כל חייל ושוטר שמפנה כל מי שהצביע

Rotema3

New member
אה וואלה. טוב.לא נראה לי.

צודקת. נתתי לך תרשים מדויק של מה שהולך להיות. אולי גם תצטטי ותסיברי לי איך הבנת את זה?. וכן. שוב את עושה זה, אפילו בעשר שניות שאנחנו מכירות כל הודעה שלך מתקשרת לזה. יפה לך. מלחמה ומוות. תחשבי שוב על הכוונה שלי. אלו הנושאים בגדול שהשמאל מדבר עליהם. נאצי? את חושבת שהשמאל שמפגין ליד הגדר לא קרה ככה לאף חיל? את בטוחה? שנהיה קצוניות ונדבר על ידויי אבנים של שמאלנים יפי נפש על חיילים? על התכנון של 70 שמאלנים לרצוח חיילים עליו אף אדם כמעט לא שמע? כשאנשים פה מדברים על לתת כאפה או מה שלא למתיישבים את לא פוצה פה. אח השמאל השמאל. יפה לכם.

אביבaviv

New member
לגבי מה שקורה פה

אני יודעת להבדיל בין צחוק למציאות . נראה לי הרבה יותר חמור שילד קטן מעיז לזרוק ביצה על שר במדינת ישראל, ולקלל חייל, מאשר שמישהו פה אומר דברים בצחוק . אבל שוב זה לא כאילו את מתייחסת למה שנוח לך או משהו . כמו שאמרתי 2 הודעות מתחת - נואשתי, אין עם מי לדבר

Rotema3

New member
ולי נראה שלא.

אין עם מי לדבר. אבל יש למה לחכות. הזמן יעשה את שלו. תראי את זה איך שבא לך.

kobik15

New member
את מבינה, הם ירגישו מנצחים

אם יהיה בלגן. לא חשוב בריאות ושלוות תושבי מדינת ישראל ואזרחיה. העיקר שהם יוכלו להגיד אמרנו לכם. פשוט תת רמה

Rotema3

New member
בדיוק ככה.

קלעת בול. תת רמה של הבנה. זה מה שיהיה אם נרצה או לא. "אנחנו מפסידים עכשיו", "אתם תפסידו אח"כ". אין צפייה יש מציאות. אף אחד לא מצפה ומאחל לבלאגן, הוא מתחיל כבר עכשיו.

אביבaviv

New member
חברים נואשתי

הגעתי למסקנה העצובה ש... כמו שאמרו כבר - אין פרטנר

BrightDarkness

New member
צריך למחוק את כל השרשור הזה

אין פה תרבות דיום מאף צד לא משמלאני ולא מימני לא מחילוני לא מדתי וכו'.. אנשים אם אתם רוצים שאנשים יתיחסו למה שאתם כותבים פה תאמרו את שלכם בצורה הנכונה אתם סתם מבזבזים את זמנכם כשאתם כותבים ככה כי אתם רק מעודדים אחד את השני להכללות ושנאה..

גברי 22

New member
כן נכון למחוק את מה שלא מוצא חן

בעינך כמו שאתה מגרש את מי שלא מוצא חן בעינך... לשכתב את ההיסטוריה זה הכי טוב להעלים דעות שלך אנשים

BrightDarkness

New member
סליחה אם לא הבנת נכון

קודם כל...אני לא מגרשת פה אף אחד מביתו... ואני לא אומרת אל תביע דעה אני אומרת תביע אותה בדרך הנכונה לא בקללות ולא באלימות מילולית...רק ככה אנשים באמת יקשיבו לך אם תדע להעביר את הדברים בדרך הנכונה.. חבל שתקפת אותי ככה באמת. סה"כ מה שאמרתי זה מכוונה טובה.

OMER G17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לי שהכותרת מספיקה!

למעלה