כנסו

Fasz

New member
תשמע מר יאללה,

אם אתה חפץ בכך, תמיד תוכל לעמוד מול ביתו של אריאל זילבר ולקרוא לו "זמר בינוני", או "אני מעדיף לצרוב את הדיסקים שלך מאשר לקנות אותם", אך הכפשה ציבורית היא הכפשה ציבורית, והיא לעולם תעמוד בקנה מוסרי אחד, יחד עם קריאות בלתי מוסריות בעליל, ללא הבדל בדרגות החומרה העלולות להיווצר עקב קיומן של אלה.

אשרת

New member
אז?

גם נייט טייב היא זמרת פופ, ואתה יודע מה - יש לה גם קול יפה. ובכל זאת, זה לא מונע מאנשים להתשלח בה חופשי ולציין את שמה כאשר מעוניינים לציין רמה בינונית מינוס. בתור צרכנית מוזיקה, שבעצמה גם ניגנה בעבר (ולא, לא בלהקת רוק או פופ כזאת או אחרת, בכל זאת הייתי קצת 'חנונית') ואשר טורחת לקנות דיסקים מקוריים, יש לי את הזכות להביע את דעתי על האמנות של זילבר. ברגע שהוא שחרר את השירים שלו לאוויר, והפך את עצמו לאיש ציבור ברמה כזאת או אחרת - שיספוג ביקורת. וזהו.

Fasz

New member
אין כל רע בין ביקורת לגיטימית

לזלזול, כפי שהשתמע מתגובותיכם האחרונות. אין בעיה ממשית עם ההגדרה של זילבר כ"זמר בינוני" וכיו"ב, אך לציין את תרומתו למוזיקה הישראלית כאפסית (שוב, כפי שהשתמע)-זה מוגזם מדי.

אין זילזול.. יש רק דעות.

האחת, מדובר באדם טמבל (סלחו לי על הביטוי הנורא והאיום), אשר טמבליותו באה לידי ביטוי בהתנהגות טמבלית (אופס.. עוד פעם השתמשתי במילה הנוראה) שהייתי עד לה מספר פעמים, כאדם שמכיר אותו ואת משפחתו. זו דעתי ודעתי בלבד! ואני מאמין שהיא לא ממש מזיזה למר זילבר היקר :) השנייה היא דעה הנוגעת לכישוריו כאמן בתחום המוזיקה. אין בי כמעט הערכה כלפיו כאמן, זה הכל. לא אוהב את הצלילים ואת המילים של רב היצירות שהוא קשור אליהן (למעט יציאה אחת נחמדה ב"תמוז") אני אדם שצורך מוזיקה, מכל הסוגים והגוונים וגם יוצר בעצמי. לא מתיימר לומר שאני טוב ממנו.. רק שהוא לא מספיק טוב, לדעתי.

אתה לא יותר מצבוע ../images/Emo5.gif

תבדוק את עצמך טוב טוב, טרם אתה מעז להגיב על לשונו של אדם אחר. אתה מביא בוז על עצמך בהעצמת "מוסריותך" הצבועה והנלעגת על פני אחרים. אין לי צורך להגיב לאדם שכמוך שוב, אתה בזבוז זמן בעבורי.. אל תטרח להגיב לי, כי לא אטרח לקרוא.

למעלה