כנסווו

האממממ..

כרגע אני יוצאת לאכולל ואח"כ רואה משוו אז מחרר בבוקר אני יענהה לכל מי שנשאר ותעשוו עודד שאלותת..=]=] אוהבתותכםם מחר אני יענהה על השארר וסורי על האיחוררר...

זיוו2

New member
חחח אין לי מה לשאול ../images/Emo13.gif../images/Emo20.gif

אני יודעת על שירוש כמעט הכל חחח
ומה שלא ידעתי שזה כמה דברים קטניםש אלתםם אז

מאשה

New member
שירוש..

בת כמה את? אוהבת את עצמך? מה את הכי שונאת אצלך? יש לך איזה אוסף?אם כן,איזה? אוהבת כובעים? אוהבת תיקים?

מאשה המתוקה!=]

בת כמה את?עוד בערך 46 ימים בת 14..בעזרת השם.. אוהבת את עצמך?כן..נראלי..חח.. מה את הכי שונאת אצלך?הא..את השיניים.. יש לך איזה אוסף?אם כן,איזה?לא,אינלי ממש אוסףף.. אוהבת כובעים?כהה.. אוהבת תיקים?לא הכי הכי.. תודה מאשה..תמשיכו לשאול...

שיר

בת כמה את? מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי? כמה אחים יש לך? מאכל אהוב? איזה ערוץ בטלויזיה את אוהבת? תוכנית טליזיה? זהו אפרת

אפרתוש...

בת כמה את?עוד חודש וקצת 14 מה את אוהבת לעשות בזמנך החופשי?כל מיני..חברות,מחשב,טלוויזיה,אופניים כל מיני.. כמה אחים יש לך?יש לי אחות אחת בת 16 בכיתה י' ושמה דניאל.. מאכל אהוב?סלט כרוב..ספגטי ושניצל..(כמו זיווש אהובתי..חח..)קוסקוס,מפרום וכל מיני של טריפולטאים...=]=] איזה ערוץ בטלויזיה את אוהבת?ויוה.. תוכנית טליזיה?אהבת נעורים,רבלדה,השיר שלנו ועוד תוכניות כאלו גם של בידור וזהה..אני ילדה של שמחה מהרבה אני צוחקת..=]

היללי 2

New member
../images/Emo23.gifשיררררררוווששש../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בערך יודעת עליך הכל...חח..אבל סתם שאלות... מה קורה בובה?
הכל טוב?? איך היה שבת?? מי החברות הכי טובות שלך מהפורום?? מה את הכי אוהבת לעשות?? מה הממוצע שלך בתעודה? איזה ממתק את הכי אוהבת? ומאכל? איזה בגד את אוהבת ללבוש?? טייץ או ג'ינס?? אני בערך יודעת את כל התשובות..חח.. מתה עליךךךךך

הילהה...=]

חחח..את יודעת גםם כמעט את כל התשובות...חחחחחחח... מה קורה בובה?כה.. הכל טוב??כה.. איך היה שבת??סבבה.. מי החברות הכי טובות שלך מהפורום??זיוו,הדס ואת..אבל אני לא יכולה להחליט כי גם מיכלוש חברה טובה ואיילה גם אני לא יכולה להחליט אבל מי שכתבתי זה אלו שאני מדברת איתם הרוב..אבלל את כולםם אני אוהבתת.. מה את הכי אוהבת לעשות??כל מיני..=] מה הממוצע שלך בתעודה?87 נראליי.. איזה ממתק את הכי אוהבת?אני לא ממש אוהבת ממתקים..אבל מסטיק אם זה נקרא.. ומאכל?סלט כרוב,צ'יפס ושניצל,קוסקוס וכל מיני.. איזה בגד את אוהבת ללבוש??גופייה.. טייץ או ג'ינס??טייץ..אבל גם ג'ינס יפה.. תודה מתוקה..נדבר באייסי..

למעלה