כמה פרגון... כמה...

רגע רק רגע

Active member
אז ענבר היא בעצם...

בת יענה
דווקא ענת מראה ניצוצות של הבנה בסיסית של הסיטואציה בוילה. חבל שענבר מתאמצת שיקבלו את דעתה ופוסלת את דברי ענת.

Klayhamn

New member
וואחד בת יענה

היא מבינה שיכול להיות שהאמת לא נעימה, והיא מעדיפה שלא לדעת את האמת... זה ההבדל בין קרן לבינה. קרן ניזונה מכל שביב של מידע כדי לשפר את מעמדה, לענבר אין בעיה לצעוד עם הראש בקיר בעיוורון מצד אחד אפשר להעריך את ענבר שהיא מעדיפה להישאר "עם האמת שלה והתפיסה שלה את המציאות" (בלי להסתמך על מישהו שיגיד לה "את טועה, בעצם האמת היא X") ושבעצם היא לפחות לא מעמידה פנים כמו קרן, ושהכיעור שיוצא ממנה הוא אותנטי (כמו גם הטוב), מצד שני.................................................חבל

רגע רק רגע

Active member
בתור חמור מוסמך...

רק חמורים לא משנים את דעתם. לא מקבל את עניין "האמת שלה". הבחורה קיבלה וואחד רמזים ולא מוכנה להביט לאמת (הגדולה יותר) בעיניים. דווקא בקרן אני מעריך את היכולת לזהות דברים (קרן הרגע הזכירה את עניין הרמזים), אך לא את "השינוי" שהיא עוברת מאז אתמול. אין בו אותנטיות. נ.ב.- גם רוע אותנטי... אנ'לא אוהב

Klayhamn

New member
כל השיחה הזו מאוד מצחיקה

קרן עכשיו מדברת אל המצלמות וגם מביטה הרבה ישר אל המצלמה... לפני כמה רגעים אמרה שהיא לא רצתה לגשת לליז כדי שזה לא יראה מאולץ, ואז מהר הזדרזה לתקן: "וגם שלא ירגיש, שלא ירגיש מאולץ"... כל פעם שהיא מדברת על תדמית היא ממהרת לתקן את עצמה ולהגיד שבעצם היא מדברת על מהות... כך בנושא ליז (זה לא "רע", אלא זה "מצטייר רע", וזה לא "מצטייר רע" אלא זה "מרגיש לי רע") וכך בנושא ליהי ובן ("תתקרבי אליו.... אבל... בשביל עצמך, בשביל החוויה שלך, בכיף שלך....")

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

וזה מחזיר אותי לתוכן ההודעה שבראשית השרשור - לא קונה ת'הצגה שלה בשיט. קרן חושבת רק על התדמית ולא משדרת על אותו הגל בו היא מדברת.

poseidon111

Active member
איך אפשר להעריך אדם על חוסר

רצון לראות את המציאות נכוחה? אדם שלפי דבריך לא מעוניין לדעת את האמת.תמהני.

Klayhamn

New member
הערכתי אותה מאוד

עד לשינוי הפתאומי שחל בהתנהגותה ובהתנהגות חברותיה. זה לא רק ההתקרבות ל-"שלישיה הרעה", זה גם הנטישה של חברה שלה (איילת) בתואנות שונות ומשונות וכו'... הכוונות של ענבר לדעתי טובות אבל היא עושה את כל הטעויות האפשריות כרגע - גם מבחינה אסטרטגית בוילה, וגם בתור בן אדם ואני לא מעריך אותה על "חוסר הרצון לראות את המציאות נכוחה", רק הצבעתי על זה שבניגוד לקרן שמחפשת כל שביב של אינפורמציה כדי לקדם את עצמה במשחק, לענבר גם לא איכפת להישאר בורה ולהפסיד, ולהישאר עם התפיסה שלה, שהיא אותנטית בעיניה. אל תשכח שבמציאות אין מצלמות, ו אין לנו אלא להסתמך על תפיסתנו הצנועה שגיבשנו בעצמנו. אין לנו מי שיספר לנו את ה-"אמת". אני לא "מעריך" את זה שהיא בוחרת בבורות, אלא רק את זה שהיא לא מנסה לקדם את עצמה במשחק ע"י טקטיקות וזיוף.

poseidon111

Active member
מכיון שמאוחר אומר רק

שאדם אשר ניתנים לו כלים בכדי לבחון את עצמו ואת הסובבים אותו בצורה טובה יותר, ובוחר להתעלם מכך, בשם "האותנטיות" הוא אדם שראוי לכל גינוי.ידע אינה מילה גסה,ובטח לא מרמזת כהוא זה על "טקטיקות וזיוף".נהפוך הוא,הבריחה שלה מהצפייה מעידה על זיוף.חוסר הרצון שלה לדעת מה באמת קורה,נובע מהחשש שהתמונה שתתגלה,תפריע לה בהמשך הדרך הטקטית שבה בחרה.לילה טוב.

