תודה רבה! איזו מתוקה את! יואו מה אני אעשה עם הקולאז'? =[ טוב לא נורא.. אולי אני אנסה לשבת עליו מחר.. למרות שלא יהיה לי ממש זמן לנשום... אופי! בנות אתן מזבזות אנרגיה.. סתם סתם אוהבת אתכן! ואני אצלם המון תמונות למצגות הבאות של חברת יאנה הפקות ועמיתיה.
אני צועקת ג'קו והבחורה שמדברת איתי בטלפון שואלת אותי מי זה ג'קו ואני אומרת לה : ג'קו אייזנברג המופלא....והיא אומרת: אה....ואני כל כך מאושרת....יו, מי צריכה קרמים, מי צריכה בוטוקס...כשיש את ג'קו אנחנו צעירות לנצח!
עומד לקבל בשבוע הבא בכפר סבא.... הראו קצת איך מפיק עובד היום מול המחשב.... הראו אמנים שעבד איתם ו....אז אמרו שבימים אלה הוא עובד על האלבום החדש של ג'קו אייזנברג... "זוכרים אותו?" ככה אמרו.... ואז אמר ששמע חומרים שלו ושזה הולך להיות מעניין.....
אילן לוקאץ' הוא גם הכתב של ההתנצלות הראשונה.... ואפרופו סגירת מעגלים-אני רצה לשיעור התעלות לחזק חיזוקים ולסגור מעגלים. רותמוששש-תעשי חיים,תחשבי עלינו ועל ג'קוש, אני כבר מתגעגעת .
לשמוע בפריים טיים את החדשות הללו סוף סוף. ראיתי חלק מהחדשות ואח"כ הלכתי לעיסוקים מעניינים יותר. לשמוע את השם 'המוקצה' בחדשות ערוץ 2 ובהקשר של עבודה עם לואי להב ששמע את החומרים המעניינים של אותו מושמץ...ומביע שביעות רצון. יחי הסיפוק הקטן - גדול של כולנו. ועל זה ניתן להשתמש בפסוק מהמקורות "שהחיינו ןקיימנו והגיענו לזמן הזה".
את הכתבה גם אני החמצתי אותה בגלל דברים חשובים יותר..כך חשבתי מכל החדשות הנפלאות הסובבות אותנו מידי יום ביומו נבנתי אך ורק מדבריה של זואי. גם אני רציתי לשאול מי אמר מה אמר מה הראו מי זז מי אמר למי ועוד כהנה וכהנה. אבל זהו. זאת האינפורמציה שסופקה ואני מניחה שמוצתה עד המילה האחרונה. אבל מי שראתה וחושבת שנאמרו עוד דברים או שנראו דברים נוספים מוזמנת להרים את הכפפה ולשתף את הפורום המורעב הזה בכל פירור של מידע. ועל כך תקבל את מלוא ההוקרה והתודה...חח וגם