כתבה בחדשות עכשיו על לואי להב

רנה6

New member
ואני בגלל ההתרגשות הרבה, מה עשיתי?!

שמתי טיפות לא נכונות באוזן...כלומר, הייתי אמורה לשים טיפות אוזניים ובמקום זה שמתי טיפות פילינג חצי עמוק ושורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...מקווה שלא נגרם נזק.

shongold

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגתי אותי עכשיו לגמרי

אוי זה היה טוב...ר' היה אמור להרגיע אותך..מכיר את התכשיטה שלו...ממש לא בסודר.. מקווה שהאוזן מתוחה עכשיו כמו שצריך...
..וצעירה לנצח...

רנה6

New member
הוא דווקא לא ממש הרגיע אותי...

כעס עלי שאני לא מפרידה בין תכשירי הקוסמטיקה למיליון התרופות שלי....הכל כל כך הרבה, כל כך מוגזם, כך כשקורים דברים כגון אלו שקרו היום...כלומר, אני אחרי מיגרנה אחרי יום מתיש, האוזן כואבת עד השמיים, שוכבת במיטה ופתאום בלי כל אזהרה מוקדמת הג'קו הזה מופיע לי בחדר המיטות...מה את מצפה?!...אגב, החומר ששמתי שורף עד השמיים...מי שיסתכל לי באוזן, יחשוב שאני בת 20.

shongold

New member
../images/Emo6.gif שירוש את גדולה

רק עכשיו ראיתי את תגובתך..
ומי מופיע אצלך ללא הזהרה מוקדמת בחדר המיטות ....נו באמת מי..? ולגבי האוזן - חזרנו לגיל עשרים כיףףףףף

רנה6

New member
תודה זואי....

זוכרים אותו?!....הלוואי והייתי שוכחת לרגע קט ...יודעת, קצת להרגיע את הנפש.

shongold

New member
שירוש מה שלומך ?

HOW DO YOU FEEL TODAY . מבינה שהכתבה העלתה התחושה הטובה פלאים. נו היית זקוקה לזאת.. אגב כנסי לתיבת האי-מייל שלך מחכה לך מכתבון.

moon line

New member
ציטוט של לואי להב:

"זה לא נראה בן-אדם שיש לו כ"כ הרבה דברים להגיד על אחרים,שמעתי את השירים שלו נראה שיהיה מעניין"

shongold

New member
מון האמת המשפט נשמע מוזר לא?

או שמתוך כמה משפטים נשלף המשפט הזה ואז הוא שלא במקומו ומובנו...???

moon line

New member
אני ראיתי את החדשות דרך

הדור השלישי, כך זה נשמע, אני אשמע זאת שוב ,אם יהיה שינוי אכתוב

moon line

New member
טוב ,בשמיעה חוזרת השינויים הם

קלים מאוד " זה לא נראה בו אדם שיש לו כ"כ הרבה מה להגיד על אנשים אחרים.. לא ממש,(מחייך) שמעתי קצת את השירים שלו נשמע מגניב, יהיה מעניין"

דורית41

New member
בדקתי באתר של חב' החדשות-

העלו 3 כתבות ששודרו במהדורה המרכזית,אבל דווקא את הכתבה על לואי להב עדיין לא.

moon line

New member
את לא יודעת כמה זה מעיק

לראות את כל החדשות רק כדי להגיע לכתבה על לואי להב...

דורית41

New member
מאמינה שזה יעלה מחר-מחרתיים.

בכל מקרה הקטע עם ג'קו היה קצרצר.(אבל חשובבבבב זו לא עוד כתבת רכילות,זה לא מדור התרבות בעיתון, דברו על החבירה לג'קו שלנו בחדשות ערוץ 2!!!). ואגב,או שפספסתי כי רצתי לכתוב בפורום,או שכלל לא הוזכר שיתוף הפעולה הנוכחי גם עם מאיה בוסקילה?!!!

למעלה