כנסו כולם!

One Echoe

New member
מה זה קשור בכלל?

רוצים להפיץ את זה בכמה שיותר פורומים. לא אמרתי שזה קשור לפורום ההתנתקות. למה, אתה לא רואה כל יום בפורומים כל מיני פרסומות שונות, וכאלה? מה הבעיה שלך בדיוק? כולה שרשור אחד מחורבן. שגם ככה בטח לא יעזור לחיות המסכנות האלה .

Rotema3

New member
ואני גם נקבה.

הא. אלוהים.

One Echoe

New member
אזמה,

אלוהים מתייחס גם לזכר וגם לנקבה, מבחינה לשונית! אל תסתתר, אלוהים! די להססתרות!

Rotema3

New member
האמת שאלוהים.

הוא לא זכר. ג לא נקבה. אין לו מין. ו, הוא לא אני. נו. מבטיחה.

TheOrion

New member
רואה, וגם אותם אני תוקף.

כל פרסומת שיש, חוטפת ממני עקיצה. אתה לא חטפת עקיצה, כי זה באמת נושא חשוב, אבל זה לא אומר שהוא קשור לפה.

Rotema3

New member
לא.

חשוב לפרסם את זה בכל דרך. לא תמיד צריך ללכת לפי נוהל מסוים. די עם זה. תתיחס לעניין עצמו. צריך להפיץ בכל דרך והוא עשה טוב מאוד כשהוא שלח כאן את ההודעה הזאת!

TheOrion

New member
נתייחס לעניין...

הוכחה שזה קשור לקסטרו יש? הוכחה שהעניין לא בוים על ידי "עמותות למען בע"ח" יש? הוכחה כלשהי לאמיתות העניין יש? הנה התייחסות לעניין.

One Echoe

New member
לא תמיד יש הוכחות לכל דבר,

אולי מפנים שהפושעים טורחים להסתיר כל מיני דברים. גם אם זה לא הכי נכון, וזה מבוים, זה עדיין פועל למען מטרה נעלה שמצילה חיים של חיות חסרות אונים. אז מה הקטע של האנטיפיה? חוץ מזה, אפילו מנהלים בתפוז מרשים לכתוב הודעות אוף טופיק בפורומים שלהם. אז אני לא מבין על מה העצבים שלך. ואתה מוזמן לשאול את שאלותיך בפורום זכויות בעלי החיים, שם יענו לך על השאלות שלך.

TheOrion

New member
אם הייתי רוצה...

הייתי נכנס לפורום. אתה זה שמגיע ודוחף את העצומה הזו לפורום הזה, לפחות היה נכון לענות על השאלות שעולות בעקבות הפרסום שלך. למעשה אתה אומר=> "אין הוכחה, אבל נו, לא חייבים"

One Echoe

New member
מצטער אני לא חיייב לך שום הסבר.

ועכשיו אני בטח גם לא אטרח לענות לך. ראיתי עצומה, החלטתי להפיץ אותה ע"פ שיקול דעתי. אני תמיד שמח להסביר, אפילו שאני לא בקיא בעצומה הספציפית הזאת, לאנשים. גם לכאלה שלא תומכים. אבל עברת כל גבול. תודה ולהתראות.

Rotema3

New member
ועשית בשכל שפרסמת אותה.

אל תצטער בעקבות אטימות לב של אחרים!

One Echoe

New member
מ'פתאום מצטער.

תמיד יש את הקיצוניים האלה שיתלהבו ויצעקו "בשר זה טעים, פרווה זה יפה, הלכתי לקנות מעיל פרווה". אה, נו, סתם ילדים שצריכים להתבגר, כנראה. אלוהים

למעלה