כנגד כל הסיכויים

trilliane

Well-known member
מנהל
חלאס.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יכולה להודות במשהו שלא כתבתי

כתבתי "ברור שגם את לא נכנסת לקישורים של אחרים, או אם את נכנסת, הם לא משפיעים עלייך כהוא זה ואת ממשיכה בשלך" וזה נכון, לא רק על סמך אין ספור דיוני עבר; למרבה השמחה פינקת אותי וסיפקת דוגמה טרייה לכך ממש כאן מעל:
&nbsp
"אז מה זה "זיקה" אם לא 'מיקרוצפליה', שכתוב דכבר הגיע ליותר מ-20 מדינות?"
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2254/180101147
בבלוג של ד"ר לנדסמן שקישרת אליו היא הסבירה בצורה מפורשת מהי מיקרוצפליה ומהו הנגיף "זיקה". יותר ברור מזה אין.
&nbsp
אז כשאת כותבת על "מציאת הטעויות מהקישורים שלך", בשעה שה"טעות" ש"מצאת" שם לא הייתה ולא נבראה, יש שתי אפשרויות:
א. נכנסת אבל לא באמת קראת הכול;
ב. קראת אבל לא הבנת.
&nbsp
בתור גולשת שמתפארת כבר שנים בתארים בתחומים מדעיים רלוונטיים, ב' מוכיח שאת כנראה לא אשת מקצוע כה טובה כפי שאת מתגאה בעצמך, ו-א' מוכיח שאין לי במה להודות. אבל אלה האפשרויות.
&nbsp
אה, ויש גם ג': את לא מודה בטעות שלך אחרי שהאשמת אשת מקצוע בטעות שלא הייתה ולא נבראה. אחרי שהעמדתי אותך על טעותך פשוט התעלמת מהתיקון וטענת שהקשר "ודאי".
&nbsp
על זה בדיוק אני מדברת: לא משנה איזה קישור אני (או אחרים) יביאו, את תמשיכי בשלך. לפני שאת דורשת מאחרים להודות ששיקרו, אם המוסר והצדק כ"כ חשובים לך, מן הראוי שתתנצלי על האשמת השווא שלך.

פולספגן

New member
את סותרת את עצמך

זה שאני לא מסכימה עם הכתוב לא אומר שאני לא קוראת, כי כתבתי שהקשר הוא כמעט ודאי וזה בעצם הייחוד של מגפת ה"זיקה" על פני שאר הוירוסים מעקיצת יתוש.
&nbsp
כל השאר זה קישקושי פילוסופיה בגרוש שלך ושלה.

trilliane

Well-known member
מנהל
את זו שסותרת את עצמך, הכול כדי לא להתנצל או להודות בטעות

מישהו ביקש ממך "להסכים" עם הכתוב? יש עובדות, גברת.
יש נגיף שמתפשט, יש תופעה שלא מתפשטת והמספרים הגבוהים (לא בטוח באחוזים) קיימים רק בברזיל.
זה לא "קשר ודאי" זה בדיוק ההפך ממנו, ולא צריך ללמוד מדעים כדי להבין שהנתונים לא עולים בקנה אחד.
את זו שמתהדרת לא פעם בתארים מדעיים ללא כיסוי, אבל מראה שוב ושוב הבנה אפסית.
אז גברת "פולספגן" האלמונית, עם כל הכבוד (ואין כבוד) את אף אחד לא מעניינת אי-ההסכמה שלך אל מול הנתונים של האנשים שזה אשכרה המקצוע שלהם, והם חותמים על דבריהם בשמם ובתוארם.
לך, לעומת זאת, יש גם יש יומרה ואף יוהרה לטעון שהם "טועים" אף שאין לך שום נתונים שסותרים זאת. לא קשקושים ולא פילוסופיה, עובדות. יקרא כל אחד וישפוט.

