כמה פרגון... כמה...

noaxxx

New member
אתה מסתלבט עלי? ../images/Emo6.gif

אני כותבת תוך כדי חשיבה.. קצת דיון פנימי ופיצול אישיות קל עוד לא הרג אף אחד... היה לי עכשיו blue screen איזה דפיקות לב.. בסוף התאושש..

רגע רק רגע

Active member
האמת כבר התפוצצה לבן בפרצוף...

השיחה שערך עם איתן ואורן הראתה לנו את זה. לבן ישנה בעיה והיא - העדר כריזמה ויכולת השפעה על החלטותיו של איתן. צריך ללמוד מיוני דבר או שניים.

רגע רק רגע

Active member
רבות כבר סופר ותואר על אותה השיחה...

שיחת הועידה שבה הוחלט לפרק את שלישית הרוע. כמו ועידת מדריד - נותר ממנה רק אפר ואבק

Klayhamn

New member
אה אבל זה לא מדויק

כי אנחנו יודעים שאז גם האגו דיבר מגרונו... אז קשה לי להגיד שהאמת "התפוצצה לו בפרצוף"... היא עדיין לא התפוצצה לו בפרצוף כי הוא עדיין חושב שליהי מעוניינת בו... אפילו ליהי כבר מצליחה לאט לאט לשכנע את עצמה שהיא בעצם רוצה אותו

רגע רק רגע

Active member
מעבר לאגו...

עדי וליז חשפו בפניו את כל האמת על ההתנהלות בוילה. בלי קשר לאגו... הוא קיבל אותה ישר לפרצוף. נכון שמתוך מניעי אגו (יכול להיות) הוא פתח בשיחה, אבל עדיין, האמת הוטחה בפניו. הוא ניסה לעשות איתה משהו ובגלל העדר יכולת השפעה על איתן לא קרה כלום

Klayhamn

New member
משיטוט קצר בפורום בוואלה

נראה שגם שם מאוכזבים מ-"שישיית הרוע החדשה"... בסופו של דבר -- ענת היא סוג של ליהי (נגררת), איילת היא סוג של אתי (מרוכזת בעצמה) , וענבר היא סוג של קרן... (מנסה לתווך, לגשר, ולתמרן), במעין אנלוגיה צולעת שכזו :) אני מתלבט אם צריך עכשיו להצביע רק לענת, או לליז וענת, או רק לליז.... ענבר חייבת לחטוף. אין אפס. היא חייבת שהשם שלה יעלה, אחרת היא לא תבין.

da26

New member
גם אני חשבתי שאולי תבוא הגאולה אחרי השיחה הזו

אבל הפקת אבוט-רייף-המאירי, ידועה בבלבול שהיא כאילו מנסה לעשות. גם בהישרדות היו מראים קטעים שכביכול כיוונו להדחה של מישהו (בדר"כ של אחד "הרעים") ובסוף ראינו שלא דובים ולא יער. אני ממזמן הפסקתי להתייחס לקטעים כאלה, כמו השיחה הזו של הבנים. למרות שבינינו, הייתה לי תקווה שאולי הפעם יקרה נס.

merilue

Well-known member
לא אוהבת את יוני בכלל אבל

יש לי הרגשה חזקה שרק מיוני תבוא הישועה(חכה,תנשום) הוא היחיד שם עם האיטיליגנציה הריגשית הגבוהה וחושים מאוד מפותחים אפילו ברמה של אינטואיציה מעט נשית(אולי בגלל הבונגילה על הראש,לא יודעת) אל תשכח שאין בליבו של יוני אהבה אמיתית לאתי,הכל חארטה אחת גדולה!יוני אינטרסנט! וברגע שאתי לא תשרת את האינטרסים שלו(כמו ללקק לו 24/7 ולקרוא לו חיימי)יוני יזרוק אותה לכלבים בגלל זה,אני כמעט בטוחה שאם יוני הוא זה שיכנס לצפות בסרט עם הבנות,ויראה רבע מהצביעות והתככנות של אתי,כלפיו וכלפי חבריו--פה יגמר לאתי הפיקניק,איך שאומרים יוני ימחה אותה מעל פני הוילה ללא יסורי מצפון,ולא יעזור לה בית דין יוני ואתי מאוד דומים,יש אהבה,חיבוקים בלבולי מוח של נאמנות ובולשיט,עד-שאחד מהם יחזה במו עיניו פגיעה בכבוד של השני,ואז תתחיל המלחמה א ם כל המלחמות בבית-יוניVSאתי ואימרו אמן אני מאמינה שרק גבר בבית הזה יוריד לאתי את הכרבולת

noaxxx

New member
מעניין... איך את מסבירה את העניין שיוני

היה בחוץ, (ואני לא מאמינה שהוא לא ראה/שמע/קלט מה חושבים על אתי), ועדיין, עם חזרתו, העניין שלו עם אתי רק התעצם עוד יותר.

merilue

Well-known member
היי נועה(אה?) את יודעת מה?

