כנסו ותראו...

GalaxyAngel

New member
על הטיפשה שפתחה את הנושא

ויורדת על אינויאשה (ללא כשרון רב, בואו נגיד ככה -.-) ובשביל מה היא רשמה את זה? כי זה מעניין אותנו מה היא חושבת? לא כי היא חושבת שבזכות ההודעה המפגרת שלה יוארו העיניים של אנשים והם לא יאהבו אינויאשה? מי יודע.. תלוי בעד כמה שמח שלה מעוות כי אינויאשה\סשומארו\קוגה\מירוקו\ג'אקן דחה אותה והיא רוצה לנקום? זה בהחלט ייתכן

harar8

New member
איך אני שונאת

אנשים מפגרים כאלה
בא לי להרביץ להם ולהוריד להם הרבה דם, יא מפגרת אחת לא מצאת שום דבר טוב לעשות אז את באה לפורומים ומדברת ככה על סדרה. אין לך חיים?

מה אנשים עדיין כותבים לה...

תיראו אני עכשיו אוליי בblack אבל מה הקטע?! היא גרועה!! לא שווה כלום תיראו סיכום שלי stupied pepole כתגובה להודעה של הילדה החדשה.. ישר התקפתי אותי lolit... היא לא שווה את זה סתם נובית!!!

I N U Y A S H A

New member
אל תעשו ממנה כזה עניין(פרצוף של בוז

סה"כ מעפנה קטנה שצצה משום מקום...

GalaxyAngel

New member
^^

danit22 זו הבנאדמית הכי משועממת בעולם... ההודעה שלה מוקדשת לילדים תמימים וחסרי ישע שמקדישים אפילו... שניה מהחיים שלהם כדי לראות את הזבל הזה!!!! ((ההודעה=הזבל הזה))

אני לא...

אני לא רוצה לרדת לרמה שלך אבל את ..................................................................ואם את לא אוהבת את הסידרה אז אין לך מה ל
עסות כאן

../images/Emo128.gifלא נכון

דבר ראשון, אני ממש לא חסרת חיים, דבר שני, אני ממש לא משועממת ויש לי עיסוקים רבים. הסיבה שאני אוהבת את הסידרה כי מה לעשות, אני אוהבת מנגה ואני גם אוהבת את העלילה. ואני חושבת שאת/ה ממש חוצפן. מי אתה שתבוא ותכתוב לנו על זה שאנחנו חסרי חיים וכאלה..? אז אנחנו אוהבים את זה, מה לעשות. ואתה לא תקבע אם זה לחסרי חיים או לא.

Yoley

New member
אל תענו לו!

כל המטרה שלו זה שתתרגזו ותגיבו. פשוט אל תענו...!

sintesis

New member
איך את יודעת את זה?

את כל כך משועממת שהצלחת לראות אותה מסיק זמן כדי להגיע למסכנה הזאת?

איררון

New member
טוב. אם חוש הטעם שלך דפוק ../images/Emo152.gif

על תאשימי אותנו. אני לא מתעצבן אני פשוט לא מבין איך את מעזה לבוא לפורום הזה ולקלל את הסדרה. אם את לא אוהבת אותה אז את סתומה מפגרת ועוד כמה קללות כגון: יא בזבוז של מטען גנטי. יא אונסת חלזונות בעלות נטיה מינית הפוכה לשלך. עכשיו עופי מהפורום הזה.

עוריט

New member
אחח הפיגור הפיגור *מגלגלת עיניים*

כאילו,לבוא לפורום של מעריצי אינויאשה,ולכתוב הודעה של "אינויאשה חרא" כאילו למה בדיוק היא ציפתה? שנשתחווה ונגיד לה "הו,את צודקת,אנחנו אכן ילדים משועממים?" אכן,הפיגור קשה ביותר B- הא ועוד משו-עופי מכאן לעזאזל.

RaVeN IYI

New member
חחחחחחחחחחח

לפחות עשתה לנו טובה ופתחה לנו שרשור חדש^_^ ויש לנו זכות להיות משועממים כל אחד והתחביב שלו והתחביב שלנו זה לבעוט בתחת הוירטואלי הגדול שלך היישר לעזאזל הוירטואלי של הרשת אז מה התחביב שלך שוב..?

למעלה