כמעט חודשיים בקשר עם בתולה

rex7

New member
אני חושב שאתם פשוט לא מתאימים זה לזאת

אולי אתם באמת מאוהבים, אבל זה לא סותר זה שאתם לא מתאימים,ובגלל זה אתם רק גורמים זה לזאת להיות אומללים.
בשביל מה אתם צריכים את כל הקשיים האלה, ועוד בתחילת הזוגיות? לדעתי לשניכם מגיע טוב יותר. אז,למרות שזה קשה, כדאי לכם להפרד. יעבור זמן ותמצא אהבה חדשה, מישהי שיותר מתאימה לך,

DARK ANGEL25

New member
אני קצת לא מבינה את הגישה של התפרדו הזאת...

בגלל שהיא מפחדת ועדיין לא נפתחה אליו זה אומר שהם צריכים להיפרד?!
הוא, כמו הרבה בחורים, מחפש גם סקס....גם! לא רק אלא גם ואין מה לעשות זה שונה לצאת עם מישהי בתולה.
אין פה שום קשר לבין מה הולך בינהם במערכת היחסים ויכול להיות שכל עוד זה לא מגיע לאינטימיות הם נהנים מאוד.
אז נכון שהוא לוחץ עליה וזה גם מה שאני חשבתי, אבל מפה ולהיפרד...
הקשיים האלה שאתה אומר זה קשיים שתהיה לכל בתול/בתולה שמתחילה מערכת יחסים כי יהיה את הפחד הזה שתמיד היה, אז זה אומר שהם לא צריכים לצאת עם אנשים עם ניסיון כי הם יצפו לשכב בשלב מוקדם יותר או יהיה להם קשה יותר להתאפק? אני לא לא חושבת.
הוא יותר צריך לשנות את התפיסה שלו לגבי סקס במערכת יחסים.

rex7

New member
אני חושב שהתאמה מינית זה מאוד חשוב

ולא יכול להיות שחוסר התאמה גדול כל כך לא משליח על הקשר באופן כללי גם.

אם זה מגיע עד כדי כך ש היא בוכה, בגלל שחבר שלה רוצה סקס ועד כדי כך שהוא בוכה, בגלל שחברה שלו לא רוצה סקס, קשה לי לראות איך הם נהנים מאוד במערכת יחסים שלהם, לא משנה עד כמה הם מאוהבים.

לדעתי מגיע להם יותר, אני חושב מגיע לה חבר שלא יפריע לו שהיא רוצה לחקות עם סקס , ומגיע לו חברה שלא מפריע לה בהוא רוצה סקס איתה, שגם רוצה סקס איתו. לדעתי זה משהו מאוד בסיסי

כל האנשים הם שונים יש שמתאימים ביחד ויש שלא, בלי קשר עם עם נסיון או בלי, ובטח שזה בסדר לצאת, אבל כל עוד הם מתאימים ובמקרה הזה הם לא . בהחלט יהיו אנשים עם ניסיון, שלא יפריע להם/ גם ירצו לחקות, אבל לו אישית זה כן מפריע, זה עושה אותו ללא מאושר וזה לגיטימי.

אני לא מסכים שהוא צריך לשנות תפיסה שלו לגבי סקס במערכת יחסים. איך ויתור על רצונות שלו, על דברים שחשובים לו יעשה אותו למאושר? זה לא מפתח שאהבה מאושרת. הוא צריך להיות שלם עם עצמו, אין לו במה להתבייש. לדעתי הוא פשוט צריך להיות אם מישהי שרוצונות שלה יתר תואמים עם שלו. ואותו דבר היא. קשה לי לראות איך אפשר להיות מאושרת בזוגיות ששבה חבר שלה רוצה סקס למרות שהיא לא מוכנה. היא גם צריכה להיות שלמה עם עצמה, גם לה אין במה להתבייש. היא פשוט צריכה חבר שזה שהיא צריכה לחקות לא יהיה בעיה בשבילו.

dori78

New member

ויותר מזה:
זה לא נשמע כמו חוסר התאמה מינית, אלא פער ביכולת להגיע למימוש המיניות.
אתה מספר שעברת תהליך מסוים, שהיה לך הרבה יותר קל.
אתה מספר שבפעם הראשונה שלך אתה זה שיזמת את הסקס.
אתה צריך להבין, שלא כולם כמוך, בלי קשר להיותם גברים או נשים.
יש כאלה שייקח להם יותר זמן להפתח ולהרגיש בנוח, ולא רק בפעם הראשונה.

אני חוזרת על מה שאמרתי לך:
אם אתה באמת מעוניין בה, ולא רק כי היא "סקסית ברמות על" - תן לה את הזמן שלה.
אל תצפה לזה, אל תחכה שזה יקרה. פשוט תהיה שם בשבילה, תאהב אותה.
תבהיר לה שאתה נמשך אליה ומעוניין בה גם ברמה הפיזית, אבל אתה משאיר לה את ההחלטה ואת היוזמה.

