כמה שאלות חשובות..!!

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לא מבינה מה אתם עושים סיפור

רק ביקשתי התנצלות מראש כי כבר הייתי בהופעה ואני יודעת מה זה.

RenanaD

New member
מה שאנחנו מתכוונות להגיד זה שאם כולם יתנהגו

כמו שצריך, כמו בני אדם נורמטיביים, אף אחד לא ייפגע ואף אחד לא יצטרך להתנצל. זה הכל

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif כן אבל,

שתינו יודעות שזה לא מה שיקרה לצערנו, ובדיוק בגלל אני מבקשת התנצלות.

RenanaD

New member
לא, סליחה. מבחינתי - זה ממש לא הולך לקרות

אני רוצה לבוא להופעה הזאת מתוך הנאה, לא פחד. ואני לא מסכימה שאף אחד יהרוס לי את זה, מצטערת. לא בשביל זה חיכיתי כ"כ הרבה שנים.

RenanaD

New member
אנחנו לא הוצאנו שום מילים, תקראי שוב את מה

שאופקיטה כתבה
וטוב, די, נראה לי שהבנו אחד את השני, נסגור את זה כאן.

DarkSecretLove

New member
סבבה כל הכבוד על ההתנצלות

אבל אנחנו גם מנסות להסביר לך לנסות להיות סובלנית. גם אני הייתי בהופעות,אין לזה שום קשר לדבר, ואני הייתי בהופעות של 30 באנגליה שהמעריצים שם מטורפים,אבל עדיין אף אחד לא היה צריך להרים יד על אף אחד. זה מה שאנחנו מנסות לומר, להיות סובלני ולא להוריד אגרוף למישהו תראי למה אני מתכוונת,בהופעה שהייתי בקארדיף עמדתי בשורה שניה,עכשיו במהלך ההופעות חימום כמעט והתעלפתי פעם אחר פעם כל מה שבקשתי מבחורות שהיו לפני זה רק להחזיק לשניה את המעקה בשביל שאני לא אתמוטט לריצפה והן פשוט הסתכלו עלי,ודחפו אותי אחורה. לזה אני מתכוונת,פשוט להיות סובלני ולא לזרוק את האגרופים,כי חבל שאנשים יפגעו סתם.

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אמרתי "אפגע" וזה ישר פיזי.

זה לא חייב להיות מכות, אני האחרונה שתתן אגרוף למישהי, זה ממש לא מה שהתכוונתי. ותאמיני לי שאם מישהי כמעט תתעלף מאחורי היא תחזיק את המעקה וגם את היד שלי, זה מה שקרה לי בהופעה של סימפל פלאן גם, הייתי שורה ראשונה, לא היה מקום במעקה אז היא החזיקה לי את היד.

STEMINEM

New member
חח עשית ממנה קרמינלית מסכנה

כולה תהיה קצת אגרסיבית ומשתוללת.. שתהיה בריאה

DarkSecretLove

New member
אני התכוונתי שתהיה הגיונית זה הכל

להשתולל זה סבבה אבל אנחנו דברנו על להיות הגיוני אני בטוחה שאתה לא תשמח לקבל מרפק לפנים בהופעה שאתה מחכה לה.. לא שאני אומרת שזה מה שהיא תעשה אבל רציתי להעביר נקודה.

STEMINEM

New member
אם היא תביא לי מרפק לפנים..

היא תנגח לי בנעל עוד לפני שאני אספיק לבעוט לה בראש ואני מאמין שאת מספיק מנוסה בהופעות מהסוג הזה את יודעת איך זה הולך ומה קורה שם... ככה זה לא נראלי שזאת הולכת להיות הופעה בוגרת במיוחד עם כל הילדות שיצרחו כאילו אין מחר ועם ילדות שמחוברות לפייסבוק יותר מאשר למציאות אין מה לעשות לצערי

DarkSecretLove

New member
בדיוק דוגמא למה שהתכוונתי

שלא תהיה סיבה שהראש של מישהו יפגע לך בנעל. ברור.אנחנו לא יכולות להסביר לכל אחת איך להתנהג,אבל לפחות פה מקום שכן אנחנו יכולות לדבר ולהסביר נעשה את זה . אנחנו נשתדל לעשות מה שאנחנו יכולות בשביל שאף אחד לא יצא מההופעה הזאת פגוע נפשית או פיזית. אחרי הכל כולנו רוצים להנות שם.

DarkSecretLove

New member
אני בטוחה שאני אהנה

אני רק לא רוצה שאנשים אחרים יצאו בהרגשה שונה.

30secondstostav

New member
את מעריצה שרופה?

באמת? אה לא סתם חשבתי שהפורום של 30 זה סתם לאנשים שלא ממש אכפת להם מהלהקה. אבל אם את "מעריצה שרופה" זה משהו אחר. כל ישראל לשמוע - נא לפנות את השורה הראשונה!! היא מעריצה שרופה אחרי הכל!

למעלה