../images/Emo45.gifבשתי מילים:הגיע לה
מה לעשות,אני לא אתכחש לזה,ערבים הם לא העם שאני מסמפט במיוחד,טוב לא מסמפט בכלל,לצערי. אבל שמתי במהלך העונה את הדעות הקדומות ואת התוויות והסתכלתי עליה כדוגמנית וכמה מקצועית היא יכלה ורצתה להיות-קיבלה אצלי 100 היא פשוט מדהימה ביופיה והיא באמת עידנה את האגרסיביות שלה ונשכה שפתיים במקום להגיב כמו מלכה אמיתית וואלה ,ניראל שיחקה אותה. להבדיל מרנא רסלאן -לה הגיע לזכות לא רק בגלל שאיזה גימיק נחמד,זוכה ערביה בתחרת ישראלית,אלא בגלל שזו באמת באמת הדוגמנית הבאה של ישראל שבקרוב תהיה הדוגמנית הבאה של האופנה בכל העולם(באיטליה כבר מקומה מובטח
) מה גם שהיא סוג של גיבורה בעיניי שעמדה מול כל המגזר והלכה עם החלום שלה עד הסוף-והנה הוא יתגשם. כשראיתי את אתהרגע שבו היא זכתה,רציתי לשבור את מסך הטלוויזיה ולהסתער עליה בחיבוקים ונשיקות ולהגיד לה:יא חביבתי,אין כמוך! העונה השנה הפתיעה אותי גם לטובה,הרבה יותר מקצועית ומאתגרת עם בנות לעניין ואישיות מעניינת ,יחסית לעונה הראשונה שהיתה רדודה וחלולה בכל המובנים וזכתה לרייטינג שפל.מי חשב על עונה שלישית?:הנה יש לכם גם עונה שלישית!רק תשמרו את הטעם הטוב. ולגולש ששאל מה היו היריות,אל תדאג זה לא יריות של שמחת חתונה ערבית,אלא פשוט הבומים הקטנים שעשו הזיקוקים עם קישוטי המתכות הזהובים.