פולספגן

New member
כי זה לא רק בברזיל

למשל, הייתה ידיעה שזה גם בדנמרק, אך שוב, למה לבלבל אותך עם עובדות?

trilliane

Well-known member
מנהל
הנגיף אכן לא רק בברזיל; המספרים הגבוהים של המיקרוצפליה כן

לא בלבלת אותי עם עובדות, סתם בלבלת לי ת'שכל. עד כה קישרת לכתבה לא רלוונטית של "רשת" שבה נכתב שהנגיף התפשט כבר ליותר מ-20 מדינות. זה נכון ועל כך אין חולק. גיגלתי את הידיעה לגבי דנמרק, וכל מה שנאמר הוא שלפני כמה ימים נמצא שם תושב שחזר מדרום אמריקה עם הנגיף. זה לא מפתיע ולא מרגש וזו בעיקר לא הנקודה.
&nbsp
הנגיף מוכר לרפואה עשרות שנים וידוע שהוא גורם למחלה קלה שעוברת מעצמה. החידוש כאן הוא הקשר בינו לבין מיקרוצפליה (להזכירך, זו ה"טעות" שבה האשמת את ד"ר לנדסמן) שזו תופעה שבה לתינוקות יש ראש קטן באופן לא נורמלי. אז בואי תסבירי לי בבקשה איך העובדה שתושב דנמרק (גבר בוגר) חזר מביקור בדרום אמריקה (שם ידוע שהנגיף כרגע מתפשט) ונדבק בנגיף, קשורה למיקרוצפליה? המוח שלו עומד להתכווץ? הוא עומד ללדת בקרוב?

trilliane

Well-known member
מנהל
מה זה "כך"? על מה את חושבת שהמאמר הזה מדבר?

את ממשיכה להביא ראיות לכך שהנגיף מתפשט, נקודה שאיש אינו חולק עליה...

פולספגן

New member
לא, אם זה היה מגיע מדרו"א כפי שקרה בדנמרק, אז היית לטעון כך

אך זה הגיע מאיזור מוסלמי ליד הודו.

trilliane

Well-known member
מנהל
למה זה משנה? במקומות אחרים בעולם אין יתושים?

מישהו טען שיש "זיקה" אך ורק בדרום אמריקה?
את ממשיכה להתווכח על נקודה לא רלוונטית.

פולספגן

New member
זה בדיוק כוונתי להראות לך שזה בכל העולם ולא רק בברזיל

טוב, שנפל לך האסימון בסוף

trilliane

Well-known member
מנהל
את מתישה...
מי טען ש*הנגיף* רק בברזיל?!

את מתווכחת עם עצמך על איש קש שהמצאת.

פולספגן

New member
אם היית קוראת את המאמר שהפנתי אותך אליו, היית רואה שזה לא רק

*הנגיף* אלא כל ה"חבילה", לרבות המיקרוצפליה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם היית קוראת את המאמר שלא הפנית אליו, היית רואה שזה לא נכון

אני ממשיכה את הדיון בשרשור הרלוונטי, אנא אל תמשיכי לענות כאן. אין טעם בפיצול הדיון לשניים.

hnc

New member
אפשר את עיקר הדברים

מבלי לצפות בכל התכנית?

פולספגן

New member
מצאתי לך כתבה נפרדת על קרן לייבוביץ' שחלק מהתשדיר של המערכת

עוסק בה - היא נכה, אשר אחרי 20 שנים בכיסא גלגלים: עמדה על הרגליים כנגד כל הסיכויים, עברה במשך 6 שנים טיפולי פוריות ואח"כ הביאה 2 זוגות תאומים בהפרש של שנתיים והניקה אל כולם.

זכתה במדליות אולימפיות ושברה שיאי עולם.
לאחרונה, עברה להליכה בקביים במקום הכסא גלגלים ופתחה מכון לפילאטיס.
כעת, מתכננת לצלוח את הלמאנש (אולי כבר עשתה את זה).
פשוט אין עליה, אישה מיוחדת

בנוסף, יש בתשדיר גם על החלמה מסרטן, הטבה ממחלת הפרקינסון ועוד ...

קולומין

New member
וכמה מקרים יש של אנשים שעסקו בספורט ובכ"ז מתו מסרטן ?

בלי להביא את המספרים האלה הסיפורים פה נשארי בגדר אנקדוטה.
ושלא יובן לא נכון - כל הרופאים ממליצים על פעילות גופנית, אבל להגיד שספורט מרפא סרטן זו שרלטנות.
&nbsp

למעלה