כל מי ששונא מתנחלים!!!! שאלה חשובה

leydid

New member
שינאה?????

אני לא חושב שזו שינאה, חבל שאת מרגישה כך. זה כעס על מצב עניינים בו אתם מושכים את המדינה מיום שרצתם לעלות על גבעות ול"כבוש" מקומות בכח ואחרי 20 שנים אתם טוענים שכל ממשלות ישראל שלחו אותכם לשם.( אני הייתי מפנה את דניאלה וויס מגבעות "כבושות" כעס על הפער של חיי ילד בשטחים לבין חיו של ילד בארץ ועוד ועוד. לדעתי מספיק עם כל הקלישאות הנבובות והשיקריות שהכניסו לכם למוח. ובאמת אף אחד לא גרר אותכם לגור שם. בחלקו התנחלתם בכוח, ואני מתכוון בכח ובחלקם לחצתם את המדינה להתנחל ובחלקם הציעו ואתם היתפתתם ולקחתם, אז תפסיקו ליבב אוהבים אותכם תחזרו הבייתה וכך יטב לכל עם ישראל שמה לעשות גם אם הוא ימני או שמלאני עדיין הוא נמצא במקום טוב בין העמים ולא במקומות שמיעוט מפריע לכלל. אני לא מחסידי שרון, אבל הוא מספיק אמיץ לעשות צעד חכם וכל הקלישאות שלכם אין להם מסתבר מקום, וגם אלוקים רוצה שתחזרו הבייתה וסיבותיו עימו.

תסתכל מעליך, רק תסתכל.

מלאי שנאה! נוטפים. אני קוראת וכואב לי!!! אנחנו מלאי קלישאות, מטומטמים, משיחיים, תאוריות קונספירציה, בעצם, למה להתפלא שלחיילים ולשוטרים לא אכפת להתנהג אלינו יותר גרוע ממחבלים. אז גילינו שהסיסמה שלנו התפקששה קצת, וצריך למחוק את ה"לא" מיהודי לא מגרש יהודי. אבל שמעו, לפחות בזה היו איתנו, ולאות הזדהות גם הצבא הוריד מהסיסמא שלו מילה אחת. רגישות ונחישות? נחישות. אתה מכיר את הקטע שאתה מה-זה משתדל לאהוב, לראות רק את הטוב? לדבר ממש ממש יפה לבנאדם והוא יורק לך בפרצוף? למה?! למה?!

Theherod

New member
שקר וכזב, כוח הופעל במקרה הצורך

כלומר, מצד הצבא, המתנחלים לעומת זאת הפעילו הרבה כח, גם פיזי, גם נפשי. אבא של חבר שלי לדוגמא מפנה, כבר ביום הראשון הביאו לו אגרוף לפרצוף, מתנחל אחד, והוא? הבליג, למה? כי אסור להם להגיב. אגב, חלק מהשוטרים עם החומצות, הם חברים שלו. כמו כן היה את המקרה שתקעו בחיילת סכין, וכו' וכו'... ועכשיו ברצינות, ראית/שמעת על דברים כאלה שעשו למתנחלים? אני לא אומר שכולם הלכו מכות, ולאלה שלא הלכו מכות התיחסו יפה, אבל גם אלה שלא הלכו מכות, לא התפנו כל כך בקלות, בדרך כלל...

אני כבר לא יודעת מה לענות.

הרי כל דבר שאני אומר יתקל בתגובה שכזו. אני מתנחלת אז מפי יוצאים רק "שקרים וכזבים" נכון?? אני הולכת עכשיו להיות קצת עם עוד אחים שלי, מגורשי נצ"ח ועוד רבים שבאו להיות איתם שבת. בתל אביב. וכל מי שמרגיש אח, מוזמן לבוא! זה לא מועדון סגור! רק תבואו, ותתקבלו בחיבוק וחיזוק.

One Echoe

New member
חמודה../images/Emo24.gif

אל תתרגשי יותר מדי!!! אף אחד לא שונא אותך אישית ואף אחד לא חושב שאת שקרנית. אני אח שלך ואני בכיף הייתי בא

האורות הקטנים,

שמראים את הצד החיובי :) תודה על העידוד.... באמת צריך פה כזה! והלוואי שירבו כמותך בישראל.

