כנסו

Haemek

New member
מה הקשר לטמבל?

הוא זמר מעולה, לא לוקח את עצמו כל כך ברצינות כמו אביב גפן למשל, ואני מחשיב אותו לאיש חכם. זכותך לקרוא לו טמבל, כיאה לישראלי צעקן שלא מעוניין לשמוע על השונים ממנו, ובאין תגובה מתאימה פונה לאלימות מילולית, כמו בכביש. ישראלי, כבר אמרנו? צעקן ותגרן אמרנו?

Haemek

New member
והבוז, והזלזול...

אתה ישראלי מקורי, הדבר האמיתי. "היולה יולה הזה" למה מה הוא "היולה יולה הזה"? בוז וזילות לאחר.

למה רק אלימות מילולית? ../images/Emo6.gif

תאשים אותי ברצח (אופי לזילבר) או אולי באונס (של מילות השיר), אבל רק באלימות מילולית?!
צריך להגיד את האמת - אנשים כמוני מקומם בצינוק ! נכון? בכלל לא הגזמת..
וכמה טוב שאתה מכיר אותי.. את ההתנהגות שלי בכביש, נכון? ואתה מעולם לא קראת או חשבת שמישהו טמבל, נכון? מעולם לא לילכת ופתחת בקללה הנוראה שמתחילה בט'! העולם מורקב מישראלים מלוכלכים ופושעים כמוני ומאנשים מושלמים כמוך
קבל על כך חיבוק אוהב

*"מורכב" במקום "מורקב"

אבל ככה זה פושעים ישראלים כמוני.. גם לא יודעים קרוא וכתוב.

Fasz

New member
גם דרכי המוסר זרות להם

עם כל הכבוד לחרצובות לשונך, עדיף שתנתב את תיסכולך ממפלגתך המתפוררת, אל מקומות אחרים. במידה ונעשה לך רצח אופי מצידו של מר העמק, עם אופי כמו שלך, דומה הדבר להמתת חסד. זילבר הוא מלחין ומשורר לא רע, הרבה יותר טוב מאשר האנשים הנבחרים כיום בעזרתם של אס אמ אסיהם נבערי הדור. חסוך מאיתנו את נסיונותיך הנואלים לביצוע מעט "דחקות" או שמא, "צחוקים", על חשבונם של אישים אחרים, שכן הודעותייך די תלושות בבסיסן, וקשרים לוגים רבים חסרים בכתבייך. כך שעם כל הכבוד, איני חושב שאתה מוצלח יותר, מאיש מבאי הפורום הריקני הזה (שאלמלא הודעתי המלאה בלעג, עליי להודות, השרשור הזה מעולם לא היה ממלא במלל רב כל כך). דע את מקומך, מפני שחבר, אינך טוב יותר מאיש.

אתה מדבר על תיסכול? ../images/Emo6.gif

אתה ושאר הפיצולים שלך.. וחברייך לעדר של ביבי שופכים את התסכול הממושך שלכם מזה חודשים.. מבלי להשכיל ולקחת כמה דקות למחשבה. לבזבז את זמנכם על ארס והרס, במקום בבנייה ושיקום המפלגה היקרה לכם. כמובן שלא ציפיתי שתדע לגשת אל הטקסט כראוי.. ולכן עיוותת (כהרגל אנשים שכמותך) את מילותי, כשכתבת כאילו טענתי כנגד העמק על כך שהוא עושה לי רצח אופי . כשלים לוגיים, אני ממליץ שתלך ותחפש בטקסט שלך.. במקום לבזבז את זמנך על אחרים
כשלים נפשיים, הנוגעים אליך, אני בטוח שכבר יודעים לך. לכן לא אטרח להמליץ לך על השלמת הטיפול. זילבר הוא מלחין לא רע.. אבל עדיין טמבל, לדעתי. תהיה בטוח שלא אנשים כמוך יצליחו לשכנע אותי אחרת. אני מכיר את האדם ואת משפחתו.. ויש דברים שהשתיקה יפה להם. ולסיכום, קח הכל בקלות.. ואל תתרגז או תלחץ מכל דבר.. החיים שלנו קצרים.. ואם ביבי יעלה לשלטון, יהיו קצרים עוד יותר

