כל חייל ושוטר שמפנה כל מי שהצביע

גברי 22

New member
תשמעי אני זוכר טוב מאד את התקופה

של רבין הוא היה לבד אפילו השרים שלו לא תמכו בו השמאל פה ושם עשה איזה הפגנה קטנה אבל בגדול הוא היה לבד

אביבaviv

New member
די להתעסק בתפל ולא בעיקר

לגבי תקופת רבין אני לא יודעת ולא יכולה להגיד וגם לא מתכוונת להצדיק - אני הייתי אז ילדה קטנה, בת 10 נדמה לי, לא על זה מדובר, אני מדברת על המציאות היום (ראה - שאר ההודעה הקודמת)

גברי 22

New member
העיקר הוא שיש גירוש...

שהוא דבר לא מוסרי ולא דמוקרטי ולא עבר משאל עם

אביבaviv

New member
שאלה

אני אשמח בבקשה לקבל הוכחות, ענייניות ועובדתיות בלבד, לכך שהמהלך הזה הוא לא מדוקרטי . לגבי לא מוסרי - זו דעתך ולא עבר משאל עם - אין חוק שאומר שהוא צריך לעבור משאל עם .

גברי 22

New member
למה הוא לא דמוקרטי אוקיי...

אני מקווה שתקבלי את ההסבר למרות שאת תומכת בגירוש אני יחלק את זה לסעיפים. 1}בבחירות האחרונות מצנע רץ על מצע של פינוי מעזה מול שרון שטען ההיפך והתוצאה הייתה ששרון נבחר ברוב גדול כי האמינו שהוא לא יפנה ישובים לעולם"דין נצרים כדין תל אביב" כפי שאמר לפני הבחירות. 2}הצעת הפינוי הובאה למרכז המפלגה השולטת שהיא הליכו ושמה היאנפלה ברוב גדול. 3} כל פעם שלשרון לא היה רוב לאישור התוכנית בממשלה הוא פיטר שרים. לסיכום מה שהיה לנו זה מחטף של שרון במהלך אנטי דמוקרטי וכל משפטן מתחיל לא משנה מה הדיעות שלו יגיד לך את זה זה שהתקשורת לא אומרת את זה יש סיבה אחת בלבד כי היא תומכת בגירוש

אביבaviv

New member
תרשה לי לענות לך

קודם כל אני רוצה לברך אותך, בכל הרצינות, שבניגוד להרבה מנגדי התנתקות פה, שכשאר הם שמעו משהו מנוגד להם מיד פנו לקללות, אתה עונה בצורה מכובדת וזה בהחלט מבורך ויוצא דופן . עכשיו לגבי הסעיפים - 1. זו הבעיה עם דמוקרטיה ייצוגית, וזה ידוע, שלא תמיד מי שאתה בוחר עושה בדיוק מה שאתה רוצה, אבל מה אתה מציע? דמוקרטיה ישירה? 2. אין שום חוק שאומר שמרכז המפלגה צריך לתמוך בכל צעד ושעל של ראש הממשלה, שוב - דמוקרטיה ייצוגית . 3. העניין הזה הוא באמת בעייתי, אני מסכימה איתך, אך העובדה היא שבכל הסקרים שכו נעשו הוכרע כי העם בעד ההתנתקות ברוב גדול!, ועובדה היא ששרון מצליח לשמור גם על רוב בממשלה . כמה שעצוב לומר זאת - גם מחטף הוא הליך דמוקרטי

גברי 22

New member
סקרים זה דבר וירטואלי

אי אפשר להשתמש בסקר כטענה... גם בדמורקטיה יצוגית המפלגה נבחרת על סמך מצע... וגם מי שבעד ההינתקות אני חייב לשאול שאלה אם כבר עושים הינתקות למה לא עושים את זה בהסכם שלום שלפחות נרויח משהו?

z dead

New member
פתטי

ירדו מהארץ? לא ישרתו בצבא? אז איזה מין ערכים יש לכם? לכו תגורו באירופה יא בוגדים אנטישמים

אביבaviv

New member
כן קראתי

ואם לא הבנת את האירוניה שבעניים אז באמת יש לך בעיה . הוא אמר את זה בציניות! באירוניה! לא הבנת את זה מהאמוטיקון בסוף?

z dead

New member
פפחחח

כפה קטנה ולא מזיקה...זאת אלימות? חשבתי שלעקור עצי זית ולהכות חיילים ושוטרים זה יותר הגדרה של אלימות... אם יש לנו אומץ לנסות עלייך את המלקות? הווווו איזה גברבר :)

Rotema3

New member
אתם פשוט דבילים!

