לספירוששש..
ואאווו כמה שאלותת טוב נתחיל..חחח 1.הזמר הישראלי האהוב עליך - לא יודעת..אין לי ממש..אייל גולן קצת,כל מיני אוהבת.. 2.הזמרת הישראלית האהובה עליך -שירי מימון 3.הלהקה הישראלית האהובה עליך -גיים בויז... 4.השחקן הישראלי האהוב עליך -יהודה לוי... 5.השחקנית הישראלית האהובה עליך -אגם רודברג כמובן,מורן גרוס,לירז צ'רכי.. 6.הלהקה הישראלית האהובה עליך -עניתי כבר הגיים בויז.. 7.הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - לא יודעת..אני צוחקת מהמון.. 8.הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -גם לא יודעת.. 9.המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - וואוו מזמן לא ראיתיי..אינלי שמץ.. 10.הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - אני שומעת הרוב רדיו אל דיסקים.. 11.השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -יש כל מיני..חושב עליה,לראות את הכאב,תגידי לו ויש כל מיניי.. 12.התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - לא יודעת.. 13.הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - ויוה.. 14.התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -גלגל"צ,91,90 15.הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - אני אוהבת מאוד מושבים שקט שם נוח אין רעש וזהה..אבל עיר לא יודעתת כל מיני..ירושלים נראלי.. 16.המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך -מה זה מוצר כחול לבן?? 17.חוף הים בארץ האהוב עליך - לא יודעת.. 18.מה את אוהבת יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -דרום נראליי מאייפה לי אני אוהבת את כל הארץ... 19.האתר הישראלי האהוב עליך? - של אגמושש.. 20.אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -לא נכנסת לאתרי חדשות.. 21.העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ראש 1 22.קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -מה אכפת לי איזה קריינית מקריאה..חחח.. 23.קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? -מכבי ת"א בכדורסל,ביתר בכדורגל.. 24.למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאת הכי מעריצה? -לא יודעת..בנדוד שיילי שיהיה בריאא ויזכהה למצוות שמשרת בכפרים הערביים ונלחםם למעןן כולם שיהיה בריאא.. 25.מה הכי ישראלי בעיניך? -לא יודעת.. 26.אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? -אילת.. 27.מה את מעדיפה שעון קיץ או חורף? -קיץ.. 28.הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? -מאיפה ליי... 29.הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? -לא יודעתת יש כל מיני כאלו..לא אחת ספציפית.. 30.חברת הסלולר המועדפת עליך? -אורנג' 31.חברת הדלק המועדפת עליך? -לא'דעתת.. 32.הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - יש הרבהה..פלג אח של אגמי יפה.. 33.הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -אגם..מורן גרוס.. 34.הוט או יס? -הוט 35.הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -ת'אמת שזה לא מזמן התחיל אבל האלופה.. 36.הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? אהבה מעבר לפינה.. 37.מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? אינלי שמץץ.. 38.השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?גיא..ועוד הרבהה.. 39.השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?אגם,ים,שירי,זיוו,הדס כל מיני.. 40.הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר?מאיפהה ליי.. 41.איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?מושב.. 42.אם היית צריכה לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?לא יודעת צבע מיוחדד..צבעע יפהה... 43.הסופר/ת הישראלי האהוב עליך?לא יודעת.. 44.הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך?אינלי שמץץ לא קוראת כמעט ספרים.. 45.מעדיפה לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?ישראל..למרות שחוץ לפעמיים יותר טוב..תלוי מה זה... 46.החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך?לא יודעתת.. 47.אילו יכולת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורמת או מתנדבת?תנו לחיות לחיות,ילדי ורייאטי,חולי סרטן. 48.מה גורם לך להתגאות כישראלי?הייחודיות שלנוו..בהכול 49.מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?פסד'ררר... 50.מה דעתך על החברה הישראלית?פסד'ר..אבל צריך שיפור של האלימות והעבריינות.. 51.אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?אמריקה.. 52.מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה?אני לא רוצה לעבוד בחברה אני רוצה להיות שחקנית.. 53.אם היית יכולה להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק?וואווו להרבהה..אינלי מישההוו עכשיו בראש אבל להרבה מגיעע.. 54.האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך?לא יודעת.. 55.איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?קלי קלארקסון.. 56.האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא יודעת..כמה זה בשקלים..חחחח... 57.המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?הא..בית צבי שזה למשחק ושנקר שזה לעיצובב..ויש עוד אחד לעיצוב שכחתי את שמו... 58."כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?רוקדים עם כוכבים.. תודה ספירי זה היה ארוךךך...חחחח