כתבה חדשה בנושא עבמי"ם

DeniDen

New member
הגולגולות:

"מימין: גולגולת אנושית. משמאל: גולגולת גדולת ממידים מפרו " המוח של האדם הקדמון היה גדול יותר ב-13% מהמוח של האדם המודרני. "נשיונל ג'יאוגרפיק , לראות אחרת". חח סתם אבל זה נכון. יכול להיות שזה גולגולת של אדם קדמון.

DeniDen

New member
שאלה ../images/Emo13.gif

חשוב לציין שנאס"א הכריזה על גילויו של כוכב הלכת העשירי (SENDA) ב-2004, ועל כוכב הלכת האחד-עשר (XENA), שקיומו אושר ב-2005. שאני יבין לא גילו רק כוכב לכת אחד? את העשירי? אם לא אז מה הכתבה הזאת אמורה להביע? שני כוכבי לכת חדשים התגלו? כי אני שמעתי רק על אחד ולעזאזאל מה הקטע עם השמות זיגעו לי את המוח זינה סדנה זינה סדנה שיחליטו כבר.

Majestic12

New member
בוא נעשה סדר עם השמות ../images/Emo13.gif

1. גילו כבר 2 כוכבי לכת (וכן - האחד עשרה קרוי על שמה של כוכבת הסדרה הטלויזיונית - "זינה - הנסיכה הלוחמת"). 2. סיטשים טוען שישנו כוכב לכת 12 - והוא זה שנקרא "ניבירו" או "ניבירו-מרדוך", והוא היה עולם הבית של ה"ענונאקים" שהגיעו לכדור הארץ לפני כחצי מליון שנים.

Majestic12

New member
זו לא גולגולת של איזשהו אדם קדמון

והבעיה היא, שיש אוסף שלם של גולגלות משונות מהסוג הזה ומסוגים אחרים. אלו לא גולגלות שניתן לסווגן כשייכות לגזעים של האדם הקדמון (או למשהו מוכר). התצלום שהבאנו הוא דוגמא אחת מתוך כמה וכמה גולגלות.

HeavenDusk

New member
נשמע לי דבילי לאללה, כנסו ותבינו.

פשוט לא מתקבל על הדעת השפויה שצאצאים של חוצנים יהיו מפגרים טכנולוגית, מפגרים חברתית ומפגרים בתחומים שמחוייב המציאות בהם שאב מוריש אותם לבנו, כגון הידע על איך לשמור על החיים (רפואה) הידע על איך לשמור על החברה (סוציואקונומיה ושלטון) הידע על איך לשפר את המנגנונים השונים (חקר ומדע) הרשימה עוד ארוכה. לכן נראה לי מבחינה לוגית פשוטה שלא ניתן לייחס שום הורשה גנטית זו או אחרת לשבטים קדומים. כן ניתן ליחס להם מגעים עם גזעים ברמה זו או אחרת אך אני שולל על הסף את מהותם של גזעים 'נחותים' ופרמיטיבים את היותם צאצאים ישירים.

aok

New member
יגעתי ומצאתי!!!!! ../images/Emo45.gif

גוגל אינטנסיבי של חצי שעה והופ... מדובר בשבט ה -dogon מאפריקה! חיפוש בגוגל על השם באנגלית יניב תוצאות בשפע. תיהנו!

מדובר בשבט הדוגון:

שבט פרימיטיבי שחי עד היום איפה שהוא באפריקה. בני השבט בעלי ידע על סיריוס וטוענים שאבותיהם הגיעו משם.

MetalSinagouge

New member
כתבה מעניינת. אבל... יש אבל LOL...

אם איני טועה, אחת מהסיבות שסיטשין זכה להערכה מאוד מוקבלת הייתה בדיוק בגלל אותה טענה שהוא "אחד מהיחידם" או היחיד שיודע ליקרוא כתב שומרי.

Majestic12

New member
לא להגזים לגבי סיטשין

ישנם בעולם רק כמה מאות מומחים לשפה ולתרבות השומרית, וסיטשין הוא אחד מהם. כמובן, שלא לוקחיפ את התיאוריות שלו כתורה מסיני, אבל קשה לתקוף אותו ולערער על דעותיו, מפני - שפשוט אין מספיק מומחים ברמה שלו לשפה ולתרבות הזו.

MetalSinagouge

New member
הבנתי.

בכללי, אחרי שקראתי (שמעתי :-\) את "הכוכב ה12" הייתי די בשוק, כי אני בד"כ די אוהב פרשנויות אלטרנטיביות לתנ"ך, זה גרם לי לחשוב הרבה.

Majestic12

New member
למה רק לשמוע

לפחות ספר אחד של סיטשין תורגם לעברית, ואני בהחלט ממליץ לקרוא אותו. תוכלו למצוא פרטים על הספר, בחלון הספרים באתר המרכז...

MetalSinagouge

New member
הכוונה Audio Book :)

שמעתי את רב רובו של הכוכב ה12, זה היה מאוד מעניין כאמור. זו הייתה תקופה שבה התעניינתי בעניין "הדתי" של החיזרים וכו', לצערי אני לא בטוח עד כמה הספר הזה עזר לי במצב שבו לא ידעתי כלל על המיתוסים של המזרח התיכון, ככה שדברים כמו עלילות גילגמש היו חדשים לי. היו כמובן הרבה דברים מהתנ" היהודי גם. הקטע עם יחזקאל אם איני טועה, כל קטע "החשמל" הזה.

אפשר להוסיף...

יש פלאים מלפני אלפי שנים רבים מוכרים הרבה יותר ממקדש בעל בק בלבנון... זה ישמע מצחיק אבל מי שלמד טוב על ירושלים בכל תקופותיה, יבין שאחד מהפלאים האלה הם הכתלים של בית המקדש...אלו הם קירות תמך מסיביים וענקיים ועד היום לא מבינים איך העלו סלעים כאלו למעלה... או אמת המים של הורדוס... או נקבת חזקיה-נקבה שנבנתה ע"י קבוצות שיצאו משתי קצוות שונות נפגשו באמצע בלי שום הבדל גובה ורוחב. יכול להיות שיש הסברים הגיוניים אחרים למבנים המופלאים האלה...אבל אפילו היום עם טכנולוגיה כמו שלנו קשה לבנות אמת מים שעוברת כמה קילומטרים, או נקבה שבונים משתי קצוות, או קירות תמך מסיביים שמורכבים מסלעי ענק!

Majestic12

New member
זה רק מוכיח

שאנחנו לא יודעים כלום על הטכנולוגיות שהיו לאותם אנשים, ואנחנו לא יודעים כלום גם על כדור-הארץ עצמו (מספיק לראות את המינים החדשים שהתגלו במערה ליד רמלה, או בנחש מחליף הצבעים שהתגלה שבוע שעבר בבורניאו, אם אני זוכר נכון).

למעלה