Theherod

New member
לא הבנת אותי נכון

שקר וכזב כי זה פשוט שקר וכזב, לא כי את מתנחלת, מצדי גם רוב מה שערפאת אמר היה שקר וכזב. אני שמאלני, אני שונא את הגוש המייצג של המתנחלים, ואת ההתנהלות של ההתנחלויות, וזה אמר גם את מי שמנהל אותן. אבל מבחינתי זה שמישהו גר במקום אחר לא גורם לי לשנוא אותו. להורים שלי יש שני חברים מאוד טובים, שניהם מתנחלים, ושניהם אנשים טובים.

תודה על ההשואה.

ואני לא מבינה למה נקודת המוצא צריכה להיות מתוך שנאה? אם אתה שונא את ההתנהלויות אז אתה שונא את מי שמנהל בהתנהלויות האלה? למה? ז"א, אתה אוהב אנשים רק אם יש לך אמפתיה אליהם? לומשנה עם אחד לא עם אחד? יש מצב בעצם, שאתה תאהב ערבי יותר ממני. כי עם הדעות שלו תסתדר יותר? אני לא מבינה מה הולך פה...

Theherod

New member
כן יש מצב שאני אהב ערבי יותר ממך

בעצם, יש לי חברים ערבים שאני אוהב יותר מאת הגוש המייצג. למה נקודת המוצא צריכה להיות שינאה? הנה כמה סיבות: הם סוחטים את כל הכסף של המדינה להתנחלויות, את יודע שאם את לא גרה בהתנחלות, את צריכה לשלם על מכבי אש שאת מזמינה כשנשרף לך הבית? מנסיון... הם מצפצפים על החוק, וזה כולל קשה רחבה מאוד של מעשים, כמו החסימות, אז שהתכוונו לנתק את החשמל בכנסת או משהו כזה, תקיפה של חיילים בפינוי ועוד... נסיון לסחוט גם את הציבור באמצעי שקר, מנסים לגרום לציבור לחשוב שמגרשים אותם באכזריות ומשאירים אותם חסרי כל, ובכן, מוציאים אותם כי שם הם מביאים רק נזק, חיילים מתים, הכספים זורמים לשם וכו'.. זה כולה לעבור דירה, ונותנים להם טונה כסף, מבחינת מעמד כספי, כולם שם בהחלט עלו דרגה. וכו' וכו'... זה למה נקודת המוצא צריכה להיות שינאה. נשמע שדווקא אצלך שנאה באה יותר חופשי, את שונאת ערבים כי הם ערבים לא? אין מצב שאפילו תנסי להכיר ערבי, רק מעצם היותו ערבי נכון? אני שופט אנשים על פי מעשיהם, לא על פי מוצאם/מינם/דתם.

leydid

New member
אין כלל שינאה למתנחילם

כמו שכבר ציינתי, אין כלל שינאה, אך יש כעס גדול והוא לא נגמר פה ימים יגידו עד כמה המתנחלים מנצלים את טוב לב העם וינקים את לישדוץ אפרופו, החיילים והשוטרים דיברו אליכם יפה אך אתם ירקתם להם בפנים תרתי משמע, לא רק ירקתם אלה הייתם אלימים אליהם גם פיזית גם פסיכולוגית ריגשית וגם ירקתם. הגם רצחתם וגם ירשתם, מכאן מעומק הלב ישנו כעס תשמרו על אש קטנה כי כעס ממושך יכול להפוך לשינאה אמיתית ואז או אז איכה תבואו בקהל ישראל. אחים אנו אוהבים אותכם, אך לא אהבה מזוכיסטית. שלך אחד מהעם.

