כנסו כולם!

TheOrion

New member
עברתי כל גבול כי אני לא מסכים?

טוב שאנחנו בדמוקרטיה.

One Echoe

New member
../images/Emo6.gif

מה אתה צועק דמוקרטיה? עברת כל גבול שאמרת " אתה זה שמגיע ודוחף את העצומה הזו לפורום הזה ". כשאמרתי שעברת כל גבול התכוונתי שאיני רוצה לשוחח איתך יותר או לתת לך הסברים. יש מנהלים בפורום ואני לא חייב לך כלום. יש דמוקרטיה, או מה?

עברתי כל גבול שבא לי לרצוח?

טוב שאנחנו בדמוקרטיה...אתה נותן פה לגיטימציה להזנחת הנושא ולהעבירוו על סדר היום...פשוט מזעזע..

TheOrion

New member
אני נותן לגיטימציה...

לגיטימציה לתפוז לחלוקת הפורומים שלו. לגיטימציה לשרשור אופ-טופיק. לגיטימציה להרבה דברים, אבל לא לגיטימציה לשטויות.

Rotema3

New member
למה שירצו להפיץ סתם?

הם פועלים לטובת החיות. וגם אם אין בידנו, אז בטח יש בידם. עוד תגיע הוכחה. אין להם סיבה להמציא. אגב, חברת קסטרו אכן הולכת להשתמש בפרוות אמיתיות, אם נניח לכל שאר הזוועות בצד-אין לזה חשיבות? הרי זה טומן בתוכו הרבה ממה שאתה רוצה להוכיח.

TheOrion

New member
יש אנשים...

שרוצים לעשות סיפור למען עשיית הסיפור. לא חסרים אנשים שהמציאו סיפורים על מנת שיגידו שהם גילו את הסיפור. לא חסרות עמותות שפיברקו תוצאות של סקרים/מחקרים וכו' על מנת לקדם מטרות אישיות שלהם. חברת קסטרו היא היחידה? היא הראשונה? היא סך הכל עוד חברה שתשתמש בפרוות. אני לא יודע איך מגיעות הפרוות אליה, ולכן אני לא אגיב לזה. אם זה מבוצע בדרך אנושית, מה הבעיה? הרי מכירת הפרוות לא תפסיק היום ולא מחר, כי יש לזה ביקוש. הדבר היחיד שניתן לעשות זה לנסות ולהפוך את התהליך לאנושי.

One Echoe

New member
אתה לא מבין אני רואה..

החווה בסין לא עושה את זה בדרך אנושית. איאפשר להוציא פרווה מחיה בדרך אנושית. בטח לא כמו שעושים בסין. זה צריך להפסיק. וזו המלחמה. אם החלטת לוותר לפני שהתחלת להאבק-סבבה-לא היית צריך להגיב, אל תהרוס לאנשים אחרים את המאבק שלהם ואת האכפתיות שלהם. לא בא לך להילחם? אתה חושב שזה חסר טעם? אחלה. אל תגיב ואל תתערב. אף אחד לא הכריח אותך. דבר שני, בקשר לחלק הראשון של הודעתך, זו כבר קונספירציה שאתה ממציא. כל אחד ושיקול דעתו. אני בוחר להאמין. אתה לא בוחר להאמין. זה לא נוגד את זה שיש להודעה מקום בפורום, ובכל פורום. נקודה.

TheOrion

New member
אני אגיב ואני אתערב.

אתה יודע למה? כי מציק לי שאנשים שחושבים שהנושא שהם נלחמים עליו הוא כל כך חשוב שצריך לדחוף אותו בכל מקום שהם נמצאים בו. יש פורומים של אנשים שמתעניינים בזה, אתה מוזמן לפרסם שם. פה מתעניינים בדברים אחרים, ואני ממש לא מבין למה אתה דוחף פה את העצומה שלך. מילא בהודעה הראשית היית שם
ומודיע על זה.

One Echoe

New member
אז אני מבין

שכל התקוממותך הטיפשית היא בגלל ששכחתי להשים סמל אוף טופיק? שמע, אתה בנאדם עם עקרונות חזקים.

TheOrion

New member
ההתקוממות שלי היא לא רק בגלל זה.

