כנסו לקומונה של ניראל

ortalav

New member
אכן משחק מכור

ובאמת בלי שום קשר למוצא שלה לא מגיע לה לזכות כי אין בה את מה שאמור להיות בדוגמנית על את כל הקפריזות שלה היא יכולה להשאיר בבית כי אם לא בחיים היא לא תתפוס!

תפסיקו כבר להתנהג ככה!

כל הכבוד לניראל! שיהיה לה בהצלחה!! היא באמת יפה ומגיע לה! (למרות שאני העדפתי הרבה יותר את נטלי)

In Circles

New member
הרעשים באמצע ("יריות") זו בסה"כ

הבעת שמחת המשפחה בדרך הישנה והטובה.

../images/Emo45.gifבשתי מילים:הגיע לה

מה לעשות,אני לא אתכחש לזה,ערבים הם לא העם שאני מסמפט במיוחד,טוב לא מסמפט בכלל,לצערי. אבל שמתי במהלך העונה את הדעות הקדומות ואת התוויות והסתכלתי עליה כדוגמנית וכמה מקצועית היא יכלה ורצתה להיות-קיבלה אצלי 100 היא פשוט מדהימה ביופיה והיא באמת עידנה את האגרסיביות שלה ונשכה שפתיים במקום להגיב כמו מלכה אמיתית וואלה ,ניראל שיחקה אותה. להבדיל מרנא רסלאן -לה הגיע לזכות לא רק בגלל שאיזה גימיק נחמד,זוכה ערביה בתחרת ישראלית,אלא בגלל שזו באמת באמת הדוגמנית הבאה של ישראל שבקרוב תהיה הדוגמנית הבאה של האופנה בכל העולם(באיטליה כבר מקומה מובטח
) מה גם שהיא סוג של גיבורה בעיניי שעמדה מול כל המגזר והלכה עם החלום שלה עד הסוף-והנה הוא יתגשם. כשראיתי את אתהרגע שבו היא זכתה,רציתי לשבור את מסך הטלוויזיה ולהסתער עליה בחיבוקים ונשיקות ולהגיד לה:יא חביבתי,אין כמוך! העונה השנה הפתיעה אותי גם לטובה,הרבה יותר מקצועית ומאתגרת עם בנות לעניין ואישיות מעניינת ,יחסית לעונה הראשונה שהיתה רדודה וחלולה בכל המובנים וזכתה לרייטינג שפל.מי חשב על עונה שלישית?:הנה יש לכם גם עונה שלישית!רק תשמרו את הטעם הטוב. ולגולש ששאל מה היו היריות,אל תדאג זה לא יריות של שמחת חתונה ערבית,אלא פשוט הבומים הקטנים שעשו הזיקוקים עם קישוטי המתכות הזהובים.

angell4

New member
כל הערבים הצביעו לה

היא ממש מכוערת מה יפה בה מה???????? איככככ יש לה עור לא טוב מלא פצעים שגם מייק אפ לא מסתיר, יש לה פה מגעיל.... גועל נפש!!!!! הייתי בשוק שמימי מקום 3.

MeetLofe

New member
הערבים לא הצביעו לה

ככה לפחות נראה לי אם לא שמעת כמה ירדו עליה במגזר שלה אתם פשוט אידיוטים סליחה אנשים חסרי אינטלגנציה

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifצודקת במיליון אחוז../images/Emo45.gif היא ממש קופה מרובעת ומזעזעת../images/Emo70.gif כל אחת יותר יפה ממנה, פשוט כל אחת../images/Emo70.gif

אז מה אם ערבים הצביעו לה???

ויהודים לא הצביעו ליהודיות??? בשביל מה יש להם אצבעות??(לא רק לפצצות, ותלוי איזה ) הגיע לה !!! כל הכבוד לכל הבנות באשר היו , כולן התחרו , ובסוף קיבלה מי שהייתה הכי מתאימה לכל הקריטריונים של התוכנית!! וזאת נ י ר א ל .. ולקטלנית .. את לא אגרסיבית?? מה כל הקנאה הזאת?? עופי לדוגמניות 3 , ונראה אותך זוכה במקום להתלהם , קטלנית עלק .. טנק!

l o l a 2 2

New member
מלכה../images/Emo68.gif../images/Emo47.gifאחרי כל החרא שעברה

מצד כולן כמעט.. אבל אין ספק-היא זכתה כי היא יפיפיה,סטייל סופיה לורן

למעלה