Reyn

New member
אני סקרן: את חושבת שהיא תקח את היוזמה מתישהו?

(בהנחה שהוא לא יעשה שום צעד לקדם את האינטימיות הפיזית בינהם, אלא ישאיר את הכדור במגרש שלה)

avi1283

New member
בטח שככה יש הרבה יותר סיכוי

כרגע היא עדיין לא מרגישה בנח, והיא צריכה גם להתמודד עם החששות, וגם להתמודד עם הלחץ והרצון שלו.

אז מה שכולם אומרים, זה שקודם כל יפסיק ללחוץ בכיוון, וכך היא תרגיש יותר בנח ועם יותר בטחון, ואז יהיה לה הרבה יותר קל לרצות כשהיא לא צריכה להתגונן ולחשוש גם ממנו.

מסכים עם מה שכתבת באחת מההודעות על כך שהזמן עצמו לא פותר כלום, אלא מה שעושים איתו. ולכן אם הוא ימשיך להעביר לה את המסר כך או אחרת שהוא לחוץ על זה, ורוצה כבר להיות מסופק,
קרוב לוודאי שגם עוד חודשים לא יעזרו לה בכלל להרגיש איתו יותר בנח, לכן גם מבין מאיפה ההודעות של להפרד באות כי לא נראה שבא לו לשנות גישה.

הזמן שהוא לא יקח יוזמה יכול לעזור בגלל שיהיו במשך הזמן הזה הרבה אינטרקציות שבהם היא תרגיש איתו יותר בנח, שבהם היא תעשה רק דברים שהיא אוהבת מבלי להרגיש שהיא צריכה להזהר.
ואז יכול להיות שהיא תרצה להמשיך הלאה כדי להנות יותר, זה בהחלט אפשרות שגם כשהיא תרגיש איתו לגמרי בנח עדיין יהיו לה חששות אחרים והיא לא תרצה לנסות, ואפשר לעבוד על כך, אבל להרגיש איתו בנח ולדעת שקודם כל חשוב לו ההרגשה שלה זה הבסיס.

Reyn

New member
אתה מאמין שמה שמונע מהבחורה לעשות צעד מיני

זה שהחבר שלה מביע בה עניין מיני? אני לא כ"כ רואה איך זה מסתדר, סורי.

avi1283

New member
אתה מנסה

לרדת עלי ולהגיד שבטח אין לי ניסיון מיני? זה השם של הפורום ובאת להתייעץ עם חסרי ניסיון אם לא שמת לב...

ספציפית בנושא הזה כתבתי את הדברים גם מניסיון אישי אבל לא ניכנס לזה.

טום גיא

New member
תו לי לנחש

אתה לא מזיין....

(עכשיו אני לא נחמד)

ואני גם יכול להבין למה אתה לא מזיין: כי אתה אטום כמו בלוק. אתה בא לכאן עם בעיה ומבקש עצות. אחר כך אתה מתעלם מהעצות שנתנו לך והבעיה ממשיכה, אז אתה ממשיך לשאול מה אתה עושה לא בסדר. ושוב עונים לך יפה ובנימוס ואתה ממשיך להתעלם ממה שאמרו לך. וכמובן שהבעיה עדיין ממשיכה אז אתה חוזר להתייעץ שוב. מכיוון שבפעמים הקודמות נראה שלא הקשבת בכלל למה שכתבו לך, אתה מקבל את אותן התשובות. כמובן שאלו תשובות שאתה לא אוהב, הן מתארות בדיוק את ההיפך ממה שאתה עושה. אם אתה לא רוצה לשמוע מה שיש לאנשים לאמר לך אז אל תשאל אותם שום דבר. אם הם משקיעים זמן ומחשבה לענות לך תגיד יפה תודה גם אם זה מבאס אותך לשמוע את מה שהם אומרים. להגיע לכאן כאילו שמישהו חייב לך משהו ואחר כך לקטר שאנחנו לא רגישים אלייך ולהעליב את מי שמגיב אלייך זו לא דרך שתעזור לך לקבל סימפטיה בשום מקום.

מי שיש לו כאן בעיה ובא להתייעץ זה אתה, ולא אף אחד אחר פה. מבין כל מי שכותב כאן אתה זה שמתייחס ל"חוסר נסיון" כאל בעיה ובוחר לרדת על מי שכותב כאן כאילו שאתה יותר טוב מהם, וזה מבלי שאתה יודע שום דבר עליהם ולמה הם כותבים כאן. אם אתה מתנהג בצורה דומה לחברה שלך, לא מפתיע בכלל שהיא לא מרגישה בנוח איתך עם סקס. חביבי, אם היית כזה מוצלח גם אתה לא היית צריך לכתוב כאן ולבקש את העזרה שלנו. אם אתה רוצה להתקדם לאנשהו רד מהעץ שטיפסת עליו.

(נסיון להיות שוב נחמד)

בהצלחה, ושיהיה לך המשך יום נפלא.

למעלה