כל חייל ושוטר שמפנה כל מי שהצביע

z dead

New member
חשבתי שאתה רוצה ללכת מכות...

מה אתה נקניק? תגיש נגדי תלונה? :) בן כמה אתה בחייאת? גם בן 16-17?

TheOrion

New member
נמנמ

שאלה: על מה הם יעמדו לדין בבית המשפא הבינלאומי בהאג?

חשבתי ששמאלנים הם אנשים הומניים

ולא אלימים אההה שכחתי רק שמדובר בערבים אתם ייפי נפש אכולי רפש... דרך אגב אם יש למישהו כאן אומץ אני מזמין אותו לנסות עלי את המלקות... חבורה של שמאלנים חולניים

אביבaviv

New member
אפשר לשאול שאלה

אתהף מתנגד התנתקות גדול, איפה אתה נמצא כרגע, ברגעים אלה של מאבק ושל שבר, איפה מצבך הגאוגרפי, מעניין אותי לדעת אם הציבו בכל התנחלות בחוץ מחשב ואינטרנט ככה שאתה יכול לכתוב פה גם הודעות, או שאולי אתה עם כל העקרונות המפוצצים שלך נמצאים עכשיו בבית במזגן בנוחות? יפי נפש אבל אל צבועים....

נמצא במזגן בסבבה...

למה כי אין סיכוי לעצור את זה מול 20.000 אלף חיילים ושוטרים. אבל רק שתדעו אתם עכשיו מרגישים סבבה ניצחתם העפתם אנשים מבתיהם אבל זכרו רק דבר אחד כל האנשים שמגורשים וכל הציבור הימני לא ישרת יותר בצה"ל והרבה מאנשים שאני מדבר איתם מדברים על ירידה מהארץ... וזה אומר שאתם תתמודדו מהיום לבד אל מול הערבים בייייי

אביבaviv

New member
ברוך שפטרנו

אין למדינה שום צורך בפרזיטים עריקים משתמטי צה"ל, חולבי מדינה כאלה . סופסוף באמת נוכל להתמודד איתם - בצד המדיני-פוליטי . שלא תבינו לא נכון, אני לא אומרת ברוף שפטרנו על המתנחלים, על חובשי הכיפה וכו', חס וחלילה, בהחלט יש בתוכם אנשים טובים, אני אומרת זאת על כל מי שמתכוון להשתמט משירות בצה"ל ולהיות לעול ולנטל על הדמיה כפרזיט, חובשי כיפה וחילוניים כאחד .

גברי 22

New member
נכון אנחנו פרזיטים...

90 אחוז מהיחידות הקרביות מורכבות מאנשי ימין!!!! מה השמאל נותן חוץ מביקורת... אין לנו מה לחפש במדינה הזאת

אביבaviv

New member
בבקשה הדלת פתוחה

והמטוס ממריא . אין לכם מה לחשפ במדינה הזאתי? ואתם קוראים לעצמכם "מלח הארץ"? אז קצת קשה אז אתם כבר מאיימים לקום ולעזוב? באמת עלק פטריוטים, מנומשות חסרי ערכים

אביבaviv

New member
פרובוקציה פרובוקציה ושוב פרובוקציה

זה כל מה שאתהנ יודע לעשות? מי מגרש אותך מכאן? מישראל? עושים פינוי של אדמות שהן ממילא לא שלנו, עליהן נהרגו המון חיילים בהגנה על אנשים שממילא לא מכבדי םאותם (דוגמא - איך שהם מתנהגים היום) . מה יש לנו לעשות שם? ברצינות! בגלל שהרב אמר? אין לכם שום חוש היגיון? שום הטלת ספק או דעה עצמית? פשוט הולכים בעיניים עצומות? איך, איך נראה לך שאפשר לנהל צבא תקים עם אנשים כאלה

גברי 22

New member
אני אפילו לא חובש כיפה אז מה

הקשר למה שהרבי אמר תפסיקי להיות מושפעת מכל מה שאומרים לך בתשקורת

אביבaviv

New member
אני לא מושפעת ממה שאומרים בתקשורת

אבל שוב אני רוצה לשאול, איפה אתה נמצא כרגע?

גברי 22

New member
זאת חדירה לפרטיות על כמה זכויות

את רוצה לעבור לא מספיק שבגירו אתם עוברים על חופש התנועה זכות הקניין עכשיו את רוצה לעבור על זכות לפרטיות אני לא חייב לך דין וחשבון כמו שאת לא חייבת לי זאת מדינה דמוקרטית לא?אה רגילים לא לקיים את הדמוקרטיה

אביבaviv

New member
הפלת אותי מהכיסא

מצחוק, רציני, אתה פשוט בנאדם מצחיק . אתה קורא את מה שאתה כותב? כאילו ברור לך כמה טיפשי אתה נשמע? שאלתי איפה אתה נמצא כי נראה שאתה לא נמצא באיזו התנחלות, בחוץ ,בשמש בחום, מביע התנגדות, ואפילו לא ברחוב שדרום ת"א או מול חוות השקמים מפגין... נראה לי למען האמת לפי זה שיש לך מחשב שלא היה לך ז*ן לצאת היום מהחום מהבית, ואתה יושב במזגן, אבל בשביל להגיד ש"התנגדת להתנתקות" אתה פה מפוצץ את הפורום באמירות גדולות .

גברי 22

New member
ומה את בדיוק עושה לא אות הדבר?...

למה את לא מפגינה בעד ההינתקות אני הייתי ביותר מ30 הפגנות נגד הגירוש זהו כבר אין מה לעשות מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלבכות. אבל את זה הזמן של השמאל להראות שהוא יודע לעשות הפגנות להביע תמיכה בשרון המסכן... או שכמו שהפקרתם את רבין לבד במערכה ככה אתם מפקירים את שרון

אביבaviv

New member
מי הפקיר את רבין?

והיו הפגנות תמיכה אבל עכשיו זה ממש לא הזמן לעשות עוד התקהלויות גדולות כמו הפגנות, גם אם הן פהגנות תמיכהף מכיוון שדבר יכול לגרום רק לעוד בעיות ולהפריע חכוחות הביטחון בפינוי . מעבר חכך חעשות הפגנה כזאת היום יהיה ממש שמחה לאיד של המפונים, דבר שילהים ויפגע ברגשות המתנחלים, ואתמין או לא - זוהי לא מטרת השמאל . אני אומרת לך השמאלנים המסריחים יפי הנפש האלה - לא רוצים לפגוע באפאחד...

למעלה