הרעיון פה הוא למנוע אנרכיה. אם כל אחד יבוא ויחשוב על נושא שהכי חשוב בעולם יפתח שרשור, למרות שהוא לא קשור לפורום... זה ייצור כאוס בפורום. אם היו שמים סמל
זה היה עוזר, ועדיין... אם היו שמים אזהרה, זה היה עוזר, אבל עדיין... לדעתי, היה צריך פשוט לשים קישור לפורום צער בעלי חיים, להודעה על הנושא שם.

One Echoe

New member
לא מסכים איתך,

ואני עדיין חושב שההתקוממות שלך טיפשית. איזו הגזמה, אנרכיה עלק.

מה עובר עלייך?????????????!!!!!!!!!

מדובר פה בחיים...מה יותר חשוב מחיים??? זאת פשוט קטנוניות מפגרת כל העניין הזה של לא לשים בפורום את ההודעה הזאת...תתבגר.

ואם רק בנאדם אחד

התענין בזה וזה הדליק אצלו נורה אדודמה האין הושגה המטרה? אגב, הוכחות אין בידי אך תגובת "קסטרו" לא מותירה מקום לביקורת "שניצלים בפיתה ופרוות לביגוד- מקובל בכל העולם" הרגנו את הרגש (ואת החיות המסכנות). ד"א קסטרו הציגה את הקולקצייה שלה ברוב פאר ובדר הפרוות שבהן היא משתמשת לא היו משהו שהיא התביישה בו להפך. תן לי עוד סיבה שבגללה 60 מפגינים יתקבצו מול סניף של קסטרו על מנת להביע את מחאתם, שמועות? לא, אני לא חושבת בטח ובטח שאין שום הכחשה ואפילו תמיכה בתעשיית הפרוות מצד קסטרו.

TheOrion

New member
עוד סיבה?

שמועות. אף אחד לא יודע איך קסטרו משיגה את הפרוות שלה. יכול להיות שהחווה שממנה היא משיגה את הפרוות, עושה זאת בדרך יותר אנושית. הבעיה היא שאתם מציגים שמועות כעובדות, תמונות לא מוכרות ששויכו לארגונים אחרים, כתמונות שמשויכות בלעדית לקסטרו ועוד. זוהי דמגוגיה זולה.

אוקיי.

לקסטרו יש מספיק מה להפסיד אני מניחה שאם תיצא להם דיבה הם ידעו איך לטפל בזה. התמונות מפורסמות ככה ומפצות בהמון פורומים להגברת המודעות ייתכן והסרטון לא מיוחס לקסטרו באופן ישיר, אך מוצג להמחשה בלבד להגברת המודעות לנעשה בתעשיית הפרוות. אם היית נכנס לקישור הית מגלה עוד עובדות ודברים שמיוחסים לקסטרו באופן ישיר אתה שוכח משהו- המטרה אינה רוע, המטרה היא צדק.

TheOrion

New member
אין לי בעיה עם המטרה.

אולי לא הבנת אותי. המטרה עצמה אינה נתפסת בעיניי כדבר שגוי, אלא להיפך. הבעיה שלי היא בדרך.

תפריד חוק מרגש

ההודעה הזאת נכתבה ומופצת מאחר והיא מייצגת מלחמה בדבר מאד מסוכן שמעמיד את עצם אנושיותנו במבחן. הפורום לא יהפוך לפורום צער בעלי חיים ולא יוצף בהודעות מסוג זה זה בסה"כ אוף טופיק, כמו בכל פורום אחר ואולי הכותב לא שם את הסימן אבל אני אל חשובת שיש מקום לביקורת. יש מקום להפיץ את זה בכל דרך ובכל שיטה הדבר החמור והמזעזע הזה צריך להכנס לתודעתנו ואם למישהו מלמעלה יש בעייה עם הודעות מסוג זה בפורומים מסוג אחר שימחוק אותן. כרגע, איך זה מפריע לך במישור האישי? באמת, קצת יותר רגישות, הרי אף אחד לא פגע בך. המודעות לנושא כל כך חשובה בבקשה, יותר סובלנות.

TheOrion

New member
במישור האישי?

קראו לי להיכנס למשהו שחשוב לדעת כותב ההודעה. במידה והייתי בעל לב חלש או משהו כזה. זהו טריגר, ואין לפרסם טריגר ללא אזהרה מתאימה. אתם פשוט לא רואים מעבר למאבק שלכם.

למעלה