כנסו ותראו...

מה שבעצם מוכיח

את מה שאני חושבת עליה
אידיוטית.

|בובספוג|../images/Emo111.gifלמה אתם מגיבים?

אנשים כאלה רק רוצים תשומת לב!!! בשביל זה הם רושמים הודעות כאלה!!! אנשים שמרגיזים ומעצבנים בכוונה..לכאלה לא צריך להגיב זה רק גורם להם לסיפוק!

ואו.

לא פלא שאת בת 48 ואת פנויה, ועוד רואה ערוץ הילדים ומסתובבת בפורומים של תפוז שמיועדים לנוער. ועכשיו ברצינות- תסבירי לי למה בדיוק לפי דעתך זה חכם לבוא לפורום מעריצי אינויאשה כאלה שסוגדים בהיסטריה לדמויות וגם פותחים קומונות נאצה על דמויות שהם שונאים ולכתוב הודעה כזו, הא? >.>

שאתה קורה?!?!?

אני מצטערת, כנראה שברגע שקראתי את ההודעה שלה זה עשה טראומה למוח. זה מה שקורה שאתה אוכל דבק בזמן שכולם לומדים*

תצומי...

את רק מחפשת תצומת לב... יאללה אם לא טוב לך, אל תראי את הסדרה... את יודעת שיש פה אנשים שאוהבים את הסדרה. אז למה לפגועה בנו? תחשבי שיש איזו סדרה או בובה או לא יודעת מה או מנהג שאת אוהבת כמו לאכול ארוחת 2 וחצי. (סתם דוגמא) ואז מישהו בא ואומר לך "מה זה הדבר המטומטם הזה?!" ולועג לך. יהייה לך נעים שמישהו לועג לרגשות שלך?! אני מקווה שקצת דיברתי למצפונך הנאה. שיהייו לך חיים טובים וביי.

I N U Y A S H A

New member
ליידע אותך אני לא ילד אני נער בן 16

ואני רואה אינויאשה ומעריץ את הסידרה.. אפילו יש לי שיער כרה כמו של מירוקו(רציני אבל בלי קשר עכשיו חחח) יש לך בעיה?? תקחי את הרגליים שלך ועופי מכאן לכל הרוחות!!!

love Jay

New member
למה המנהלים לא מוחקים את ההודעה

הזאת?? ככה אפשר לשכוח את זה וזהו...

MayaChan

New member
וואו,אהבתי ת'תגובות!

כל אחד מתחיל עם נאומים...ממש ריגשתם אותי...ברצינות!

Naraku SeXy

New member
חחחחחח...קורע !!

זה הילדים המשועממים האלה שפעם ראשונה בחיים שלהם שמעו מזה פורום אז החליטו להסטלבט על אחד ... רגע בוא נעשה אם דן דינו ץ.... אינויאשה נשמע מעניין בואו נטריד שם את האנשים !!

למעלה