הבה נגיב לנו בדיצה ומליצה
שר ההסברה העירקי החביב אשר השתחרר מזה לא זמן רב מן השבי, מחמוד סעיד א-סחאף יכיסה לבטח פניו בכלימה. יתר תועמלני העולם הארסיים לתקופותיהם יעדיפו שלא להיות מוזכרים. אין ספק, יהנהנו בהתלהבות ספרי ההסטוריה המשוכתבים לדורותיהם - החבר "אני כותב" התעלת מעל כולם. להזכירך, מעט הבנת הנקרא, עד מתי תוכל להתעלם ממילת הברירה הנפוצה כל כך, "במידה"? "במידה ואתה מרגיש"? שהרי תגובה כמו תגובתך, אשר מקורה בפאניקה, בוודאי נובעת מספק חשש, ספק חוסר כבוד עצמי.ופרט לכך, חפצתי לעשות שימוש בבדיחה הזאת. דיברת על "פיצולי"? כנראה שמילותיהם של מנהלי הפורומים שאני אוחז במשתמש יחיד, אינן טובות לך? כמה נבזי. לעיני קוראיך המקרקרים, תיארת בבדיחות הדעת, על שלל מינויים פוליטיים, האשמות בבצע כסף שלמונים וכיו"ב, כמה מחברי הליכוד. אך עם זאת, שכחת במעט את חברי מפלגת קדימה. אני תוהה, האם העובדה שנעמי בלומנטל ניסתה לחזר אחרי חברי המרכז בעזרת אירוח חד פעמי בבית מלון מפואר, משתווה ל80 המינויים הפוליטיים ביצע צחי הנגבי? או שמא, הדבר שקול למינוים הפוליטיים שביצע ראש הממשלה, שכן לא היו אלה מינויים פוליטיים כלל וכלל, שכן לפי חקירת המבקר, האנשים הללו לא הגיעו לעבודתם כלל וכלל. הבה לא נזכיר, מי הביא את תרבות הג'ובים למרכז הליכוד. כל אדם אשר היה בעברו מעורה בנעשה בתנועה, יודע היטב מי היה בין האחראים למיחתה של התופעה, ואת מי היא נועדה לחסום. המפלגה היקרה לנו, בהליכי שיקום, מאין לך שהיא לא? בינתיים, זוהי מפלגתכם המקרטעת, ומועמדיכם הזקוקים לריענון שורות מלא. אך מי אני שאלין על קדימה, אשר בראשה עומד היהודי החכם ביותר מאז איינשטיין? אני סבור ובטוח, שלאחר נפילתה של מפלגתכם, העם כולו לא יעמוד באירוע המרגש הזה, אשר לבטח ילווה במסכת סוערת של בכי, סצינות זעם, מריבות, מניפולציות רגשיות שיגלשו לאיומי התאבדות, ועוד כהנה וכהנה מעוותויות, אשר אפיינו את תקופת שלטונה המסתמנת של קדימה. "כשלים נפשיים", הו, ממש הכנסת לי מר אני כותב, אתה ממש עושה עלי רושם של אושייה, אולי לא הכי רחבת אופקים ומשכילה בעולם, אך עם זאת רבת מעוף ובעלת אנרגטיות צעירה ומבעבעת. בתכונות אלו, אין אתה שונה משאר בעלי התגובות האחרים הנוהגים להשתלח כזקנים מרירים בעלי אופי של טוסטר, שכל אחד מהם מחזיק מעצמו "פיגורה". אך הייתי מציע לך למתן מעט את טונך, שכן אתה מסכן את הפורום רבות בהודעות הסרק שלך, אדם מן השורה עלול להיכנס ולהיווכח שאכן יש תומכים לקדימה. אל לך למגיב להודעותיי, הצורר החביב והמאותגר עגתית, להאמין כי רק משום שאיבדתי כליל את הרסן והשליטה על התנהלותך המופרעת, אין אני מסוגל לאסוף אלי כוחות אחרונים, על מנת להחזיר את השד האני כותב לבקבוקו, לחתמו היטב בפקק אטום, ולהשליכו חזרה למצולות ים הפורומים כאן בתפוז. לסיכום, אנא דע לך, שאין מילים אלה אישיות, מאז ומעולם אני משתמש בפלטפורמה הזאת של הפורומים להתעמרות באנשים, שכן הדבר גורם לי לשרוף שעה-שעתיים, ואתה יכול למצוא לכך את העדויות בפורום הליכוד אשר טרולים רבים, הן מן הימין הקיצוני, והן מן השמאל הקיצוני, נוהגים לפקדו השכם וערב. איני לוקח הכל ברצינות, רק מנסה להקפיץ פה ושם פרובוקציות. הכל בשם האידיאולוגיה.