זו לא האמת של ענבר,זו לא האמת של אף אחת בבית
אין יותר אמת בבית נשאר רק הפחד.ענבר מפחדת,ענת מפחדת,איילת מפחדת ,אוקיי הבנת את הפואנטה. בגלל זה כ"כ חשוב להעיף את אתי או קרן מהבית(ליהי היא אוויר) הפחד משתק שם את כולם,ובגלל זה חייב להעיף שם את משטר הפחד והשררה מצד שלושת הדמגוגיות (יותר נכון 2 וחצי) ברגע שאחת מהן תלך,או קרן או אתי,כל הדינמיקה בבית תשתנה ולא תאמין איזה מהפך יקרה,אלו יהיו אנשים חדשים בוילה עד כדי כך. למדנו מניסיון בעבר שברגע שמתחולל משטר אימים בגודל סדר "אתי",לא נכיר אף פעם את שאר הדמויות,ויותר מזה יצאו צדדים שלא נאהב שנובעים אך ורק מפחד--וזה לא פייר(אגב,מדברת על האח הגדול -2 חודדה) בקשר לעינבר,אני עדיין חושבת שהיא ילדה טובה,אבל די בטוחה שכרגע היא מונעת מפחד-לא אשכח את הפאניקה שהייתה לה על הפנים ברגע שאתי קראה לה שמנה ו"רק זה חסר לך,עוגה"(אם אתה זוכר)מאותו היום קראו שני דברים: עינבר לא ניכנסה לבריכה יותר כל החבורה הזו הולכת על ביצים בבית במידה ואני טועה,וגם אחרי שאתי תצא,ועדיין במצבים שדורשים התערבות,עינבר תמשיך להטמין ראשה בחול,ולנווט את חברותיה להחלטות שגויות מבחינת מוסר,אז כל המשפטים והביטויים היפים והעדינים שקיימים להסביר את אופיה הקלוקל כמו שכתבת-"כיעור אותנטי", בטלים ומבוטלים,כי בעיניי כיעור הוא עדיין כיעור וכבר לא משנה אם הוא אותנטי או שיקרי ימים יגידו,אני עדיין תולה תקוות בעינבר וענת (אלא אם כן הן ממש "תתעלנה" עם עיניין החיזורים אחר ה "גוש" הנוראי) נראה ונחיה