אוקיי אז ככה וזו דעתי מצפייה מהיום הראשון
יוני זקוק לחיזוקים מאחר ואני חשה שהוא סובל מעט מדימוי עצמי נמוך וריגשי נחיתות-כן,אני יודעת שהוא מפאר עצמ ו כל הזמן,אבל זה כ"כ שקוף בעיניי שהוא מפחד שלכל אחד יהיה מישהי בבית,ורק הוא ישאר בדד מין אגו גברי אינפנטילי מעט להישאר במערכה לבד-ללא מישהי שתחזר אחריו לא בקטע רומנטי אפילו,אלא יותר טפיחה על השכם שיוני גם יכול להשיג בחורה בבית שים לב,יש ליוני את אותם משפטים קבועים לכל מי לשרוצה או לא רוצה לשמוע :"אני יכול ליצור מצב פה עם,,,רוצה לעשות מהלך אבל,,," כל פעם(שים לב בפעם הבאה,זה קורה הרבה)שאחד החברים בא לספר לו על סיטואציה עם בחורה בבית,יוני מפנה את השיחה אליו,ומוסיף שגם הוא יכול,וגם לו יכול לקרות וכו אני מקבלת הרושם מיוני שסיפור הבחורה שם בחוץ שמחכה לו,היא רק למען הביטחון העצמי האישי שלו,לתרץ במידה ולא יקרה לו שום דבר שם בבית,שהוא זה שלא יזם,כי יש לו מישהי בבית--לא מחייב שהבחורה לא קיימת,אבל לא נראה לי משהו רציני בכלל ופה נכנסת לתמונה אתי-אתי היחידה שם שמרימה ליוני את הביטחון,אתי מזרימה ליוני ים של מחמאות,חיבוקים,נשיקות גורמת לו להיראות בעיניו ובעיני האחרות-שהוא גבר נחשק,שגם יוני הוא שווה ערך במראה לאיתן וחבריו זוכר את הכמעט פיצוץ שקרה בין יוני וחבריו??למי הלך יוני"לאתי-אתי היא העוגן של יוני כשמצב העיניינים בינו לבין חבריו מתערער יוני שונה מחבריו,הוא לא סוס מאולף כמו אורן ובן לאיתן-יוני יותר עקשן,יותר תחרותי יותר דעתן,ולכן יהיו איתו יותר חיכוכים,ולכן יוני צריך את אתי--המישענת,הכתף הכלי עזר שלו לקבל חיזוקים,ולהוציא תיסכולים-אתי היחידה שתלטף לו את האגו ולא תשאל שאלות עד ש..... לא מאמינה שיש שם חיבור אמיתי אלא רק שני אנשים אינטרסנטים שלא שואלים שאלות,לא מעניין אותם השקרים,ים של מחמאות והעיקר שיקבלו כל אחד את מה שהוא צריך--הבטחות שווא(יוני לאתי:לך יהיה את המיליון) קשר כזה לא יחזיק מעמד יום בחוץ כי חוץ מאינטרסים לחיזוק האגו לממדים מפלצתיים של שניהם -אין שם כלום וואוו כ"כ היה קשה לי לסיים כי השעה דימאוחרת -אם משהו לא מסתדר לך,ולא מובן,אענה לך מחר בכייף,יש לי עוד המון מה לאמר בנושא --לילה טוב