שמאלנים אעלק. בחרתם מילה גדולה. לקחתם מושג שנראה לכם יפה, החלטתם להשתייך לחברה שאתם אפילו לא מבינים מה היא העיקר שתוכלו לקרוא לעצמכם 'שמאלנים'. ועוד להתגאות בזה. פשוט בושה. גועליים. אבל חבל על הדיבורים. הזמן והאורעים יעשו את שלהם. אני מתביישת במדינה הזאת ובצבא {ולא אני לא 'מתנחלת', אבל אין קשר!}, ואני מאחלת שכל הימין שהוא בעצם מה שמחזיק את המדינה הזאת-יעזוב את הארץ ולא יישרת בצבא, ואז נסתכל עליכם השמאלנים המטופשים ונראה איך אתם נגמרים לאט לאט בגהנום שאתם יצרתם לעצמכם. יומכם יגיע.

אביבaviv

New member
../images/Emo12.gifרועדת מפחד

שמתם לב שכולם נהיו היום נביאים? (נביאי זעם יש להוסיף) באמת תעשו הון מלחזות עתידות . תעשו לי טובה.....

Rotema3

New member
זאת המציאות

וזה שקוף. אני פשוט מחכה לרגע הזה. אין אחד שלא יצא פגוע. תשמחו עכשיו. תבכו אח"כ. יש הבדל?.

אביבaviv

New member
גאונים כולם

קדימה לפוליטיקה! נו, הרי את רואה את המצב עכשיו ויודעת לחזות בדיוק אחד לאחד מה יקרה בעתיד, נכון? מדוע את לא בפוליטיקה? אם את יודעת לחזות כ"כ טוב כמו שאמרת אולי גם אני אצביע לך . אפאחד פה לא נביא את יכולה הכי הרבה להגיד שזה מה שנראה לך . כ:כ נחמד לראות אנשי מצפים למחלמה ומוות, אה נהדר!

Rotema3

New member
איזה בן אדם מתוק.

מה הקשר לפולטיקה?, תסבירי לי אולי?. תנסי. טוב?. לחזות את העתיד? שוב בחרת מילה גדולה? שוב את משחקת במילים? זה מה שאת יודעת לעשות? זה מה שמעניין אותך? אותי לא. אמרתי שהזמן וארועים יעשו את שלהם, קחי את זה לכל כיוון שאת רוצה. אני בטוחה שהכוון שלילי. רוצה לקרוא לזה חזיון עתיד? אולי ניחוש? מה את חושבת?. שמאלנים יודעים לדבר רק במובנים של מלחמה ומוות הא? אולי גם על ערבים. כשזה מגיע למתיישבים, יהודים, ימנים, כמו פה, כמו בכלל-הם מאבדים את עצמם. לפחות את מה שהם חושבים שהם. עצוב עצוב.

אביבaviv

New member
מה הקשר לפוליטיקה?

אני אסביר לך, במצב שאנו בו היום, עם הפוליטיקאים שיש לנו וכו', בהחלט היה עוזר לנו כמה פוליטיקאים שהיו יודעים לקרוא את המפה המדינית-פוליטית כ"כ טוב כמו שאת מתיימרת לקרוא ולהגיד מה יהיה . "שוב בחרת מילה גדולה? שוב את משחקת במילים?" כן כן, שוב, אני עושה את זה כבר לאורך כל שנות הכרותינו, 5 דקות שלמות... בהחלט הצלחת להצחיק אותי . "שמאלנים יודעים לדבר רק במובנים של מלחמה ומוות הא?" כן, שמאלנים הם אלה שקוראים "מוות לערבים" וצועקים לעבר חיילי צה"ל "נאצי" ברור...

למעלה