כמו שהבטחתי אז מחר זה קורה....

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo55.gif

[אגב, הדבר הראשון שעלה בדעתי כאשר צפיתי בהן לראשונה היה: "אומג! אח"כ הם יחשבו שככה נראים האנשים בישראל ואז באמת הם לא יבואו אף פעם"]

AvLaViGnE

New member
אוו קיי ילדונת מרטיבה אז ככה

אני לא מתכוון לתת לך דין וחשבון על הקעקועים שיש על גופי כי דעתך לא נחשבת זה גופי ואני יעשה בו מה שאני רוצה בלי לשאול אף אחד ובטח לא אותך אז אני לא אתייחס כי את לא ברת שיחה, קעקוע זה דבר אישי שאמור להיות שייך רק לבן אדם שזה מקועקע על גופו שבמקרה הזה זה אני. אני יכול לקעקע את גולדה מאיר (אם את יודעת מי זאת בכלל) ולאף אחד בעולם אין זכות להגיד לי אם זה טוב או רע ובקשר לעשיית הקעקוע. אילו היה לך מושג בקעקועים היית מבינה שזה לא ציור אלה זה קריקטורה וקריקטורה אמורה להיות בעל מינימום פרטים בגלל זה אולי זה נראה לך "לא מושקע" וכאלה אבך מבחינתי זאת הייתה אמורה להיות מטרת הקעקוע,משהו שלא יבליט את העובדה שזאת אווריל אלה רק שזה יזכיר לי אותה.. בשביל כל בן אדם אחר זה סתם ילדה בלונדינית...אם באמת הייתי רוצה קעקוע שלה הייתי עושה פרוטרט (אם את יודעת מזה) או רושם תשם שלה אבל לא. עכשיו בקשר למשפט הגאוני שאמרת "אומג! אח"כ הם יחשבו שככה נראים האנשים בישראל ואז באמת הם לא יבואו אף פעם" אני כל כך נהנה לספר את זה שוב... יו קנוו... אם מה שאמרת היה נכון ... אני לא חושב שהם היו מזמינים אותי לשבת איתם בבקסטייג ולשתות בירה ולקרוא איתם מגזינים... ואם אני הייתי היחיד... אז כנראה שהם דווקא דיי אהבו אותי לא? :) עכשיו את יכולה לקום מהכסא ולגשת למטבח.. לקחת לעצמך כוס מים ולהתרענן. לרוויה. אואץ זה כאב

AvLaViGnE

New member
למה את אומרת מילים שאת לא יודעת את משמעותן?

את קנאית זה הכל ואין לך איך להוציא את זה אז את מוציאה את זה בעצבים גם אני הייתי נער מתבגר פעם :) אני מבין אותך אני לא כועס הנה תתבשלי עם עצמך עוד קצת

D:

אם לא היית כ"כ חסר חיים לא היית מנסה לדרבן אותי לריב איתך. באמת שלא מזיז לי הבדיחה היא בכל מקרה על חשבונך.

AvLaViGnE

New member
חמודה אני לא רואה פה שום בדיחה

לך פשוט יש בעיה עם הקעקועים שלי משום מה ואת עוד קוראת לי חסר חיים. כשההורים שלך יאשרו לך לחזור הבייתה אחרי 12 בלילה תפני אלי במסר :) עכשיו תיגשי מהר להכין שיעורי בית אבל מהר! חה חה חה

taltol14

New member
מעניין אם כשיהיו לך ילדים ../images/Emo97.gif

ככה בדיוק תתייחס אליהם, בצורה מתנשאת ומזלזלת כי אם כן, אז נראה לי שהם יברחו מהבית שלך עוד לפני גיל 12 S:

AvLaViGnE

New member
חבל לי להרוס לך את החגיגה אבל....

אני גבר נשוי ואישתי המדהימה בהיריון. ואת סתם קנאית ואת יודעת את זה :)

AvLaViGnE

New member
אם כבר העלת תנושא אז אני ירחיב

בלי קשר אישתי היא לא קטינה היא מעל 18 ב... חלומו של כל גבר בגיל 23-24 זה בחורה בגיל הזה אני לא אתחיל לפרט למה כי יש פה ילדים קטנים. אבל זה אחד השיחוקים הכי גדולים של החיים שלי. ואני מודה לאלוהים כל יום על זה גם באישתי אתם מקנאים מה קורה פה :) מזל שהיא לא יודעת מי אלו דה יוזד בכלל אחרת היא עוד הייתה מבקרת פה ועוד הייתה קוראת את השטויות שלכם

חחח איזה מעפן אתה באמא שלי.

אגב, זה לא נראה קצת מצחיק שעברת את גיל 20 ואתה עדיין מסתובב בפורום? אתה יודע, בייחוד לבחור בוגר ונשוי כמוך.

AvLaViGnE

New member
מה רצית שאני אכבס ואגהץ כל היום?

אני טכנאי צבעים במקצועי אז יוצא לי הרבה להיות על המחשב אז אני מטייל בפורום הזה שחוץ מהשם שלו אין לי קשר לאף אחד פה. ואני נהנה לריב עם ילדים מרטיבים שלא מבינים כלום מהחיים שלהם והם סתם קנאים שלא יודעים לפרגן ממש כמוך :D

דייי איך ידעת שהרטבתי אתמול במיטה?

כי חשבתי עלייך... ;] נ.ב- שוב, כפי שכבר אמרתי- זה פתטי ברמות. קוראים לי אחמד אם אין כאן מישהוא אחד שלא מסכים איתי.

Rose131

New member
התחתנם כי היא הייתה בהריון?

ומתי היא אמורה ללכת לאוניברסיטה, להשיג עבודה, חיים, משהו כזה?

taltol14

New member
כי הוא לא הזמין אותנו לחתונה ../images/Emo10.gif../images/Emo97.gif

באסה לא? XD

הו, התגלחת. ../images/Emo152.gif../images/Emo175.gif

אתה מוריד בשעווה, או בסכין גילוח, או בסכין פתטיות או משהו כזה? D:

למעלה