים. ונניח שאתה היית גרמני ארי. האם אז היית תומך במפלגה הנאצית?

Zack DA

New member
אם היהודים היו הורגים 20000

גרמנים היינו כולנו מדברים אחרת והמצב היה שונה. מה הקשר ? היהודים הרגו 20000 גרמנים ? הם היו מיעוט נרדף. ------------------------------ אתה עושה השוואות ומתעלם מזה שהערבים פוגעים בנו ומנסים לחסל אותנו.

באמת?

אם היהודים היו הורגים 20,000 גרמנים אז היית מצדיק את כל מה שהנאצים עשו להם או אפילו רק מה שעשו להם בשנים הראשונות של הממשל הנאצי, לפני תחילת מלחמת העולם השניה? אני לא הייתי מצדיק גם אז פגיעה באף חף מפשע. מצער לשמוע שאתה כן. מה שאני רוצה להכניס לך לראש זה שלא כל הערבים פוגעים בנו ומנסים לחסל אותנו, אלא רק מיעוט קטן מהם, ורובם הם בסך הכל אזרחים שרוצים לחיות את חייהם בלי כיבוש.

למעלה