סליחה שאני "מחליף צד"
אבל צולי, תירגע, הכעס הזה לא מוביל לשום מקום, אם כבר אתה צריך להבין שהוא גורם לאפקט שלילי. ובאמת מצטער על זה שאני "בולם" אותך, אבל איך אתה יכול לדבר בכ"כ הרבה בעס ואגרסיות לגבי העניין שגם אותה תורם, שכחת את תעשיית החלב והביצים, נכון? הרי אתה לא טבעוני, ואני בטוח שפה ושם אתה אוכל דגים, אלא אם כו הפסקת מאז. אז בגלל זה אני חושב שמה שאמרת די צבוע, כי אם אתה כועס ואגרסיבי וישך בך אנרגיה, לך לתרום מזמנך או מהכוח שלך לארגון כזה או אחר, לך תפגין או תזרוק כמה אבנים על חלון של משחטה (מומלץ
) או משהו. תעשה משהו מעבר לרק לדבר בקיצור. אבל מה שכן לא במקום להתחיל להגיד לאנשים ללכת להזדיין ושהם אפסים ולקרוא להם פוזרים וכד. אתה לא מכיר את האנשים פה, וגם אני לא אז אל תתימר להכיר אותם. אגב העובדה שאתה מחפש כל סיבה להגיד ש"הם" סתם אומרים וכותבים משפטי רגאיי נלווים וכד' מראה שיש לך בפנים איזשהו כעס וביקורת כלפי האנשים פה, עוד לפני הוויכוח. ועוד משהו, מוזר שאחרי עוד מעט כמעט שנתיים של "צמחונות" אתה עוד לא הבנת שלאנשים יש את הזכות לדעה. וזה שמישהו לא צמחוני או טבעוני ולא מסכים איתנו, לא אומר שהוא בור, זה הרבה פעמים יכול לבוא מבן אדם עם השכלה. למרות שלפי דעתי מבחינה בסיסית בן אדם שלא מסכים "איתנו" טועה, אבל זה בסדר זאת הדעה שלי, ולאחרים יש דעות, אז להגיד להם ללכת להזדיין ממש ממש ממש לא יעזור, אתה יודע למה זה יגרום? זה יגרום לחבר'ה לכתוב לך: "איך באלי המבורגר" ואז אתה שוב תתעצבן. בקיצור תירגע, ותיכנס לעולם האמיתי, תגבה את הדיבורים שלך. אני אשמח לעזור לך
אני בטוח שאחרי כל זה אתה בטח מת לתת לי כפה וכאלה, אבל מצטער זה לא אישי פשוט הייתי חייב להראות לך את כל מה שכתבתי פה.