כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

taltol14

New member
אני אודה לך אם תשאיר את זה../images/Emo97.gif

בינך לבין אשתך תודה מראש

AvLaViGnE

New member
יש לי קעקוע של מה שאני רוצה

אני לא חושב הרבה על ההשלכות של זה כי לא אכפת לי גם ככה עד גיל 30 יהיו לי כבר שתי עבודות רגל מלאות ואיזה 2 שרוולים בידיים ועבודת גב ודיוקן של אמא על החזה. אז תאכלס למי אכפת ?:)

AvLaViGnE

New member
תיהי בטוחה שיש לי יותר חיים ממך

כשיהיה לך אישור לחזור הבייתה אחרי 12 תפני אלי :) את כל כך קנאית שאת מתעסקת רק בי וזה מראה שלך אין חיים :)

yael0000

New member
אממ אתה כל הזמן אומר לכולם שהם ילדים קטנים

וכל פעם אומר שהם קנאים ותשים תתמונות שלך עם דה יוזד אני חושבת שאחרי כמה פעמים הבינו את זה, וזה לא כבר גורם לקנאות או משהו ואני לא באה פה לריב פשוט זה כבר לא גורם לאנשים לקנאות ולא כלום

תפסת אותי על חם. אני מקנאת בך.

תכלס אני מודה, אני אוהבת לריב איתך. למען האמת דווקא יש לי חיים, תתפלא. אין קשר. אתה פשוט כ"כ מעפן שאתה דורש את זה

AvLaViGnE

New member
בואי ניהיה רציניים שנייה...

את לא ממש מענינת אותי. את ילדה בת 16 כאילו, לא שזה רע או משהו אבל אני קצת יותר גדול ממך ואת לא מענינת אותי באף צורה ודרך וכנ"ל לגבייך. אז בבקשה ממך למען הפורום הזה.. סך הכל רציתי לדעת אם הקעקוע יפה או לא. כל ההודעות בנוסח "מה יהיה עוד 10 שנים" "מה הילדים שלך יחשבו על זה" "הקווים לא ישרים (כל מביני הקעקועים פה שהרי הם מלאים בכל הגוף זה בשבילכם" וכל זה לא רצויות ולא קשורות למה ששאלתי. אז אם אין לכם משהו חכם להגיד, אל תגידו.

חחח כאילו מה, יהיה לך מה לענות על כל דבר?

בכל מקרה, עוד חודש אני בת 17 מה אתה חש מלא בקעקועים [שיואו אתה כזה מאגניב.] לא הוא מכוער טילים ודי להיות דורש כאפה, זה לא כאילו שהשטויות שאתה רושם מחוכמים כמו שאתה סבור שהם.

AvLaViGnE

New member
וואו עוד חודש בת 17? את פשוט בוגרת...

לדעתך הוא מכוער או קיי זוהי דעתך ואני מקבל אותה.. (למרות שהדעה שלך ממש לא אובייקטיבית ונובעת מטיפשות וחוסר בגרות) מזה הסגנון דיבור הזה "מה אתה חש" איפה לומדים לדבר ככה בפנימיה? זה שיש לי קעקועים לא עושה אותי "מגניב" אני מספיק מגניב גם בילעדהם אבל זה עושה אותי מבין הרבה יותר ממך בז'אנר הזה (ז'אנר = תחום) ולא ילדת כאפות כמוך תבוא ותפגע בבטחוני. אז ילדונת אני מבין שנשארת עד מאוחר היום כי יש לך שביתה... אמרתי לך לכי תעשי 4 מנות מאסקלין זה אמור ליישר לך תמוח. וכשתיהי מספיק בוגרת לנהל שיחה שלחי לי מסר.. בינתיים אני ברט וקווין שולחים לך ד'ש חם חם :) מואה

למעלה