ואז זה יראה כאילו במקריות ראיתם אותם XD תאכלס אני אם היה לי אוטו.. אני שם ! שם עליהם דגל ישראל מצטלם איתם מביא להם כיף וחוזר לכו תדעו אולי גם תפגשו את אשטון קוצ'ר או משו..
שביקש את התשובות לחידון ? XDD מהה נסגר איתךך ? XDD ובחייאת תבוא אני לא רוצה לעמוד שם כמו איזה פסל להיות היחידה שמחכה שהם יקחו את כל הדברים שיצאה לי הנשמה מלהכין להם
למרבה הפתעתי כשהלכנו לקבל את פניהם של פלסיבו בנתב"ג הכל היה מאוד לא ידוע לא ידענו מתי הם מתכוונים לנחות או לכמה ימים הם באו למזלנו הצלחנו לקלוע בול הם יצאו דרך איזור קבלת הפנים הרגילה [אין מילים לתאר איך היה] ככה שאי אפשר באמת לדעת וצריך איזשהו כיוון, כי יש הפרש דיי גדול בין ההופעה האחרונה להופעה שלנו
אנחנו לא יודעים אם הם באים מארה"ב או ממקום אחר ומתי הם בדיוקר מתכננים לבוא... זה מאוד מאוד בעייתי.... לכן אני לא יודעת אם באמת מומלץ לחכות להם שמה.. לפעמים מוצאים אנשים דרך יציאת האח"מים אם רואים שיש יותר מידיי קהל שמחכה ומפחדים מהתנפלות..
יש להם שם הופעה מחר בפסטיבל שאיני יודעת לבטא את שמו... אחר כך ההופעה בישראל, אני לא חושבת שהם יחזרו לארה"ב בחמישה ימים האלו שבין ההופעות לא? גם כפי שהכתבה בוואלה אמרה, הם מאוד מתרגשים להגיע ורוצים לטייל וגם יש את החבר ילדות, בטוח הם יהיו כאן לפני כדי לבלות. אני לא אסע לשדה תעופה, אבל אם יש כן אנשים שגרים בת"א או ירושלים , הייתי מציעה לכם להיות ערניים