Klayhamn

New member
יכול להיות שאתה צודק

ואני עדיין מנסה להיאחז באידיאל שיצרתי לעצמי סביב דמותה... נקווה לטוב לילה טוב

noaxxx

New member
מעניין ../images/Emo268.gif אני מניחה שנדע אחרי שהיא תראה

את הקטעים המדוברים. ואני מאוד מקווה שיראו לה את החיקויים שקרן וליהי עשו לליז באותו לילה... עם הריצות לאורך המטבח והסלון.

merilue

Well-known member
זו לא האמת של ענבר,זו לא האמת של אף אחת בבית

אין יותר אמת בבית נשאר רק הפחד.ענבר מפחדת,ענת מפחדת,איילת מפחדת ,אוקיי הבנת את הפואנטה. בגלל זה כ"כ חשוב להעיף את אתי או קרן מהבית(ליהי היא אוויר) הפחד משתק שם את כולם,ובגלל זה חייב להעיף שם את משטר הפחד והשררה מצד שלושת הדמגוגיות (יותר נכון 2 וחצי) ברגע שאחת מהן תלך,או קרן או אתי,כל הדינמיקה בבית תשתנה ולא תאמין איזה מהפך יקרה,אלו יהיו אנשים חדשים בוילה עד כדי כך. למדנו מניסיון בעבר שברגע שמתחולל משטר אימים בגודל סדר "אתי",לא נכיר אף פעם את שאר הדמויות,ויותר מזה יצאו צדדים שלא נאהב שנובעים אך ורק מפחד--וזה לא פייר(אגב,מדברת על האח הגדול -2 חודדה) בקשר לעינבר,אני עדיין חושבת שהיא ילדה טובה,אבל די בטוחה שכרגע היא מונעת מפחד-לא אשכח את הפאניקה שהייתה לה על הפנים ברגע שאתי קראה לה שמנה ו"רק זה חסר לך,עוגה"(אם אתה זוכר)מאותו היום קראו שני דברים: עינבר לא ניכנסה לבריכה יותר כל החבורה הזו הולכת על ביצים בבית במידה ואני טועה,וגם אחרי שאתי תצא,ועדיין במצבים שדורשים התערבות,עינבר תמשיך להטמין ראשה בחול,ולנווט את חברותיה להחלטות שגויות מבחינת מוסר,אז כל המשפטים והביטויים היפים והעדינים שקיימים להסביר את אופיה הקלוקל כמו שכתבת-"כיעור אותנטי", בטלים ומבוטלים,כי בעיניי כיעור הוא עדיין כיעור וכבר לא משנה אם הוא אותנטי או שיקרי ימים יגידו,אני עדיין תולה תקוות בעינבר וענת (אלא אם כן הן ממש "תתעלנה" עם עיניין החיזורים אחר ה "גוש" הנוראי) נראה ונחיה

Klayhamn

New member
איך יש תקווה אבל...

אם איתן לא ידיח את אתי, אלא את ליז, ואחריה את ענבר?

da26

New member
איך אפשר לסלק את ציר הרשע

כשתמיד מעלים 4 בנות. הרי הנקניק, היחבחוש בן שלולית הזה, תמיד יעיף את הרביעית וחס וחלילה לא יעז לפרק את השלישיה המזעזעת הזו... ולפי מה שאתם כותבים פה (לא מנויה על הערוץ) משאר הבנות לא תבוא הנחמה. מה הקטע הזה עם הפחד לעזעאל? אז יעיפו אותן. אפשר לחשוב. ענבר וליז באמת חושבות שיש להן עוד סיכוי עם הצנון היבש הזה? זה הזמן לעשות מעשה בשביל הבית...

למעלה