Fasz

New member
הבה נגיב לנו בדיצה ומליצה

שר ההסברה העירקי החביב אשר השתחרר מזה לא זמן רב מן השבי, מחמוד סעיד א-סחאף יכיסה לבטח פניו בכלימה. יתר תועמלני העולם הארסיים לתקופותיהם יעדיפו שלא להיות מוזכרים. אין ספק, יהנהנו בהתלהבות ספרי ההסטוריה המשוכתבים לדורותיהם - החבר "אני כותב" התעלת מעל כולם. להזכירך, מעט הבנת הנקרא, עד מתי תוכל להתעלם ממילת הברירה הנפוצה כל כך, "במידה"? "במידה ואתה מרגיש"? שהרי תגובה כמו תגובתך, אשר מקורה בפאניקה, בוודאי נובעת מספק חשש, ספק חוסר כבוד עצמי.ופרט לכך, חפצתי לעשות שימוש בבדיחה הזאת. דיברת על "פיצולי"? כנראה שמילותיהם של מנהלי הפורומים שאני אוחז במשתמש יחיד, אינן טובות לך? כמה נבזי. לעיני קוראיך המקרקרים, תיארת בבדיחות הדעת, על שלל מינויים פוליטיים, האשמות בבצע כסף שלמונים וכיו"ב, כמה מחברי הליכוד. אך עם זאת, שכחת במעט את חברי מפלגת קדימה. אני תוהה, האם העובדה שנעמי בלומנטל ניסתה לחזר אחרי חברי המרכז בעזרת אירוח חד פעמי בבית מלון מפואר, משתווה ל80 המינויים הפוליטיים ביצע צחי הנגבי? או שמא, הדבר שקול למינוים הפוליטיים שביצע ראש הממשלה, שכן לא היו אלה מינויים פוליטיים כלל וכלל, שכן לפי חקירת המבקר, האנשים הללו לא הגיעו לעבודתם כלל וכלל. הבה לא נזכיר, מי הביא את תרבות הג'ובים למרכז הליכוד. כל אדם אשר היה בעברו מעורה בנעשה בתנועה, יודע היטב מי היה בין האחראים למיחתה של התופעה, ואת מי היא נועדה לחסום. המפלגה היקרה לנו, בהליכי שיקום, מאין לך שהיא לא? בינתיים, זוהי מפלגתכם המקרטעת, ומועמדיכם הזקוקים לריענון שורות מלא. אך מי אני שאלין על קדימה, אשר בראשה עומד היהודי החכם ביותר מאז איינשטיין? אני סבור ובטוח, שלאחר נפילתה של מפלגתכם, העם כולו לא יעמוד באירוע המרגש הזה, אשר לבטח ילווה במסכת סוערת של בכי, סצינות זעם, מריבות, מניפולציות רגשיות שיגלשו לאיומי התאבדות, ועוד כהנה וכהנה מעוותויות, אשר אפיינו את תקופת שלטונה המסתמנת של קדימה. "כשלים נפשיים", הו, ממש הכנסת לי מר אני כותב, אתה ממש עושה עלי רושם של אושייה, אולי לא הכי רחבת אופקים ומשכילה בעולם, אך עם זאת רבת מעוף ובעלת אנרגטיות צעירה ומבעבעת. בתכונות אלו, אין אתה שונה משאר בעלי התגובות האחרים הנוהגים להשתלח כזקנים מרירים בעלי אופי של טוסטר, שכל אחד מהם מחזיק מעצמו "פיגורה". אך הייתי מציע לך למתן מעט את טונך, שכן אתה מסכן את הפורום רבות בהודעות הסרק שלך, אדם מן השורה עלול להיכנס ולהיווכח שאכן יש תומכים לקדימה. אל לך למגיב להודעותיי, הצורר החביב והמאותגר עגתית, להאמין כי רק משום שאיבדתי כליל את הרסן והשליטה על התנהלותך המופרעת, אין אני מסוגל לאסוף אלי כוחות אחרונים, על מנת להחזיר את השד האני כותב לבקבוקו, לחתמו היטב בפקק אטום, ולהשליכו חזרה למצולות ים הפורומים כאן בתפוז. לסיכום, אנא דע לך, שאין מילים אלה אישיות, מאז ומעולם אני משתמש בפלטפורמה הזאת של הפורומים להתעמרות באנשים, שכן הדבר גורם לי לשרוף שעה-שעתיים, ואתה יכול למצוא לכך את העדויות בפורום הליכוד אשר טרולים רבים, הן מן הימין הקיצוני, והן מן השמאל הקיצוני, נוהגים לפקדו השכם וערב. איני לוקח הכל ברצינות, רק מנסה להקפיץ פה ושם פרובוקציות. הכל בשם האידיאולוגיה.

