כמה שאלות חשובות..!!

כמה שאלות חשובות..!!

1. מישהו יודע באיזה טיסה, איזה שעה ובאיזה יום הם נוחתים כאן ?? 2. מי שכבר פגשה אותם פנים מול פנים, נחשו נא את מידות החולצה של ג'ארד, שאנון, תומו וטים והגיבו באופן דחוףףף !!! תודההה ואוהבתת המוןןן 3>3>

DarkSecretLove

New member
אוקי...

אין מושג לגבי טיסה או נחיתה אין שום אינפורמציה.. ולגבי מידות הייתי אומרת כולם בסביבות ה L

חחח זוכרות את החולצה מהמפגש בפסח נראלי?

שהכנתי והחמאתם לי עלייה.. חשבתי לעשות שחזור עבור הלהקה :) ואתם רציניים שלאף אחד לא בא לראות אותם כשהם נוחתים

TyrAnnyA

New member
אנחנו מאוד רוצים לראות אותם

אבל אנחנו מכבדים את הזכות שלהם לפרטיות. יהיו לנו מלא הזדמנויות לפגוש אותם בהופעה, אולי בחזרות, אחרי ההופעה. ורעיון עם החולצות מגניב, תוכלי להביא להם את החולצות בהופעה

../images/Emo45.gif

אני למשלמכבדת את הפרטיות שלהם כשהם נוחתים, אבל זובי, בזמן ההופעה ולאחריה (בתקווה שהם יעשו מפגש) אני מביאה דברים לחתום עליהם וכו'.

STEMINEM

New member
אה ובהופעה זה פסדר ????...

חחח איזה חרטה IMO הם דווקא ישמחו לראות מעריצים בנתב"ג ואתם לא כמו ילדות קטנות צורחות.. כולה תמונה חיבוק נשיקה.. זהו.. בלי להיסחף אם מתנהגים סבבה בצורה בוגרת וקור רוח.. אז זה פסדר זה לא כמו המורדים

אל תהיה כ"כ בטוח.

אני מחשיבה את עצמי לבוגרת, קרת קוח וביישנית. אבל אפילו לי יש גבולות.

רוח* =>

בהופעה הם דיי מצפים לזה, ואפילו לאחריה. אני לא יודעת אם הם כ"כ יעריכו מעריצים - עד כמה שהם אוהבים אותנו - ישר אחרי הנחיתה. תחשוב על עצמך במצב כזה. כמה שעות זה, 10+? אני באמת לא יודעת אם הייתי סובלת את זה. ג'ט לג, שמעת על זה פעם?

STEMINEM

New member
קרה לי בתאילנד

והם בטח מחלקה ראשונה.. יותר נוח מהבית שלהם.. ישנו כמו תינוקות :) לא יודע זה יכול להיות.. "פאק אנשים אין לכם חיים?.. רק נחתתי וכבר נדבקים.. תנו לנשום.. סעמקק" אבל יש גם אפשרות של.. "פיייי אנלא מאמין.. אנשים באו עד לשדה תעופה בשבילי !!!??.. איזה אלופיםםם... חח אני אהוב פה טילים אע?.." למרות ששילוב של שניהם גם יכול להיות סוג של אופציה..

RenanaD

New member
מחלקה ראשונה... כמה עשירים אתה חושב שהם? ../images/Emo6.gif

כי הם לא, סתם שתהיה בעניין.

DarkSecretLove

New member
לפי מעריצים מהעולם

חברים רבים שלי עלו לטיסה להופעה במדינה אחרת ומצאו את עצמם יושבים עם ג'ראד או שאנון לשתות קפה. הם לא מוציאים כסף על מחלקה ראשונה כי אם כן,הם היו עושים הרבה פחות נסיעות,עלות של מחלקה ראשונה היה מקפיץ את ההוצאות שלהם פי שתיים. הם כנראה מעדיפים להוציא את הכסף על לבקר בכמה שיותר מדינות ומוכנים לוותר על נוחות.

ובהופעה הם יעצרו הכל

ירדו לשורה הראשונה ויקחו את זה ממני ? אגב גם לג'ארד מחכה אלבום שאם יקררה לו משו בגלל פאנגירלז מטורפות חבל על ההשקעה ובענק..

אני דיי בטוחה שהם יצאו אח"כ.

כי פעם ראשונה בישראל, ואחרי הכל, הם עושים את זה במדינות אחרות, לא? (;

למעלה