כנסו ותראו...

danit22

New member
כנסו ותראו...

אינויאשה זאת הסידרה הכיייייייי מטומטמת בעולם!!! הסידרה מוקדשת לילדים מושפלים ומשועממים שמקדישים אפילו...דקה מהחיים שלהם כדי לראות את הזבל הזה!!!!

Trouble Girl

New member
גם אני:)

אינויאשה שולט!!!! אם זאת סדרה לאנשים אומללים ומשועממים אז גם את כזאת כי נכנסת לפורום! וכתבת שטות כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!

I N U Y A S H A

New member
אתם באמת עלובים ואתם יודעים למה??

אתם מצדיקים אותה.. אתם נותנים לה לרדת עליכם!!! תכנסו בה!!! תסקלו אותה תשברו לה עצם עצם בגוף או שאני אעשה זאת ולאחר מכן תזרקו את שאריותיה אל הכלבים המורעבים והמסכנים ברחוב

sintesis

New member
זה בדיוק מה שהיא רוצה

למה נירא לך שהיא כתבה את זה? כי רוצה אקג'ן, וזה בדיוק מה שאתה רוצה לתת לה

The Snow fox

New member
אני חושב שאם את טורחת לכתוב../images/Emo63.gif

את זה פה את קצת יותר משועממת
בכל מקרה-
עופי לכל הרוחות

פינל

New member
כנסי ותראי...

לא נאה לך? אז תעופי. העובדה שאת לא מבינה כלום בסדרות לא אומרת שאת צריכה לשתף בזה את כולם.. ואת מדברת כי ראית או כי היה לך חשק לכתוב משהו?

Fay Wood

New member
אמממ.... מה זה אמור להביע?!?

אני בהחלט גאה בהיותי מושפלת, אבל אני מצטערת להגיד לך שאת מושפלת וקצת מפגרת כי את שולחת את ההודעה הזאת לפורום מעריצי אינויאשה שעומדים להתנקש בחייך...
אבל חוץ מזה, את המשועממת היחידה פה, כי את עד כדי כך משועממת שאת נכנסת לפורום של סידרה שאת לא אוהבת (שזה-דרך אגב-ממש מעניין לי את התחת) ועוד שולחת הודעה חדשה שאת לא אוהבת את הסדרה ורושמת כמה שאת חושבת שהיא דפוקה- זה שיעמום ילדה.... ואני מניחה שכולם מסכימים איתי שזה ממש, אבל מ-מ-ש, לא מעניין את הסבתא שלי כמה שאת חושבת שהסידרה דפוקה... והיה אפשר להגיד את זה בצורה יותר נורמלית ואנושית- רשמת הודעה מגעילה קיבלת תגובה מגעילה. תשתדלי שהדלת לא תפגע בך בדרך החוצא.

PakoLina

New member
יקירתי,../images/Emo110.gif

קודם כל, אם נכנסת לפה - כנראה שאת יותר משועממת מאיתנו. דבר שני - זאת עובדה שאת אחת, שחושבת שהסדרה לא יפה, ואנחנו פורום שלם שחושב ההיפך ממך, אז נראה לי שאת היא הילדה המוזרה, המושפלת והמשועממת כאן
ואם עדיין לא יאה לך ולא נראה לך, יקירתי, אז מוזמנת להתחפף מכאן

והתגובה הזאת מוקדשת לך יקירתי -

כנראה שחסרה לך תשומת לב רבה אם את באה לכאן ומנסה להשיג אותה בדרך משפילה שכזאת. וכן! דיי הרבה דקות אני מקדישה לסדרה הזאת מהחיים שלי כי אני אוהבת את זה, ואני לא היחידה! אז תגידי לי, באיזו זכות את באה ומטיפה לנו את דברי ההבל המטופשים שלך!? את מוזמנת לקחת את התחת שלך ולעוף מפה מהר. אמרת מספיק. לילה טוב.

keshush

New member
לדעתי כל אחד יגיב לזה שהוא רוצה

וזה שישאר יהיה השירשור היומי...

פולי3

New member
חוי. כמה טמטום בהודעה אחת. לא נאה לך

? יש שם Back בפינה ואיקס למעלה.

I N U Y A S H A

New member
יש לי תחושה שאת עומדת להסקל חזק!!!

היה נעים להכירך.. או במחשבה שניה לא כלכך..

love Jay

New member
תיכנסי,תקראי ותפנימי

הסידרה מוקדשת להמון ילדים שזכותם להקיד 20 דקות בכל יום בשביל אינויאשה לא מרוצה בעיה שלך... ואני לא חושבת שצריך להקדיש לך אפילו שניה מהחיים שלנו....ככה שסתם התבזבזה לי חצי דקה בגללך...ביי

וגם

טרחתי להציץ בכרטיס שלך, לראות מי האידיוטית שרשמה את ההודעה הזאת. את בת 48!
מה חשבת לעצמך??? את מתנהגת בכזאת ילדותיות שתגובה של ילד בן 8 נראת בוגרת יותר משלך! אין לך ילדים לדאוג להם במקום להיטפל לילדים?

למעלה