כתבה בחדשות עכשיו על לואי להב

דורית41

New member
לואי להב,מפיק גם את הדיסק

החדש של מאיה בוסקילה.פורסם באתר של קשת לפני יומיים שלושה.

moon line

New member
תודה דוריתוש , וערב טוב

ועכשיו מה??.?..wtf לואי להב פרודקשין ..?... אני

talytal

New member
גם אני!

חזרתי עכשיו הביתה אחרי יום שלם בחוץ, ואני מגלה שהזכירו את ג'קו בחדשות? בנות, זה רק הולך ומתגבר... מקווה שבאמת יעלו את הכתבה לאתר, מעניין אותי לראות אותה גם כדי לראות מי זה לואי להב המהולל.

Karina85

New member
נההה... שטויות

ג'קו יותר יפה... חחח הנה אחת התמונות האהובות עליי פרי מצלמתי... סתאאאאםםם גמאני רוצה לראות!!! וכרגע מה שעיניי רואות זה הרבה הרבה אלגברה...

Karina85

New member
תודההה

התמונה המקורית באיכות ממש טובה... אבל היא פשוט ממש גדולה...

moon line

New member
קירח דומה לפורטיס, ו- ../images/Emo207.gif הקליפ

שלך מ- ה- מ- ם , באמת השיר איתו נשמע יפה יותר

moon line

New member
כן.. רק מה הוא עושה עם קרן פלס

מול כל כרישי הרוק מחו"ל סטייל לו ריד, וספרינגסטין , אה בעצם הוא עבד גם עם ריטה, טוב.. כנראה לאיש יש טעם מגוון...

Karina85

New member
כן, כנראה...

רק שלא יכניס סגנונות לא רצויים... ג'קו דיר בלאק!!!
תהיה חזק... חחח

דורית41

New member
כמובן שמאוד שבחו אותו (את לואי)

ברוח הדברים שנכתבו עליו בכתבות בעיתון,על היותו המפיק הטוטאלי שסוגר את כל הקצוות עד הפרטים הקטנים,וכמובן שהוזכרו כל האמנים שהפיק אותם בארץ ובחו"ל. תגידו-ממתי משדרים כתבה בחדשות על מפיק מוזיקאלי שמקבל פרס (מוכשר ככל שיהיה,ובלי כל נסיון לזלזל)? יש מצב שזו כתבה מוזמנת של טדי??.ואם כן-אז סחתיין עליהם!!!הם באמת אסטרטגים דגולים.

talytal

New member
דווקא לא

נראה לי שטדי "מזמינים" כתבות בחדשות כל כך מהר. וכתבות צבע זה לא דבר חדש, ממש לא. זה הרבה יותר "תרבות" ו"ראוי" מהסיקור שנתנו לגמרים של כוכב נולד ונולד לרקוד, למשל, או למרחק נגיעה, נניח.

Karina85

New member
לא שיש לי משהו נגדו חלילה,

אבל זה היה מטופש לחלוטין להראות את זה בחדשות... לדעתי לפחות OH WELL

talytal

New member
איך פיספסתי? ../images/Emo6.gif

חיי אינם חיים...
תגידו, ברצינות, מי היה ה"גאון" שהחליט לתת לו פירסומת לבירה? הזוי לחלוטין כל העניין הזה.

למעלה