כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

AvLaViGnE

New member
אווריל שולטת..

ואין לי בדיוק קעקוע שלה סתם קריקטורה מגניבה.. רק 3 אנשים בעולם זיהו שזאת אווריל באמת ואחד מהם זה ג'פה :)

אני יודעת שאני אצטער ששאלתי אבל-../images/Emo217.gif

מה חשבת לעצמך?! ת'יודע מה, דה יוזד-צ'אדאם יצאו מעולים במראה. אבל זה פשוט... מכוער. אם כבר אבריל היית יכול לעשות משהו הרבה יותר יפה שלה. ואני יודעת שתצא עלי פשוט הייתי חייבת להוציא את זה.

AvLaViGnE

New member
אין לי מה לצאת עלייך אחות שלו

כאילו את ילדה בת 15 את הרי לא באמת מצפה שאני אקח את הדברים שאת אומרת ברצינות נכון? את בגיל ההתבגרות ואת מרגישה כבר אישה ומספיק בוגרת כדי להביע דעה.. זרמי אחותי... אני לא צריך אישור ממך או מאף אחד אחר לקעקועים שלי אני עושה מה שאני רוצה.... אה כן ואני בניגוד אלייך לא צריך אישור מההורים בשביל זה אז תחזרי לחור שממנו באת יום טוב :

AvLaViGnE

New member
חחח ואם תמשיכו לנסות לעצבן אותי..

אני יעשה את מה שאתם הכי שונאים בעולם... נכון אני אפרסם תתמונות שלי עם דה יוזד :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ראו הוזהרתם מואהאהאהאהאהאהאהאה

GD ROCKS

New member
כאילו אתה לא עושה את זה כבר..

בוהווווווו איזה איום..

אתה יודע מה מצחיק?

שאתה כל כך מתיימר להיות בוגר ומבוגר, אבל אתה שיא האינפנטיל. אגב, הקעקוע של אבריל באמת אחד הזוועתיים. ועוד לא מספיק שכבר עכשיו זה מעורר גיחוך [הקעקוע העצמו ועצם העובדה שעשית קעקוע שלה], אז תחשוב מה יהיה כשתהיה בן 60.
נ.ב- אתה יכול לפרסם תמונות שלך עם דה יוזד כמה שבא לך, נכון זה מעורר קנאה אבל די פתטי שאתה כ"כ נאחז בזה. [אגב, הדבר הראשון שעלה בדעתי כאשר צפיתי בהן לראשונה היה: "אומג! אח"כ הם יחשבו שככה נראים האנשים בישראל ואז באמת הם לא יבואו אף פעם"]

GD ROCKS

New member
זהו

הוא יוצא יותר ילדותי מילד בן 10. עלאק "את בת 15 את לא ברמה שלי. אני לא שם זין על ילדות קטנות". טח. תיהיה בטוח שהיא הרבה יותר אינטילגנטית ממך. אתה כזה חסר חיים בחיי.

למעלה