כמה פרגון... כמה...

רגע רק רגע

Active member
כמה פרגון... כמה...

ליהי וקרן בסשן פרגון לכל בנות הבית. אפילו על ליז המילים נאמרות מתוך התחשבות, הלוחמנות- כלא הייתה. לא קונה בשיט את ההצגה.
את הכסף
את הכסף
את הכסף

רגע רק רגע

Active member
מה זה שחקנית...

זוכת האוסקר בקטגורית -שחקניות משנה דרג ג'
אם קרן הייתה עוברת תהליך ללא קשר להצבעת הקהל... עוד הייתי יכול לבלוע ת'
. מאחר שכל "התהליך" של קרן הגיע בעקבות ההצבעות... זה מוכיח שקרן לא באמת עוברת תהליך התמתנות, אלא תהליך של "OK זה מה שהקהל רוצה... אני אתן לו את זה"

noaxxx

New member
כל השיחה שלהן נשמעה כמו מפגן של יחסי ציבור

לעצמן...

noaxxx

New member
התובנות מהשיחה שלהן...

1. ליהי באמת מרגישה שהיא נעלמת כשהיא יחד עם קרן ואתי. למרות שבכל פעם שבנות אמרו לה את זה בבית היא הכחישה ולא הבינה מה רוצים ממנה. 2. גם נובע ממס' 1, ההתנהגות של ליהי לא אמיתית, והיא הוסיפה ואמרה שהאקסים שלה בטח לא מזהים אותה. 3. קרן הודתה שכל מה שעניין אותה זה התחרות. 4. הן הגיעו יפה למסקנה שחיבור עם בנות שונות חושף בהם צדדים אחרים- טובים, ומקוות שהטוב הזה ידבק בהן. ולסיכום, המסקנה שיוצאת, מהמסקנה שהן הגיעו אליה, היא ששתיהן מוציאות אחת מהשניה בעיקר צדדים רעים. חבל שלזה הן לא הגיעו

רגע רק רגע

Active member
ליהי אכן מרגישה כך...

אך לא מצליחה לעשות שום דבר בנידון. צחוק הגורל - כרגע הן צריכות לשבת רגל על רגל ולא לעשות כלום. ענבר עושה את העבודה שלהן מעל ומעבר למצופה

רגע רק רגע

Active member
חחחחחחח

הזכרת לי עם האייקון הזה את אלעד (מסתכל על הסכין... מכין ת'מטרה ו... מלקק
)

noaxxx

New member
../images/Emo10.gif עצוב שזה מה שקורה עם ענבר. אכזבה

Klayhamn

New member
איזה שינוי של 180 מעלות

והכל בגלל שניסינו לתמוך בטוב ולדחות את הרע קיבלנו בעיטה לפרצוף

noaxxx

New member
אני לא בטוחה שזה בגלל הצבעות הקהל..

למה אתה חושב ככה? ההתקרבות בין שתי השלישיות התחילה לפני כן

noaxxx

New member
האכזבה, מכך שאחרי ההצבעות היא לא עשתה חושבים

Klayhamn

New member
אני לא אמרתי שזה בגלל

זה רק העצים את זה... מתי החלה ההתקרבות, את זוכרת?

noaxxx

New member
האמת שאמרת בגלל ../images/Emo8.gif

ההתקרבות התחילה בקטנה ביום ראשון וביום שני לקראת הערב כבר יצא מענת המשפט "היו 2 מחנות ועכשיו יש מחניים ומחנה"

Klayhamn

New member
כלומר ש...

ייתכן שההתקרבות החלה ברגע שהודיעו על החסינות? וכן, צודקת, אמרתי בגלל אבל כנראה שלא התכוונתי לבגלל :) אולי התכוונתי ל-"בזמן ש..." "בעוד ש.." או "למרות"

noaxxx

New member
לשאלתך, כן... בדקתי בסטטוסים..

זה מיום ראשון, מיד אחרי שהודיעו של מי החסינות 22:51ענבר מפרגנת לענת על החסינות ענת חושבת ששאר הבנות מאוכזבות מהחסיניות שקובי נירו וגב חילקו ולא יודעות לפרגן לה ולליז אח"כ, קצת אחרי חצות, הם ישבו כולם בחצר וענבר הקריאה את הדפים של הקוראת בקלפים. שם נוצר החיבור הראשוני לדעתי. ולגבי ה- 'בגלל'... כל הכוונות נכונות

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ענבר אומרת:

ענבר: "יכול להיות שעדיף להיות מטומטמים ולא לדעת... כדי לשרוד פה..." ענת: "גם אני.. מתוך ההבנה שלי, זה יכול להיות הרסני" ענבר: "דווקא לדעתי אצלך זה יהיה הפוך" ענת: "אי אפשר לדעת מה נראה... כמה זה יפתיע לטובה, איזה הלם נחטוף מזה". אין מילים...

למעלה