כנסווו

כתבתי תגובה ולא שללחח../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

בהצלחה בטקסססס
אני זוכרת שאני הקראתי בטקס של רבין בכתה ו.. ומזה התרגשתייי לפני:]] התמונה בגללגללל בכלל לא יאפפפה! באמתת שלא
ו.. י=ש ל=ך ג=ו=מ=ו=ת?! ייייייייייייייייייווווווווווו

אייללוש

New member
אוף גמלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifוואי פעמיים באתי להגי

להגיב* משו ארוך והוא לא שלח
תפוז קקי
עד שכתבתי

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

hila846

New member
מאשההה../images/Emo26.gif

היייי
מה שלומך
איפה את גרה
כמה אחים יש לך
את בכורה
איזה שירים את אוהבת
את אוהבת לימונדה
את אוהבת ת'שם שלך
אם היית יכולה להחליף ת'שם למה היית משנה
טוב אין לי עודכ"כ שאלות
שהיה לי עוד אני אשאל אותך..

מאשה

New member
עונה..

מה שלומך?הכל טוב תודה! איפה את גרה?בהרצליה כמה אחים יש לך?2 את בכורה?לא אני הכי קטנה איזה שירים את אוהבת?היית שואלת איזה שירים אני לא אוהבת את אוהבת לימונדה?לא את אוהבת ת'שם שלך?לא אם היית יכולה להחליף ת'שם למה?כן היית משנה?אממ.. לא יודעת,יכול להיות לאגם תודה הילה

יקיר15

New member
ME ...

היי מה קורה ? הכל טוב ? באיזה כיתה את ? בת כמה את ? ספרי משהו שאנחו לא יודעים עלייך ? כמה פעמים פגשת את אגם ? כמה זמן את מעריצה את אגם ? מה את חושבת עלי ? חחח סתם על תעני על זה
כיף לך בפורום ? זהוו יאלה סליחה על החפירהה בה ביי

מאשה

New member
עונה..

היי מה קורה ?הכל טוב תודה! הכל טוב ?כן באיזה כיתה את ?ה בת כמה את ?11 וחצי ספרי משהו שאנחו לא יודעים עלייך ?אממ..לפני שנולדתי,היו לי שני אחים שניפטרו בגלל מחלות כמה פעמים פגשת את אגם ?3 כמה זמן את מעריצה את אגם ?שנתיים וקצת מה את חושבת עלי ? חחח סתם על תעני על זה ..אם אתה אומר לא לענות,אז אלא עונה.. כיף לך בפורום ?מאוד! תודה יקיר

מאשהל'ההההההההההה:]]../images/Emo204.gif

אני צ'ה ד"ש מושקעעעעעעעעעעע
תספרי לנו על המשפחה שלך
מי נעל של אמאאאא
באיזה כיתה את? (אני דעת) קשורה יותר לאמא או אבא? יש לך בני דודים פיצים? נכון הם בוביםםם
? חחחחחחחחחחחח אני אשאל שוב את מה שמיכל שאלה *אהממממ* מה את אוהבת בעצמך
? (תיזהרייי
) אוהבת אותך מלאאאאאאאאאאאא
הדס

מאשה

New member
עונה..

אני צ'ה ד"ש מושקעעעעעעעעעעע..אוקי,יש שלוש מילים שאומרות הכל-אני אוהבת אותך! תספרי לנו על המשפחה שלך-משפחה מצחיקולה,נמחדה,תומכת,אוהבת.. מי נעל של אמאאאא?אפ'חד באיזה כיתה את? (אני דעת)אני בה' קשורה יותר לאמא או אבא?אממ..נראה לי שלאבא,כי גם המילה הראשונה שלי הייתה אבא יש לך בני דודים פיצים?כן נכון הם בוביםםם?כן ברור! חחחחחחחחחחחח אני אשאל שוב את מה שמיכל שאלה *אהממממ* מה את אוהבת בעצמך? (תיזהרייי)את השיער והעיניים ואת הגומות טנקס דסוש

מאשה!! ../images/Emo99.gif

אממ... איזה צבע את הכי אוהבת? מה את הכי אוהבת לעשות? את נמצאת בעוד פורומים חוץ מזה? ואם כן אז איזה? מה הדבר הכי שמח שקרה לך? איזה שיר את הכי אוהבת? ואת מי את הכי אוהבת בעולם?

מאשה

New member
עונה..

איזה צבע את הכי אוהבת?כחול,כתום,סגול וירוק מה את הכי אוהבת לעשות?לעשות יצירות,לרקוד,לשיר,ללכת לקניון,לעשות שופינג ועוד מיליון דברים את נמצאת בעוד פורומים חוץ מזה? ואם כן אז איזה?לא אני רק בפורום הזה מה הדבר הכי שמח שקרה לך?שפגשתי את אגם,שנולדתי כמובן,שילד שאני לא סובלת עזב את הכיתה,ובהלכתי ללונה פאר בפעם הראשונה בחיי איזה שיר את הכי אוהבת?היית שואלת איזה לא.. ואת מי את הכי אוהבת בעולם?את המשפחה,הקדוש ברוך הוא,אגם,כל החברים שלי,מיכלוש,דסי,איילה,שיר ובקיצר את כל הפורום (כימת) תודה שריתוש

למעלה