וכשבשמאל השוו את המתנחלים לנאצים?
אף על פי שלא עשו שום דבר חוץ מלשבת על אדמה ששיכת למדינה? למה אז אף אחד לא קם ועורר זעקה?! למה לכולם מותר לדרוך עלינו ולרמוס אותנו, וכשאנחנו עושים ולו דבר אחד קטן, אנחנו הופכים לפושעים גדולים?! כ-ל מה שהגיע מאתנו לא תוכנן כדי להזיק. כדי להזיק יכולנו למצוא הרבה דרכים אחרות. הכוונה הייתה לשבש ולעכב, ואם לך יפגעו בציפורי נפש, אני לא בטוחה שתשב ותשתוק. אז תאמרו משיחיים, כולה רוצים לפנות להם בית כנסת. אבל לא! אתה יודע מה זה בשבילנו בית כנסת?! למה כשהשמאל מפרגן לאמונות הערבים, כולם אומרים קדוש, וכשמזלזל באמונות היהודים גם אז כולם אומרים קדוש? מה קורה לנו פה?! ושוב, להזכירך, מזה 20 שנה דמויות בולטות בציבור השוו את הימין לנאצים! ואת מעשיהם (איזה מעשים למען ה'), לשואה. ע"ע תומרקין, אלוני שריד ושות'. ואולי ייקח לי קצת זמן אבל אני עוד אשיג את הציטוטים המדויקים. ובנוסף. כמו שכבר הזכרתי, ניצולי שואה - מגוש קטיף ועד אוסטרליה, השוו את זה בעצמם. אז איפה פה הפגיעה? הפגיעה היא לשדר יהודים מובלים החוצה מבית הכנסת, לעורר בניצולים את הזכרונות הכואבים ממה שהפך להיות שואה. השואה הגדולה היא לראות יהודים עושים את זה. הקרבן הראשון של ההתנתקות הזו היה אדון רוטנשטיין, ניצול שואה, מגורש ימית, לא יכל לשאת את הכאב יותר, ונפטר מהתקף לב.