elan4

New member
תפסקו לבלבל את השחלללללללל

בונה סליחה אך יש צדק ויש את הלא בסדר 1 לדגומה אתה גר ברמת גן מקום שקט שקט ורצים לפנות אותך לא תשתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע לא לא תשב בבית וואלה תפנו אותי בכף תק תק יש לך 24 שעת ליתפנות לען??? לען??? לעןן??? עלן??? בית מלון ?? בכף איפו היה הבית הקבע שלנו??? לישתמש בילדים זה ממש לא יפה! בכל המלים לישמש בילדים ממש לא יפה לקלל לא יפה(צרך לקלל משו לפרק את התסקל הגדול ביתר) תנו לי הסבר 1 למה ליתנתקקקקק (לעשות בגלאן במדינה)

Theherod

New member
דבר ראשון, תעבוד דחוף על הכתיבה שלך

אם אתה דיסלקט, תגיד, בסבבה אני אשב ואפענח את ההודעה, אבל אם אתה לא, זה נראה פשוט כמו זלזול/טמטום. סיבה למה להתנתק? כי זה טוב למדינה, גם בטחונית, גם כלכלית, גם מדינית (כלומר צעד ענק לקראת השלום וגם התדמית של המדינה בעולם) וגם לא יהרגו הרבה (מאוד) חיילים כמו היום. עכשיו בוא נעשה את זה הפוך, למה להשאר? אני לא מבין למה מתכתחילה היו צריכים להתיישב שם.

hornyman73

New member
השתמשתם בשואה

השתמשתם בשואה באותה דרך שבה השתמשו בה מכחישי השואה. שואה היתה רק גירוש, זה מה שהם אומרים. לא היו מחנות, לא היו תאי גזים. לא היו ניסויים בבני אדם. השואה רק היתה גירוש והיהודים מתו בדרך. זה מה שמכחישי השואה אומרים. תודה רבה שעזרתם לניאו נאצים. הם עכשיו משתמשים בסרטים שרואים אתבם בהתנחלויות. אני מקיא אתכם מעמנו עד שלא תבקשו סליחה ומחילה מניצולי השואה.

שהחיילים יבקשו מהם סליחה.

חצי מניצולי השואה אומרים שזה מעורר בהם את ההתחלה של הזוועות, אמנם החצי השני אומר שזה פגיעה ברגשות. וההרגשה היא הרגשה אישית. אז מי אתה שתפסול הרגשה אישית של חצי מהם? למה רק לך מותר להחליט מי מהחצאים צודק? כשאנחנו מתייחסים לחצי האחד אז ברור שאנחנו טועים? ושוב, אני אשאיר להם את ההשואה, אני לא אעז להשתמש בה בעצמי. לא ראיתי, ובע"ה לא אראה זוועות כאלה עוד. אבל ל-א אני ולא תושבי גוש קטיף התחילו להשוות את זה. ואני גם לא אשווה את זה. רק אמרתי שאני מבינה את אלה שמשווים. (ואני מבינה גם את אלה שנגד ההשוואה)

hornyman73

New member
שהם יבקשו סליחה מהחיילים

שהם יבקשו סליחה מהחיילים, החיילים שמרו עליהם 30 שנה. מי שמשתמש בשואה לצרכים פוליטיים הוא חלאת אדם. מאיפה הגעת לזה שחצי מניצולי השואה מסכימים? עשית סקר? שונאי ישראל עושים מטעמים מהתמונות. מי שהשתמש בשואה עשה לעם ישראל שירות דב. המתנחלים בוכים זה הנצחון של החאמס. בכיינים עלובים, שיחזרו לברוקלין. אנחנו עם של צברים חזקים וצריך גם לדעת להפסיד בכבוד. עכשיו השואה היא כלי מותר בפוליטיקה. איך אפשר להשוות פינוי של כמה יישובים עם פיצויים להתחלה של השואה שזה היה ליל הבדולח שבו גזרו ליהודים זקנים ועוד. החוצפה שלך ושל מחנה הימין עוברת כל גבול. ביבי ושאר המנהיגים רוקדים על הדם אחרי כל פיגוע, אמרנו לכם אמרנו לכם!! אז החיילים שלנו הם נאצים. אז שרון היטלר. זה בדיוק מה שעראפת וחבריו אמרו עליו, אז מה ההבדל בין הימנים לשונאי ישראל? כלום, אתם פנאטים והם.

למעלה