כנסו ותראו...

../images/Emo46.gifשלא תעזי להעליב את אינויאשה

אינוישה זה שולט!

את מדברת על ילדים חסרי חיים?

תגידי לי יא מטומטמת, יא חתיכת *מצה* *מצה* באקה אני לא יודעת למה כול כך משעמם לך שבגיל 48 (יא זקנה!!!) את נכנסת לפורום של נערים/נערות בני 10-19 ואומרת למעריצים של סידרה שהם משועממים. גבירתי המטומטמת (ושאני לא אתחיל עם קללות ביפנית/צרפתית/אנגלית/עברית/מרוקאית וכו) אינויאשה גם מלמד אותי יפנית בסיסית וגם אני שעוסקת בתחום הציור מקבלת השראה ועזרה מהסדרה המדהימה הזאת. אם תשמעמם לך כול כך לכי להיטפל לילדים שלך אם יש לך כאלה כי אני אתפלא אם יש לך חבר עם אופי חרא כזה! ד"א מישהוא שם לב שמהטומטמת חסרתץ המוזה והיצירתיות (danit22? נו באמת אפילו בת הדודה שלי בת השנה יכולה להמציא משהו טוב יותר...) לא הגיבה? זה אומר שהיא כתבה את ההודעה הזאת רק מפני שהיא משועממת!

I N U Y A S H A

New member
חחח

אהבתי את תגובתך מתוקה ^_^ חחח חבריי אומרים שאני דומה כלכך למירוקו(יש לי שיער כמו שלו גם בצבע שחור) ואני בכלל נער בן 16, זה שזאת סידרת אנימה זה לא אומר שאנחנו ילדים

I N U Y A S H A

New member
היי נעים להכיר!!!

ומה שמך מתוקה?? מהיכן את?? אני מנהריה.. מקווה שתגיעי למפגש הפורום(יש מצב שהמפגש יתקיים בל"ג בעומר או בשבועות) אני רוצה לראות אותך שם מתוקה
טוב אז אפרט לך את המראה שלי: שיער: שחור כרה.. בדיוק כמו של מירוקו צבע עיניים: חום בהיר.. מזכיר קצת צבע כתום גובה: 1.82 גוף: מבנה גוף יפה ושרירי.. ואותו דבר.. גם ידיי שריריות זה הכל.. מקווה לראות אותך במפגש הפורום מתוקה

blck angel1

New member
עזבו..

שלחתי לה מסר. אני חושבת שזאת סתם הודעה בשביל להרגיז , תיהיו בוגרים והיתעלמו , למה לא ניצלשתם את ההודעה למשהו יותר חשוב?

I N U Y A S H A

New member
כדי לנסות להרגיז אותה??

להראות לה שאנחנו לא שמים עליה בכלל.. ושלהודעה שלה אין כל השפעה עלינו.....

blck angel1

New member
זה דווקא ההפך הגמור ממה שרציתם

זה מראה שהתרגזתם, שאתם שמים קצוץ במקום להיות בוגרים ולנצלש ולא להשים לב בכלל.

o_O

זה טרול. אנשים, אין מה לשים לב אליה. זאת פשוט ילדה משועממת. התגובות שלכם רק משעשעות אותה. להתעלם ממנה ולנצל"ש את ההודעה שלה, כי זה לא יעזור אם תסקלו אותה.

אממממממ.........../images/Emo6.gif

אני מתארת לעצמי שאחרי כל התגובות(המהממות)שהגבתם לסתומה הזאת גם אני צריכה לומר
משהו.... אני ממש לא מקנא בך! כי אני וכל החברה פה נהנים מהסידרה אינויאשה
ואת לא!!!!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........וזה ממש חבל
בישבילך כמובן!!!

למעלה