כנסווו

שיר...

אממ... מה הדבר הכי שמח שקרה לך? מה את הכי אוהבת בעצמך? אם לא היו קוראים לך שיר איך היית רוצה שיקראו לך? באיזה עוד פורומים את נמצאת? איזה צבע את הכי אוהבת? ומהו השיר האהוב עלייך? זהו..

שריתוששששש...

קודם יש לך שםם יפהה...=]זה שם של אח של חברה שלי הכי טובה קוראים לחברה שלו שרית..=] ועכשיו לתשובות מה הדבר הכי שמח שקרה לך?לא'דעת קורים לי הרבהה..אין משו שממש ממש הכי שימח אותיי אבל בקרוב אם ה-2 דברים שאני רוצה יקרו בחודש הקרוב עד הימולדת אני יהיה מאושרתתת.. מה את הכי אוהבת בעצמך?גוף..ופה..וגבות... אם לא היו קוראים לך שיר איך היית רוצה שיקראו לך?יש הרבה שמות..שם מיוחד אבל שאין לכל אחד..ים,אגם למרות שאלו כבר מפורסמים..מורן,שירי..ולא'דעת יש הרבה שמות יפים.. באיזה עוד פורומים את נמצאת?הא...אף אחדד רק את זה..חחח..אבל מדי פעם מציצה באחרים וזה... איזה צבע את הכי אוהבת?כולםם תלוי במצברוח שליי אני יכולה יום אחד סתם לקשקש בצבע שמחח ויום אחר לצייר בצבע עצובב ודיכאוני..אבל אני אוהבת צבעים שמחים ורוד,כחול,אבל לא חום,שחור ואלה.. ומהו השיר האהוב עלייך?יש הרבה..אני שומעת מלאא ולא יכולה לחליט.. ליסן טו יור הרט.. תגידי לו.. והרבההה

משום מה שכחתי ששמתי ואתך../images/Emo12.gif

כי יש לי אותך עדיין בתיקייה שלי
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גם מאשה
כפרעליך:]

לא משנה../images/Emo3.gif, שניהם לא נכונים../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כנראה מרוב מהירות לא קראתי טוב

מאאאאאאאאשה../images/Emo110.gif

*מה קורה? *זאת לא שאלה אבל שתדעי שאת מותק
*את רואה המומינים? *מה את אוהבת לעשות חוץ ממחשב? *איזה מקצוע את הכי אוהבת? *מה את הכי אוהבת בעצמך במראה? *מה את הכיא והבת בעצמך בתכונות? *מה הדבר הכי טוב שקרה לך? *כמה פעמים ביום את אוכלת?
*כמה פעמים ביום את שותה?
למרות שנראלי שאין מישו שסופר.. *מה את הכי אוהבת לאכול? *ומה לשתות? *נכון שקולה זה ממש טעים? טווווף יאללה זהו בינתיים לאביו:]

מאשה

New member
עונה..

*מה קורה?הכל אחלה תודה,אני קצת מתרשת כי בערב השיכבה שלי עושה את הטקס ליום הזיכרון ולי יש להקריא את הטקסט הכי ארוך מכולם!!! *זאת לא שאלה אבל שתדעי שאת מותק..תודה כפרה שלי!!אהבתי את התמונה שלך כשאת בבריכה מוציאה לשון..כשאת עם הגלגל הכחול!!!את מה זה מותק שם!!לב יו! *את רואה המומינים?לא *מה את אוהבת לעשות חוץ ממחשב?שופינג,לעשות כל מיני יצירות,לרקוד,לשיר,להיפגש עם חברות,לטייל,לישון,ללכת לקניון ועוד מיליון ואחת דברים! *איזה מקצוע את הכי אוהבת?לא שיש כזה.. *מה את הכי אוהבת בעצמך במראה?אני לא סובלת את עצמי!טוב אני אענה על זה כי הדסי תהרוג אותי!אממ..אני אוהבת את השיער,את העיניים,וגם את הגומות שבלחיים! *מה את הכיא והבת בעצמך בתכונות?שאני שאפתנית *מה הדבר הכי טוב שקרה לך?שפגשתי את אגם ושהלכתי ללונה פארק בפעם הראשונה *כמה פעמים ביום את אוכלת?פעמיים..אני לא מסוגלת להכניס לפה שלי משהו בבוקר! *כמה פעמים ביום את שותה? למרות שנראלי שאין מישו שסופר.. אממ אני מנסה כמה שיותר *מה את הכי אוהבת לאכול?שניצל *ומה לשתות?שוקו,מיץ מנגו,מיץ תות בננה *נכון שקולה זה ממש טעים?כן,אבל יש דברים יותר טעימים מקולה תודה מיכלוש

למעלה