כל הכבוד לשר הפנים אברהם פורז....

פלסטיק

New member
"אגב- קוראים לי עידן- לא סער!"

תגיד אתה אדם דתי? מי אמר לך שאפשר להתפלל שחרית עד 11? מאיפה הבאת את זה? בקיצור מה שאתה אומר זה שיש אנשים שבחרו לעצמם עבודה לא מתאימה ולכן הם דורשים ממני לותר על חלק מחיי המשפחה שלי. חתיכת דרישה יפה יש להם ממני. דרך אגב, אשמח אם תספר מה הפתרון שלהם לימי החורף כשלא מזיזים את השמש לכבודם.

saar7650

New member
אגב- פלסטיק...

"תגיד אתה אדם דתי? מי אמר לך שאפשר להתפלל שחרית עד 11? מאיפה הבאת את זה?"- לפי הפוסקים מותר להתפלל עד 4 שעות זמניות מעלות השחר או מנץ החמה. אלו שעות שמתפללים בהן שחרית. לאחר מכן לא מתפללים שחרית. הרמב"ם מתיר להתפלל כל היום אך הוא מיעוט יחיד כמדומני. בכל מקרה גם הרמב"ם מסכים שאם יפלל לאחר 4 שעות הפסיד אדם את זמן תפילה האמיתי, אך מרוויח הוא את התפילה עצמה. בכל מקרה כיום הולכים לפי רוב הפוסקים שמתירים להתפלל עד 11 11 וחצי לערך. "שיש אנשים שבחרו לעצמם עבודה לא מתאימה, ולכן הם דורשים ממני לותר על חלק מחיי המשפחה שלי. חתיכת דרישה יפה יש להם ממני." מה ההבדל אצלך אם זמן בילוי בחיק משפחתך יחול בערב או יום?! ואגב- הם לא בחרו לעצמם עבודה לא מתאימה, הם פשוט נאלצים לעבוד בשעות אלו. "אשמח אם תספר מה הפתרון שלהם לימי החורף כשלא מזיזים את השמש לכבודם." אני לא יודע מה הפיתרון- אבדוק עבורך זאת.

פלסטיק

New member
פורז עשה את זה מסיבות אחרות

כשקבעו את מועד שעון הקיץ היה הסכם בין שינוי לש"ס ששנתים או שלוש (לא זוכר מה מהם נכון) השעון יוזז לפני יום כיפור ושנה אחת אחרי מכיוון שלפי ההסכם שנה שעברה השעון הוזז אחרי יום כיפור (למרות שש"ס ניסו אז להפר את ההסכם) הרי שהשנה לפי אותו הסכם שעון הקיץ אמור להסתיים לפני יום כיפור פורז מכבד הסכמים ולכן מבצע אותם, לא בגלל חילונים שצמים אלא בגלל שהסכמים צריך לכבד

blablash

New member
עוד דבר שש"ס צריכה להתבייש בו

ב"ה בנוסף לכל הדברים המגעילים האחרים שהיא עושה...

tamarhp

New member
דייייי אל תזכיר לי!

אני צריכה בעבודה להכין לש"ס עלון כזה.. עיתון של 4 עמודים עלובים.. זה נראה כמו עיתון לילדים מוגבלים!! אני מקלידה את הכתבות ומתפוצצת מצחוק באמצע מרוב טפשות!

למעלה