כנסו לקומונה של ניראל

רוחה1

New member
בואנה כמה שהיא יפה והכל אבל

כמה שבאמת כמעט ואף אחד לא יודע מה הולך שמה ..... אבל למה לנסות להצדיק את עצמך בכל דבר ותמיד להגיד "מתכננות עלי","חבורה של צבועות"..... עם הבכי המאולץ הזה את הצבועה היחידה פה! אבל בכל זאת מזל טוב על הזכייה....

Green Day rulez

New member
תנוחי

•HadaS•

New member
יייייייישששששששששש חחחחח../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

יייייייאאאאאא חשבתי שאליסיהה תזככהה!!!!! וואי הייתי מזה בלחץץ באף תחרות כזאת בטלוויזיה שהייתה לא הייתי בכזה לחץ של מי תנצחחח יאאאאאאא ניראל ניצחהההההההה חולה עלייהההההההההההה!!!
מגיע לה לזכככווותת יאא חשבתי שאליסיה תזכה כי מלא אוהבים את אליסיהההה אבל ניראל זככככתההההההההה ניררררררררראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללללללללללללללללללל :) והרעשים שהיו באמצע ניראלי היה משהו עם המוזיקה התפקשש חחח.. יהו להם מלא תקלוותת... בזמן שהשופטים אמרו לבנות את דעתם עליהם ראו את כל הצוות שמה ואיזה אחד קרא להם לבוא מהר וללכת חזרה אחורהה.. וגם היו כל מיני תקלווותת אבל ניראל זכתהההה יאאאאאאא

•HadaS•

New member
ואם ניראל לא הייתה זוכהה

הייתי רוצה את נטליי כי גם אותה אני אוהבתת היא כוסיית והיא מותק ברמוווותת אבלל אני אוהבת את נייראאאאאאאאאאאאלללללל!!!!!!!!!! יאא הצבעתי לה פעמיים וואי אני בבית כזה מחזיקה אצבעווותת וחשבתי שאליסיה תנצחח אבל טוב שמימי לא ניצחהה איך שמחתי שהיא רק מקום שלישיי יפה יפה אבל עם הצביעות שלה לאן היא תגיעעע??

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifהיית מתה../images/Emo70.gif מימי היא הבנאדם הכי אמיתי ולא צבוע בתכנית הזאת../images/Emo70.gif כל כך הגיע לה מקום ראשון, היא הייתה רגישה, עדינה, יפהפיה בצורה שאי אפשר לתאר במילים ופשוט מהממת../images/Emo70.gif

•HadaS•

New member
יפה יפה

היא באמת מהממת אבל הייתי ממליצה לךך לראות פרק פרק שוב ותראי על מה אני מדברת בצביעות :)

../images/Emo182.gif../images/Emo155.gifניראל צבועה - מימי לא../images/Emo70.gif ותאמיני לי שראיתי את כל הפרקים, מימי מדהימה גם ביופי וגם באופי. היא בחיים שלה לא התנהגה כמו צבועה בתכנית הזאת אבל ניראל כל התכנית ריכלה על כולם וקיללה את כולם../images/Emo70.gif טוב שלא התפוצצה להן שם../images/Emo70.gif

יו! איזה שמחה!

כל הגמר רעדתי מלחץ! ואני לא אחת של תטוכניות ריאלטי,אבל אין! הסדרה הזאת נכנסה לי שם לפינה בלב! וואו!!!!!!!!! ניראל ניצחה!!!!!! יו אני מזה שמחה בשבילה, מסכנה איך היא התרגשה כשהודיעו את זה. וכל אלה שאומרים פה שלא מגיע לה לזכות, ושהיא מכוערת, ושהיא זכתה בגלל שהיא ערביה, בקיצר לכל אלה :"אני לא רואה אותך יא חביבתי"! נטלי מאמי מקום שני זה גם טוב! העיקר שתפסת חתן! מימי, לכי תחפשי למי לקשור ת'שיער.

cHoCoLaTe BoY

New member
הרבה בזכות העדה שלה היא זכתה..

ככה אני חושב.. אבל באמת היא חמודה ויפה.. הרעשים היו בגלל שהישארלים לא יודעים לשדר שידורים חיים, תמיד תקלות, גם פה היו המון תקלות וגם בערב הבחירות היו מלא.. חחח איזה בושה

cHoCoLaTe BoY

New member
לא התכוונתי שאנשים מהעדה שלה הצביעו

למרות שיכול להיות לך תדע, הרבה פוליטיקה פה התכוונתי, דו קיום ושטויות כאלה..

ט ל ו ש1

New member
אני חושבת שאתם מגזימים עם זה

נכון, רוב הערבים לא יקבלו את זה והיא גם אמרה. אבל בחיפה זה קצת שונה, ובכלל יש כאלה שמקבלים את זה.

למעלה