גם אני חשבתי כמוך,שאין מצב שלא נחשפו שם בחוץ, ולאחר החזרה שלהם -יש מצב שבאמת לא נחשפו לכלום אל תשכחי שהדור הבא לא נצפה כמו האח הגדול,(אוי יחי ההבדל) ויש מצב שבאזור שם בו היו,לא היה למי להתוודע,פשוט וקל אני מכירה סביבי אולי עשרה שצופים בדור הבא,אז יכול להיות מאוד שלא נחשפו לשום הערה או הארה-ולא מאמינה שהראו להם משהו מטעם ההפקה כן מאמינה שהיו להם שם בהפקה תכניות אחרות לחברים שם בחוץ שאולי כוללות חשיפה לפרקים ,אבל זה ירד מהפרק סתם השערה בכל מקרה נחפור בסוגייה מחר,כי אני מותשת -שיהיה ליל מנוחה ובשורות טובות למחר,לילה טוב

Klayhamn

New member
אני חושב שאת נותנת לו יותר מדי קרדיט

למה את כל כך בטוחה שהכל באמת אינטרסים ושאין לו חיבור אמיתי איתה? אולי אני לא קורא טוב את מה שאני רואה - אבל לי זה נראה כאילו למרות החפירות שלו, משחקי הכח, ההתרחקות-התקרבות וכו' -- הוא בסוף כן מתחבר לאתי... מה כבר יכול לצאת לו מלהגן עליה מפני הדחה? הרי אם היא עומדת להדחה כל שבוע סימן שהקהל לא מספיק אוהב אותה וזה אומר שהיא גם לא תזכה בגמר, אז איך זה עוזר ליוני? ומה כבר הוא יכול להרוויח - היה והיא תזכה? כסף? טובות הנאה? מה...?

merilue

Well-known member
אוקיי אז ככה וזו דעתי מצפייה מהיום הראשון

יוני זקוק לחיזוקים מאחר ואני חשה שהוא סובל מעט מדימוי עצמי נמוך וריגשי נחיתות-כן,אני יודעת שהוא מפאר עצמ ו כל הזמן,אבל זה כ"כ שקוף בעיניי שהוא מפחד שלכל אחד יהיה מישהי בבית,ורק הוא ישאר בדד מין אגו גברי אינפנטילי מעט להישאר במערכה לבד-ללא מישהי שתחזר אחריו לא בקטע רומנטי אפילו,אלא יותר טפיחה על השכם שיוני גם יכול להשיג בחורה בבית שים לב,יש ליוני את אותם משפטים קבועים לכל מי לשרוצה או לא רוצה לשמוע :"אני יכול ליצור מצב פה עם,,,רוצה לעשות מהלך אבל,,," כל פעם(שים לב בפעם הבאה,זה קורה הרבה)שאחד החברים בא לספר לו על סיטואציה עם בחורה בבית,יוני מפנה את השיחה אליו,ומוסיף שגם הוא יכול,וגם לו יכול לקרות וכו אני מקבלת הרושם מיוני שסיפור הבחורה שם בחוץ שמחכה לו,היא רק למען הביטחון העצמי האישי שלו,לתרץ במידה ולא יקרה לו שום דבר שם בבית,שהוא זה שלא יזם,כי יש לו מישהי בבית--לא מחייב שהבחורה לא קיימת,אבל לא נראה לי משהו רציני בכלל ופה נכנסת לתמונה אתי-אתי היחידה שם שמרימה ליוני את הביטחון,אתי מזרימה ליוני ים של מחמאות,חיבוקים,נשיקות גורמת לו להיראות בעיניו ובעיני האחרות-שהוא גבר נחשק,שגם יוני הוא שווה ערך במראה לאיתן וחבריו זוכר את הכמעט פיצוץ שקרה בין יוני וחבריו??למי הלך יוני"לאתי-אתי היא העוגן של יוני כשמצב העיניינים בינו לבין חבריו מתערער יוני שונה מחבריו,הוא לא סוס מאולף כמו אורן ובן לאיתן-יוני יותר עקשן,יותר תחרותי יותר דעתן,ולכן יהיו איתו יותר חיכוכים,ולכן יוני צריך את אתי--המישענת,הכתף הכלי עזר שלו לקבל חיזוקים,ולהוציא תיסכולים-אתי היחידה שתלטף לו את האגו ולא תשאל שאלות עד ש..... לא מאמינה שיש שם חיבור אמיתי אלא רק שני אנשים אינטרסנטים שלא שואלים שאלות,לא מעניין אותם השקרים,ים של מחמאות והעיקר שיקבלו כל אחד את מה שהוא צריך--הבטחות שווא(יוני לאתי:לך יהיה את המיליון) קשר כזה לא יחזיק מעמד יום בחוץ כי חוץ מאינטרסים לחיזוק האגו לממדים מפלצתיים של שניהם -אין שם כלום וואוו כ"כ היה קשה לי לסיים כי השעה דימאוחרת -אם משהו לא מסתדר לך,ולא מובן,אענה לך מחר בכייף,יש לי עוד המון מה לאמר בנושא --לילה טוב

Klayhamn

New member
../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ../images/Emo106.gif ואו, ניתוח מדהים ../images/Emo47.gif

מוריד את הכובע... שכנעת אותי ב-100% אני חושב שהצלחת לקרוא מעולה את המצב! אשמח לשמוע את יתר הניתוח שלך מחר במיוחד אשמח לשמוע מה דעתך על המפנה שחל ביחסי הכוחות בוילה ועל השינוי שמתחולל בהתנהלות של ענבר ואיילת

זה עלוב

בנאדם לא יכול תוך יום לשנות את דעתו על אנשים. זה כ"כ שקוף שזה מביך. עלובות.

למעלה