כנסו

trigotrigo

New member
פה אתה טועה.

לפחות חלקית. יש לפחות עוד שלושה אנשים (שיעידו על עצמם, כמובן) שמקדמים את סדר היום של שרון. אני ביניהם, תומך מובהק בשרון. אל תפתח פה שאתה לא מתכוון לסגור.

Haemek

New member
למה רק אלימות מילולית?

קראתי שוב את ההודעה שלך. ראשית: הנה החתימה שלך "אם כבר בחרת לשפוט אדם, עשה זאת לכף זכות (...) וכשתמצא בו את הטוב - דע להזכיר לו זכות זו, ראשית לכל " והנה לשון ההודעה שלך: "הוא טמבל רציני היולה יולה יולה לה זילבר הזה.." עכשיו תסביר לי אתה מה הולך לך בראש? סיסמאות מלוא הסל, אבל מסתבר שאתה סתם זבל ישראלי מצוי, שנכון שהוא מכיר כמה סיסמאות שנשמעות טוב, אבל תזהרו ממנו למה הוא יקבל את "הסעיף". נכון איש רחוב?

אשרת

New member
אתה מצחיק.

מצד אחד אתה מותח עליו ביקורת על כך שהוא כינה את האליל שלך טמבל, ומצד שני קורא לו זבל? זה לא נראה לך *קצת* מוזר?

Fasz

New member
אתם כולכם משעשעים אותי למען האמת

מצד אחד, אוהב האנוש באשר הוא, מר אני כותב, מאידך אשרת אשר ככל הנראה מכירה את האדם אישית וחשה על מנת לגונן עליו (אין בכך כל רע), ואילו ברקע? מר העמק אשר זוכה למלוא הביקורת, יחד עם אריאל זילבר, שעם כל הכבוד לכם, תרם למוזיקה הישראלית הרבה יותר מכל אדם אשר השתתף בשרשור הזה. כמה שכלתני השרשור הזה. לא להאמין פשוט.

אריאל זילבר הוא אמן בינוני,

ואפילו הייתי אומר בינוני מינוס. השירים שלו נחמדים אבל לא הייתי מגדיר אותם "תרומה למוזיקה הישראלית". המוסיקה שלו ילדותית והשירים שלו מטופשים, אז מה הוא תרם? מה נהיה, מישהו מצדד בצד שלכם מבחינת דעות פוליטיות ופתאום הוא נהיה אמן העשור? יאללה יאללה.

Fasz

New member
ייאללה קדימה, כמה שירים כתבת עד

היום, וכמה מהם הפכו לחלק מן ההוי הישראלי, שאתה מרשה לעצמך להגדירו כזמר בינוני? לילדים שלי הקראתי בזמנו את סיפור הכבש ה-16 של יהונתן גפן, ועל אף היותו אדם קיצוני סדעותיו, מעולם לא הטלתי בו רפש. איני חושב שזה מוגזם לדרוש מעט כבוד ומוסר.

אף שיר.

ולמרות זאת, אני רואה זאת כזכותי כצרכן מוסיקה כבד להגדיר אמנים ולבקר את "יצירותיהם" כרצוני, תודה

אשרת

New member
רק חבל שהמוזיקה של זילבר

ועומק מילות שיריו לא ממש נמצאים ברמה של נעמי שמר למשל... או של אריק אנשטיין או של בועז שרעבי.. ועוד כבוד - כאשר אדם אחד מתלונן על שפה של מישהו אחר ובאותה נשימה קורא לו "זבל" - אני חושבת שזה אומר את הכל.

טשאפק

New member
הוא דווקא מוזיקאי טוב

חתום על כמה קלסיקות, עוד מתקופת להקת תמוז.

אשרת

New member
יש יותר טובים ממנו..

ויש עוד יותר שהשאירו קלאסיקות ממנו במוזיקה הישראלית. אבל זה לא נושא שניתן לויכוח, כי זה באמת עניין של טעם.

Fasz

New member
זילבר הוא אומן פופ ביסודו

הנסיון להשוות את עבודתו האומנותית לעבודתה של נעמי שמר, שקול להשוואת שיריה של הגברת נינט טייב, לשיריו של אורי צבי גרינברג המנוח. אין זה סוד כי קיימים שירים "מפורסמים" משלו, "טובים" משלו וכיו"ב, אך אין לכך להוות גורם אשר יאפשר לכם להשתלח בו על גבי הפורום, שכן, לא אני, ולא אתם, הגעתם לרמתו האומנותית, עד כמה שאתם חושבים אותה לבינונית. לפיכך, כל נסיון להצמיד לזילבר תוויות שונות, הינו שגוי, ומהול בצביעות מרובה.

אני לתומי חשבתי שזו זכותנו להשתלח

בכל אמן כמו שזכותנו להשתלח בכל איש ציבור, בתור הציבור
אבל כנראה שאני תמים.

Fasz

New member
זכותנו המלאה גם לקרוא לאולמרט

רוצח, ולעמוד ליד ביתו השכם וערב, ולהקריא את מספר החיילים והאזרחים ההרוגים במערכה האחרונה בצפון. בהחלט שאנו יכולים לעשות כן, שהריי רק לפני מעל 20 שנים עשו דבר דומה לראש ממשלה מכהן, אזי התקדים נוצר. מדוע אין איש עושה זאת? משום שהדבר אינו מוסרי, ואינו הגון. גם לדמוקרטיה, ובה חופש הביטוי, יש גבול, מר יאללה קדימה.

למעלה