כמה שאלות חשובות..!!

חחח בובה.. לא אומרים דברים כאלה

שאנשים לא יסמנו אותך
ואם את אומרת שורה ראשונה.. קחי בחשבון שיש עוד מלאאאא אנשים שרוצים להיות שורה ראשונה.. אני ביניהם.. וזה לא שלא הצלחתי בעבר
אזזזז... בהצלחה

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אני יודעת,

אני בטוחה שיהיו המון. ואני לא חושבת שמישהו יודע פה איך אני נראת חוץ ממך ומאנני ><

Pooola

New member
אני היחידה שקראתי את זה בחיוך? למה כולכם פה

כל כך רציניים? אני לא באמת חושבת שהיא מתכוונת ברצינות שהיא תבוא עם אגרופים שלופים ותפיל את כל הקהל על הרצפה כדי לראות הכל משורה ראשונה בדיוק כמו שכל אחת שאומרת שהיא תאנוס את ג'רד, זה לא שהיא באמת תעלה על הבמה ותבצע בו את זממה מה נסגר עם הרצינות? יש הופעה! הולכים להנות זה לא שפעם ראשונה שאמנים מחו"ל באים לארץ... עובדה שסימפל פלאן היו פה פעמיים ונהנו ואהבו את הקהל הישראלי! ואני בטוחה שגם בהופעות שלהם היו מעריצים שאיימו לאנוס ולהידחף לשורה ראשונה... ואני בטוחה ששום דבר מזה לא באמת קרה יאללה תנו קצת קרדיט לקהל הישראלי ולמעריצים של 30 בפרט! אתם תראו שכל הלחץ שלכם מפדיחות יתברר כמיותר. בקיצור - אני בטוחה שהולך להיות מה זה סבבה :)

אני מאוד לא לחוצה מהפדיחות

כל הקטע הוא, שכשאת כותבת הודעה כמו שהיא כתבה את מוציאה את הצד התחרותי כאן מכולם. ובגלל זה היו פה כל כך הרבה תגובות. ואני מאוד מצטערת, ולמרות שהעניין הזה כבר נסגר, אני מבינה למה הרוב חשבו שהיא מתכוונת להרבה דחיפות ואלימות וזה.. גם אני חשבתי. אותי זה פשוט עושה יותר לחוצה. כן אני מודה, כל הופעה שאני עומדת בתור אני מתה מלחץ כי כבר הייתי ב10 הופעות, מחציתם בשורה ראשונה, ואני מכירה את כל הטריקים ואת כל המזל הרע שאמור לקרות... אז אני ממש מונעת מעצמי כאן לצאת בהצהרות פאנאטיות מגעילות שבא לי לכתוב כרגע*מחזיקה ת'צמי* אני לא חושבת שכדאי לומר את זה במקבץ כל כך גדול של מלא מעריצים אדוקים......אבל בסדר. ואם יש כאן מישהו שאומר שזה לא נכון אז הוא משקר

למעלה