כתבה בחדשות עכשיו על לואי להב

rootteem1

New member
חחח ואם יש בובה אלמונית ששרה

"שיהיה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב".. אז גם לקנות? שישירו דואט? או לזרוק אותה לפח הקרוב? ביוששששששששששש

shongold

New member
רותם הבונבון המתקתק של הפורום

נסיעה טובה ובטוחה תעשי חיים משוגעים - וחזרי אלינו עם קילומטראז' חוויות מאלפות..שיגרמו לנו לרייר...

rootteem1

New member
חח שונוש!

תודה רבה! איזו מתוקה את! יואו מה אני אעשה עם הקולאז'? =[ טוב לא נורא.. אולי אני אנסה לשבת עליו מחר.. למרות שלא יהיה לי ממש זמן לנשום... אופי! בנות אתן מזבזות אנרגיה.. סתם סתם אוהבת אתכן! ואני אצלם המון תמונות למצגות הבאות של חברת יאנה הפקות ועמיתיה.

דורית41

New member
ולא רק על לואי...

בכתבה הוזכר קבל עם ועדה!!! ובצורה הרשמית ביותר שניתן-שהוא מפיק את הדיסק של ג'קו!!!!
|

רנה6

New member
כל כך צעקתי שראיתי את ג'קו...

אני צועקת ג'קו והבחורה שמדברת איתי בטלפון שואלת אותי מי זה ג'קו ואני אומרת לה : ג'קו אייזנברג המופלא....והיא אומרת: אה....ואני כל כך מאושרת....יו, מי צריכה קרמים, מי צריכה בוטוקס...כשיש את ג'קו אנחנו צעירות לנצח!

רנה6

New member
אוף

בדיוק מישהי דיברה איתי שעה ואני רואה את לואי להב ואני רואה את, ורואה את ורואה את ג'קו ולא שומעת אף מילה...שמישהו יושיע ויספר על מה ולמה.

בעקבות פרס על מפעל חיים שלואי להב

עומד לקבל בשבוע הבא בכפר סבא.... הראו קצת איך מפיק עובד היום מול המחשב.... הראו אמנים שעבד איתם ו....אז אמרו שבימים אלה הוא עובד על האלבום החדש של ג'קו אייזנברג... "זוכרים אותו?" ככה אמרו.... ואז אמר ששמע חומרים שלו ושזה הולך להיות מעניין.....

דורית41

New member
מעגל נסגר...נסגר

אילן לוקאץ' הוא גם הכתב של ההתנצלות הראשונה.... ואפרופו סגירת מעגלים-אני רצה לשיעור התעלות לחזק חיזוקים ולסגור מעגלים. רותמוששש-תעשי חיים,תחשבי עלינו ועל ג'קוש, אני כבר מתגעגעת .

shongold

New member
ערב טוב לכולן איזה שמחה איזה יופי

לשמוע בפריים טיים את החדשות הללו סוף סוף. ראיתי חלק מהחדשות ואח"כ הלכתי לעיסוקים מעניינים יותר. לשמוע את השם 'המוקצה' בחדשות ערוץ 2 ובהקשר של עבודה עם לואי להב ששמע את החומרים המעניינים של אותו מושמץ...ומביע שביעות רצון. יחי הסיפוק הקטן - גדול של כולנו. ועל זה ניתן להשתמש בפסוק מהמקורות "שהחיינו ןקיימנו והגיענו לזמן הזה".

shongold

New member
שוניתוש לא חושבת שזה קשור כי חברת

החדשות פועלת בימים של 'קשת' וגם של 'רשת' כך שזה לא הענין. בכל מקרה - ערב נ פ ל א !!

שונית 7

New member
ממש נפלא!פספסתי כי הקלדתי את

הכתבה מידיעות.את יכולה לספר לי בדיוק מה אמרו? ומה הראו?את ג'קו?אולי יש הקלטה של החדשות באינטרנט אני אנסה לחפש

shongold

New member
שונית הלוואי והייתי זוכה לראות

את הכתבה גם אני החמצתי אותה בגלל דברים חשובים יותר..כך חשבתי מכל החדשות הנפלאות הסובבות אותנו מידי יום ביומו נבנתי אך ורק מדבריה של זואי. גם אני רציתי לשאול מי אמר מה אמר מה הראו מי זז מי אמר למי ועוד כהנה וכהנה. אבל זהו. זאת האינפורמציה שסופקה ואני מניחה שמוצתה עד המילה האחרונה. אבל מי שראתה וחושבת שנאמרו עוד דברים או שנראו דברים נוספים מוזמנת להרים את הכפפה ולשתף את הפורום המורעב הזה בכל פירור של מידע. ועל כך תקבל את מלוא ההוקרה והתודה...חח וגם

למעלה