כנסו לקומונה של ניראל

•HadaS•

New member
אם את לא יודעת אז סתמי

אם לא שמעת אותה אומרררתת העדה שלה דווקא לא אוהבת את מה שהיא עושהה אז ככה למה שהיא תצביע להה?? בטח המשפ]חה וזה כן הצביעו להה אבל רוב העדה לאא כי מה שהיא עושה איך שהיא מתלבשת וכאלההה זה אסור צאלם בעדהה.. והם חמים עלייהה פשוט קשה להבין שמי שהצביע לה אוהב אותה וחושב שהיא צכה לזכווותת? היא זכתה כי היא צריכה לזכות וכי הקהל אהב אותה ומה לעשוווווווווווות

נאאאטלי

New member
כל הכבוד לניראל../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo29.gif

נטלי מקום 2
כפרעליה@%#$#$@!$ נטלי הייתה מדהימה
מגיע לה

כפרהעל הניראל הזאת הכי הגיע לה

לה לזכות הצבעתי לה מכל הפלאפונים בבית! איזה מהממת היא הייתה שם אין מעלפתתת!!!!!!!!! חולה עלייה! ונטלי הזאת בעעע תהיי קצת יותר סנובית איכס לא סובלת אותה

1 6

New member
זה בדיוק מה שבאתי לכתוב עכשיו../images/Emo70.gif

כל הכבוד לניראל!!! כלכך מגיע לה!!!!!!!! אני כלכך מאושרת

למה אני לא מופתעת

שאתה אהבת את ניראל? הרי ברור שאין לך טעם גם בבנות ידעתי את זה כבר מקודם בפעם האחרונה שבדקתי המנהל פורום הוא זה שפותח שרשורים שכאלו ואתה לא המנהל...לא?

קולולולולו מזל טובבבבבבב לה!!../images/Emo65.gif

באמת מגיע לה!! אבל איזה מוזר.. חשבתי שמימי תגיע מקום שני/1! :O

בושה../images/Emo70.gif

ממש לא מגיעה ל, אם שמתם
שהיא הייתה בפירסומת שהן ישבו על החציר,איזה שפתיים היא עשתה כמו לא יודעת מה... כל המתמודדות האחרות פי 100000יותר יפות ממנה. איך היא ניצחה

shay0600

New member
אין לי מושג

אבל חוץ מיזה שנטלי ומימי יעלו בין שלושת הזוכות התוצאות ממש לא הגיוניות ניגעלתי לראות אותה כל התוכנית ופיתאום השופטים נותנים לה מקום ראשון נטלי היתה הכי יפה בכל התוכנית ולפי דעתי התחרות היתה בינה לבין קריסטין ובין מימי הן היו צריכול לעלות לשלושה המובילות התוצאות נראות מזה צבועות!!! אני מקווה שלא נתנו לסתומות האלה לספור אותם (סתומות חחח... לא ההיתי רציני)

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifמימי הייתה צריכה לזכות גם כן ניראל הקופה הזאת בטח מרוצה מעצמה עכשיו וחיה בסרט שהיא יותר יפה ממני../images/Emo70.gif היא סתם מרובעת ומכוערת ומימי פי 100000000000000000000000000 עליה../images/Emo70.gif

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifממני=ממימי בטח היא חושבת שהיא הרבה יותר יפה ממימי וחיה בסרט../images/Emo70.gif מימי פי 10000000000000000000000000000000000000000 עליה כפי שכבר אמרתי../images/Emo70.gif

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif לניראללללללללל

مبروك نيرال كلنا حبيناكي كثيرررررررررررررررررررررررر ط وتفدلي على منتدى العرب فرحتك هي فرحتنا
ובתרגום חופשי ... קר היום לא ?? יללה ניראללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!

oskar6

New member
יוני

כל הכבוד לה מגיע לה ברמות. ומי אתם שתגידו עליה שהיא לא יפה? אם אנשי המקצוע במילנו קבעו שמתאים לה ליהיות דוגמנית בנלאומית. אז מן הסתם ישראל קטנה עליה!! אז אל תרדו לרמה נמוכה של להאשים את ערוץ 10 בזה שהם זייפו תוצאותת! היא הייתה טובה , כולן היו טובות אבל היא הייתה טובה מאוד מאוד מאוד עם כל אלף המגבולות שהיו לה בדרך!!

oskar6

New member
ניראל

כל הכבוד לה מגיע לה ברמות. ומי אתם שתגידו עליה שהיא לא יפה? אם אנשי המקצוע במילנו קבעו שמתאים לה ליהיות דוגמנית בנלאומית. אז מן הסתם ישראל קטנה עליה!! אז אל תרדו לרמה נמוכה של להאשים את ערוץ 10 בזה שהם זייפו תוצאותת! היא הייתה טובה , כולן היו טובות אבל היא הייתה טובה מאוד מאוד מאוד עם כל אלף המגבולות שהיו לה בדרך!!

משחק מכור. זה מה שזה היה.

מלכתחילה הם הצביעו עלייה כעושה רייטינג מעולה אז פשוט השאירו אותה! סתם אחת, לא כ"כ יפה, פרצוף מרובע, שפתיים של מוצצת, עצבנית, אגרסיבית, בכיינית, כלום! פשוט כלום! ולא אכפת לי שהיא ערבייה כ"כ, שום גזענות ושם בטיח! פשוט אין בה כלום שהיא ראויה לזכות בזה! ואני ממש חושבת שהרעשים שהיו באמצע היו יריות, ומדברת אחת ששומעת יריות לפחות פעם ביום
, ובגלל זה גם אני חושבתי גלית גוטמן כזה עצרה וחיכתה... נראה לי כאילו זה ייגמר.

למעלה