עונה..
*מה קורה?הכל אחלה תודה,אני קצת מתרשת כי בערב השיכבה שלי עושה את הטקס ליום הזיכרון ולי יש להקריא את הטקסט הכי ארוך מכולם!!! *זאת לא שאלה אבל שתדעי שאת מותק..תודה כפרה שלי!!אהבתי את התמונה שלך כשאת בבריכה מוציאה לשון..כשאת עם הגלגל הכחול!!!את מה זה מותק שם!!לב יו! *את רואה המומינים?לא *מה את אוהבת לעשות חוץ ממחשב?שופינג,לעשות כל מיני יצירות,לרקוד,לשיר,להיפגש עם חברות,לטייל,לישון,ללכת לקניון ועוד מיליון ואחת דברים! *איזה מקצוע את הכי אוהבת?לא שיש כזה.. *מה את הכי אוהבת בעצמך במראה?אני לא סובלת את עצמי!טוב אני אענה על זה כי הדסי תהרוג אותי!אממ..אני אוהבת את השיער,את העיניים,וגם את הגומות שבלחיים! *מה את הכיא והבת בעצמך בתכונות?שאני שאפתנית *מה הדבר הכי טוב שקרה לך?שפגשתי את אגם ושהלכתי ללונה פארק בפעם הראשונה *כמה פעמים ביום את אוכלת?פעמיים..אני לא מסוגלת להכניס לפה שלי משהו בבוקר! *כמה פעמים ביום את שותה? למרות שנראלי שאין מישו שסופר.. אממ אני מנסה כמה שיותר *מה את הכי אוהבת לאכול?שניצל *ומה לשתות?שוקו,מיץ מנגו,מיץ תות בננה *נכון שקולה זה ממש טעים?כן,אבל יש דברים יותר טעימים מקולה תודה מיכלוש