מילים יפות ומאמר מושקע..

וכלום אין בתגובתך מלבד אויר נפוח. והנה אתה מסיט את הדיון, תעוות ותסלף - כל זאת על מנת לחוות את אורגזמת ההרס והחורבן? ואם אתה בוחר לאיים, כיאה לאנשים שאיבדו כל יכולת להגיב עניינית, חסוך משנינו את הדקות המבוזבזות.
אם ברצונך לעורר פרובוקציות בשם האידיאולוגייה, כפי שכתבת, או אולי בגלל שאתה מוצא את עצמך משועמם לפעמים, כמו כולנו, מצא לך פרטנר שאכפת לו

Fasz

New member
חן חן

אני עו"ד במקצועי, כך שכל תגובותיי יהיו, יכללו ואף יתבססו על לא יותר מאשר אוויר נפוח. כי זה מה שאנו עושים. עד כה, הודעתך, ולמעשה הודעות שנינו, לא היו ענייניות כלל וכלל. אז מדוע לך כי תלין עליי, ומדוע לי להלין עליך? הרי עצם קיומו של השרשור דנן, חסר תוכן ועניין. לבטח אתה מכיר את האדם המתקרא "גידי", אשר היה בעליו של כינוי "gidi2005", וכיום הוא "פני לשלום". בשל העובדה שהוא נטש את עמדתו, ופסק מלהוות יריב מילולי, תרתי אחר אישים אחרים שניתן היה להשתלח בהם באופן חסר מעצורים, כיאה לכל אדם החפץ בניצול יעיל יותר של זמן שיעמומו. אך ניכר עליך שאינך מעוניין, גם אינך נוטה לדמגוגיה חריפה מדי, לכן אשלים עם גורלי המר, ובאמת ובתמים אמצא פרטנר ש"אכפת לו", שהרי חלילה, איני רוצה להעירכם כאן בפורום קדימה, משנת הישרים

אני מסכים עם רב מה שכתבת..

אכן התגובות לא היו עניניות.. זאת מכיוון שהבסיס להן גם הוא לא ענייני או כבד משקל. אני אינני מלין עליך. למעשה, אין לי דבר איתך. גידי מעולם לא היה יריב מילולי בעבורי וצר לי אם בחרת בפרנטר כזה כיריב הולם. הוא לא יותר מטרול עלוב ומתוסכל. להעביר את הזמן זה אחלה! אבל, כפי שהבנת, אני לא הפרטנר המתאים לשיח דמגוגי ומתלהם (בשם האידיאולוגיה?) צר לי אם הטעתי אותך. זאת לא היתה כוונתי. שיהיה בהצלחה בהמשך ! נ.ב. אם אתה מבקש להעביר את זמנך בשיח שכזה, דבר שמתקבל על הדעת ואפשר להבין אותו, הפרטנרים המתאימים נמצאים בפורום השכן. זה שאתה פוקד אותו ימים כלילות.

Fasz

New member
ברם, מדוע הינך מקדיש זמן רב כל כך

לקריאה ועיון בהודעותיי? הרי הן כתובות בלשון מליצית, וכוונתן אינה רצינית בלאו הכי. אין בהן דבר מבחינת האידיאולוגיה, ומר אני כותב, הייתי מציע לך בהחלט לשקול להפסיק לחזור על עצמך, כי אינני מעוות דבר, אלא משתמש בעיוותים קיימים כפלטפורמה נוחה להפצת ברבוריי. באשר לגידי, הוא ושכמותו הם הסיבה שרבים כל כך עזבו את פורום הליכוד, ביניהם כותבים בעלי דעות, שהיה זה מעניין מאד לקרוא בהגיגיהם ולהרבות עמם הן בוויכוחים, והן בהסכמות. אנשים מסוגו, הם עלבון לתרבות השיג ושיח שכמעט ואינה קיימת בציבוריות הישראלית בלאו הכי, ואיני רואה כל פסול לנצל שעה או שעתיים ביום על מנת להתנגח בשכמותו, דבר, שאולי בהשראתו, יחזרו רבים מן הכותבים הוותיקים אשר עזבו, ויצטרפו חדשים אשר עד כה הביטו בהודעותיו של גידי ודומיו פעורי פה והלומי דופק.

2 פסיכופטים!!

אחד משחק אותה עם רמה לשונית גבוהה גבוהה והשני מגיב לו וסתם צוחק על אנשים

למעלה