כתבה בחדשות עכשיו על לואי להב
ז זואי לא יחיד New member 21/3/07 #4 הוא אמר שהוא שמע את החומר שלו ושזה הולך להיות מעניין..... איזה כייף שמתחילים להזריק אותו לאט לאט לוורידים.....
הוא אמר שהוא שמע את החומר שלו ושזה הולך להיות מעניין..... איזה כייף שמתחילים להזריק אותו לאט לאט לוורידים.....
R rootteem1 New member 21/3/07 #6 נחמד... לאט לאט מתקדם לו הפרוייקט ובלי שנדע, בסוף באמצע אפריל כשאני אחזור יצא לו הסידק, לאחר עבודות באישון הלילה.. גאד איזה דיכאון לעשות עבודה 24 שעות לפני שאני אמורה להיות על המטוס?
נחמד... לאט לאט מתקדם לו הפרוייקט ובלי שנדע, בסוף באמצע אפריל כשאני אחזור יצא לו הסידק, לאחר עבודות באישון הלילה.. גאד איזה דיכאון לעשות עבודה 24 שעות לפני שאני אמורה להיות על המטוס?
ר רנה6 New member 21/3/07 #11 טיסה נעימה, רותם! אולי זה דווקא כייף להתנתק קצת וכשאת תחזרי הכל יוגש לך על מגש של כסף....
R rootteem1 New member 21/3/07 #13 חח מאוד כיף להתנתק מהארץ ומהסביבה קצת.. אבל יהיה לי מאוד קשה בלי הפורום=[ תודה
ש שונית 7 New member 21/3/07 #21 רותמוש תבלי יפה מותק.באיזה יום את נוסעת?וד"א לא בעיה להכנס לתפוז משם!
R rootteem1 New member 21/3/07 #22 מחר אני נוסעת.. אני אהיה פה גם מחר עד הצהריים... נקווה נקווה תודה מאמוש!
K Karina85 New member 21/3/07 #24 רותמוש אני אתקשר אלייך מחר... לשיחה ארוכה ומשעשעת... ואם את שומרת אז אל תתפתי לאכילת חמץ
R rootteem1 New member 21/3/07 #29 חח כן ברור בניו יורק סורי קארין אבל אני לא.. נשששששששששששששששמה! מקקה בקוצר רוח!!!!!
N Nova5 New member 21/3/07 #23 נסיעה טובה, רותמוש../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif תהני לך,תצאי לחרות ללא מצות מקקה לך חזרה עם תמונות וחוויות ספרי אחר כך על ההצגות החמות בברודוואי - אולי ייצא לך לראות בחדשות או משוו כזה ביוששששש, תעשששי ששששם תששששוששששש
נסיעה טובה, רותמוש../images/Emo160.gif../images/Emo41.gif תהני לך,תצאי לחרות ללא מצות מקקה לך חזרה עם תמונות וחוויות ספרי אחר כך על ההצגות החמות בברודוואי - אולי ייצא לך לראות בחדשות או משוו כזה ביוששששש, תעשששי ששששם תששששוששששש
R rootteem1 New member 21/3/07 #25 חחח תשוששש תשוש אני לא אעשה זה בטוח.. אבל דברים אחרים יש סבירות גבוה שכן=] ודי בנות אתן מביכות אותי.. חח אבל באמת שאני אהיה פה גם מחר עד לצהריים..(אני מקווה)
חחח תשוששש תשוש אני לא אעשה זה בטוח.. אבל דברים אחרים יש סבירות גבוה שכן=] ודי בנות אתן מביכות אותי.. חח אבל באמת שאני אהיה פה גם מחר עד לצהריים..(אני מקווה)
K kapit5 New member 22/3/07 #84 רותם- נסיעה טובה והכי הכי חשוב-תחזרי בשלום. שיהיה לך חג שמח .תנצלי כל רגע לצבירת חוויות.
ז זואי לא יחיד New member 21/3/07 #14 חוחוששש צפי למסר יותר מאוחר.... אוהבתותך ונסיעה נעימה... אני חוזרת לפה יותר מאוחר.... שעת הבלאגן....
R rootteem1 New member 21/3/07 #16 חח זואע כפרוש שילייייייייייייייייי לא אמרת לי מה את רוצה מאורלנדו!
ז זואי לא יחיד New member 21/3/07 #18 באמת כלום נששמה.... רק אם יש בובת ג'קושון ששרה "לפעמים אני משתגע...." אז תביאי לי.... נשיקות בובוששש אני חוזרת עוד מעט.....
באמת כלום נששמה.... רק אם יש בובת ג'קושון ששרה "לפעמים אני משתגע...." אז תביאי לי.... נשיקות בובוששש אני חוזרת עוד מעט.....