כמה פרגון... כמה...

ליהי ערסית צעצוע !!!

ליהי במקור חנונית ילדה טובה מביתטוב,, לכן כשהחליטה לשנות דפוס התנהגות כדי להיות מקובלת אימצה לעצמה דפוס התנהגות שהוא לא שלה,, לכן נראת כמו ערסית צעצוע,, והכל נראה לא אמיתי ומוגזם.... שימו לב איך היא מעשנת? אילו פרצופים היא עושה. אילו תנועות גוף יש לה. איזה צחוק לא אמיתי. איזה סגנון דיבור אימצה לעצמה. אני בטוחה ואין לי ספק שהיא שונה בחוץ לא קרוב בכלל למה שהיא משדרת בתוכנית, היא לא אמיתית כלל וחבל. כשהיא תראה הכל היא תתפחלץ.

רגע רק רגע

Active member
כנראה את איילת,

אך לאור השיחה הלילית... יש מצב שתיקח את ענת (לא בטוח שהבנתי נכון את מקרה ענת).

Klayhamn

New member
או את אחד מהבנים

כדי לא לצאת רע עם אף אחת מהן... לדעתי השיחה שקרן תעשה איתה, יחד עם מה שבן אמר לה, יחד עם התחושה שהנצחון ניתן לה במתנה וכו' - בסוף יביאו אותה לקחת איתה את אחד הבנים

רגע רק רגע

Active member
אני מבולבל לאללה וזה לא בגלל השעה ../images/Emo4.gif

המעשה הנכון יהיה לקחת את איילת. תצא איתה פיטים. אם תיקח את ענת - לא יתרום במאום להמשך העלילה. שתי בחורות שלא יכולות/מוכנות לעשות שינוי (ענת מוכנה קצת יותר) אם אחד הבנים - רק לא יוני! הוא ידאג לסובב כל דבר שיראו להם.

Klayhamn

New member
לא הבנתי

לדעתך איילת - בניגוד לענת - כן מוכנה לעשות שינוי? אני מסכים לגבי יוני... אולי היא תקשיב לקרן ותקח איתה את אורן

רגע רק רגע

Active member
לא חושב שאיילת תעשה שינוי...

אך איילת לקחה אותה לקניון. לכן זה יהיה טבעי אם תחזיר לה בחזרה (מכאן המושג- פיטים).

Klayhamn

New member
חח כן

הבנתי את הפיטים רק ממה שאמרת על ענת חשבתי אולי שאתה רומז שעם איילת יש סיכוי למשהו אחר אגב, אני דווקא חושב שענת רואה ומבינה הכל, אבל היא עוד יותר חסרת בטחון מעדי... היא ודאי שלא יכולה להנהיג שום דבר או לעמוד מול אף אחד

רגע רק רגע

Active member
מה יהיה איתן?

הבטחון העצמי של הבנות שם כל-כך רעוע... זה לא מסתדר לי עם העובדה שהן נכנסו לתכנית כזו חושפנית. גם הבנות שמצטיירות כחזקות ובעלות בטחון עצמי... בעצם לא כאלה. במיוחד קרן ואתי (המועמדות להדחה רק חידדה את זה).

Klayhamn

New member
כך זה גם בחיים אבל

מעטים הם האנשים שבאמת יש להם בטחון עצמי אמיתי... בדרך כלל בטחון עצמי רב כלפי חוץ מכסה על חוסר בטחון עמוק בפנים, ולכן הבנות יוצרות מצג מאוד מרשים באודישנים, אבל בפנים הן מתפרקות לגורמים

רגע רק רגע

Active member
פה אני אתן קרדיט להפקה...

שידעו עם מי יש להם עסק. אין מצב שלא ראיינו אותן והבינו שהן רעועות מהיסוד.

da26

New member
כאילו שאורן יניע משהו בבית הזה

ריאיתם את השיחה, הערוכה אמנם, שהוא ויוני עשו לאתי וקרן. בסוף יצא שהם שוב התרפסו מול אתי.. אוף התכנית הזו כ"כ מרגיזה אותי !!!!

שאפולי

New member
אני חושבת שבניוד לכל השאר שם

לאיילת יש וריד מרוקאי. לדעתי אם איילת רואה מישהו מלכלכך עליה- זה נגמר לו.

noaxxx

New member
גם בן זה לא רעיון כ"כ מוצלח...

אני חושבת שכולם כבר הבינו לגבי בן, זה שגם כשהאמת נותנת לו סטירה, הוא יתן את הלחי השנייה. בדיוק כמו שהוא העיד על עצמו... הוא מייצר לעצמו פנטזיה בראש ונצמד אליה עד שזה מתפוצץ לו בפנים. רגע, אז אולי בעצם, אם הוא יבחר... אולי זה הרגע שבו האמת תתפוצץ לו בפנים?

Klayhamn

New member
אני חושב שזה דווקא רעיון טוב לתת לבן

ולא לאורן.. אורן אמנם יותר אובייקטיבי - אבל הוא לא יצליח לתרגם את התובנות שלו למילים שניתן להגותן או - משהשמיע אי-אילו הברות - שקהל שומעיו יוכל לפרש.... בן הוא היחיד מבין הבנים שקורא את המציאות לא רע אבל בוחר להתכחש לה ולפעול הפוך מההגיון (משלל סיבות), ומה שהוא היה רואה באמת עשוי היה להשפיע עליו... אבל סביר להניח שאם בן היה מצטרף לא היו מראים לו שום דבר שמוציא את ליהי רע כדי שלא להרוס לו - כך שממילא זה לא אפשרי. להפקה יש שליטה מלאה על מה שהם מראים, ואני נוטה לחשוב שקרן צודקת והדגש לא יהיה בכלל על הדינמיקה בבית אלא על "למי מגיע יותר לצאת לדייט עם איתן"

רגע רק רגע

Active member
רגע רגע רגע...

אם אורן לא בא בחשבון... וגם יוני ובן לא באים בחשבון... נשארנו רק עם איתן. וכי הצנון יהפוך צבעו ויגדל עלעליו ?
איתן היה מקובע וישאר מקובע ללא קשר לתמונה שיציגו לו.

למעלה