כתבה חדשה בנושא עבמי"ם

ע י ד ו2

New member
בנוגע

להזזת סלעים גדולים והנחתם בתצורה היוצרת מבנים או פסלים אנסה לתת הזבר לחייזרים באותה תקופה היו מן הסתם חלליות והוכח כבר מעבר לכל ספק שלחלליות יש יכולת לשנות גרביטציה באזרים מסויימים באמצאות טכנולוגיה זו הם הרימו החייזרים אגב היו בתוך חלליתם סלעים ענקיים והניחום בהתאם לתוכנית העיצוב כך גם נוצרו קווי נסקה רק לא סלעים ענקיים אלא מאות אם לא אלפי אבנים קטנות

ע י ד ו2

New member
אל

מסקנות אלה הגעתי עקב התענינותי בנושא החטיפות איך שאנשים נחכנסים לחלליות ובתצפיה בתוכניות שעוסקות סבנושא אגב לפני כמה שנים היתה תוכנית בשם דילברט ובה באחד הפרקים בביקורו של דילברט במוזיאון הראו באמצעות דגמים איך הדבר מתרחש

ע י ד ו2

New member
כך

שמי שמעוניין לערער את אמינותי ואמינות מחקרי לא יוכל משום שחשפתי את מקורותי המיהמנים

Majestic12

New member
תתפלא עידו2

אבל יש מספר חוקרים הטוענים שהזזת האבנים נעשתה ע"י מכשור המפיק תדרים של צלילים, ומסוגל ליצור כוח דחף, או מכשור המפעיל אנטיגראויטציה. זה לא הזוי כמו שזה נשמע (אנחנו נרחיב על זה בכתבות הבאות), ורק לידיעתך, כיום עושים שימוש בטכנולוגיות קול על-מנת ליצור כלי נשק המסוגלים להמם בני אדם, אפילו לגרום לנזק ממשי, או להרוס מבנים. המחקר המודרני רק בתחילתו, והוא רק עולה על משהו שכנראה כבר היה ידוע בתקופות קדומות.

ע י ד ו2

New member
Majestic12

אין לי מה להתפלא אני מכיר את התאוריה הזו אני בסך הכל כתבתי על תאוריה נוספת שינוי בכח הגרביטציה שמחוללים החוצונים באמצעות טכנולוגיתם

Majestic12

New member
ולא רק החוצנים

כבר מזמן שישנה טכנולוגיה של אנטי גראוויטציה, אבל היא מנוצלת לצרכים צבאיים בלבד.

scriewy

New member
הצבא מזמן אורך ניסוים עם

תדרים אולטרה סוניים. בטיבט הנזירים מזמן משתמשים בסדרה של תופים שמסודרים בסדר מסויים שמפיקים צלילים בתדרים מסויימים כדי להרים אבני ענק, התדר במגע עם חומר עושה משהו לחלקיקי החומר כך שהם לא נתפסים ע'י כח המשיכה של כדה'א, ומתחילים לרחף. לזה כנירא majestic12 התכוון. בטח כל סרטי מלחמת הכוכבים בא בגלל כל השמועות שמסתובבות בעולם המודרני משנתו ה 1800. אבל אנשים התייחסו לסרט הזה כרק "סרט". והשבט דוגון האפריקאי הרי אותו שבט ש david sereda מזכיר בסרטיו evidence case for nasa ufo אצלהם כבר אז היו מפות של כוכבים שרק בעזרת טלסקופים של המאה הזאת אפשר לדעת על קיומם. מה עשיתם בזמן צפיית התוכנית ניפנפתם עם אוזניכם ? ועכשיו מגלים את אמריקה בפעם השניה או משהו ? החוצנים סיפקו תמפות לשבט דוגון. וכל מה שיש שם או קרה או היה כנירא היה קרה ויש.

HeavenDusk

New member
תרשה לי להקשות.

למה לעזאזל שגזע מפותח טכנולוגית וכנראה גם חברתית יספק מידע אינפורמטיבי על גרמי שמיים לשבט פרמיטיבי? זה בדיוק כמו לתת אגוזים למי שאין שיניים. יש כאן כשל לוגי עמוק שכדאי לבדוק אותו לפני שיוצאים בתופים ובמחולות עם מסקנות הצהרתיות.

Majestic12

New member
לגבי השאלה ששאלת

וכמו שכתבנו במאמר. יתכנו סיבות רבות. אפשרות אחת היא שהם רצו פשוט "לאלף" את האדם לצרכיהם, ולשעבדו. אופציה נוספת - הם רצו להנחיל לאדם בסיס תרבותי, עליו יוכל לפתח ציויליזציה תרבותית ותבונית. מעניין לשים לב לכך שהדבר הוטמע במיוחד בדתות הגדולות שהתפתחו בד בבד עם הציויליזציות האנושיות. האלים תמיד מתוארים כעוזרים לבני האדם, אבל רק בתנאי שאלו יצייתו ויעבדו אותם. לכן, כמו שטען סיטשין, יתכן והיה כאן בסיס לנסיון לשעבד את האדם לצרכי אותם חוצנים, אבל היו חייבים להנחיל להם בסיס להתפתחות. ואל תשכח מה תמיד קרה שכמסיונרים הגיעו לאיזה שבט נידח. הם תמיד ניסו לשעבד את השבט ע"י הנחלה של כללים ואמונות חדשות (ראה את כיבוש אמריקה ע"י הספרדים). מי שציית התקבל, ומי שלא - פשוט הושמד. זו התנהגות שכנראה מאפיינת כל ציויליזציה מתקדמת, הנתקלת בציויליזציה נחשלת ממנה.

HeavenDusk

New member
"יתכנו סיבות רבות...."

התחושה שעולה מהכתיבה שלך: סימנת את המטרה ואתה מלקט תשובות של 'יתכנו'. בוא נבדוק קודם לכן את שורש הטענה לעומקה, אולי נבין טוב יותר את המטרה של אותם חוצנים. נבדוק כבכל חקירה באילו תנאים התקבל המידע, האם צורף למידע הזה מידע נוסף ננסה להשיל את המיתוסים שהורכבו על אותו מידע, ולכשנגיע אל פיסת האמת המסוננת והמנופה-נדע טוב יותר מה יתכן ומה לא.

Gilliana

New member
ה-"כשל הלוגי העמוק" הוא כולו שלך

בנוסף להסבר שכבר קיבלת מחנן אני רוצה להוסיף: אם אותן תרבויות מתקדמות אכן התיישבו בכדור הארץ לאורך זמן , הרי שהתרבות המקומית היתה צפויה לספוג חלק מתרבות זו בכל מקרה עם חלוף השנים. האדם הוא "חיה" לומדת ומחקה, כך קרה במהלך ההיסטוריה גם בין שבטים פרימיטיביים והאדם הלבן למשל, אשר הביא את תרבותו ואת הקדמה הטכנולוגית לפינות הנידחות של העולם. מסקנה: לפני שמדברים על כשלים לוגיים עמוקים כדאי ללמוד קצת סוציולוגיה והיסטוריה...

HeavenDusk

New member
אני עדיין חושב שאתם לא הבנתם אותי.

שימי לב שאת ישר מכניסה אל תוך ההסבר סט שלם של הנחות עבודה שאין להן כל בסיס לוגי. הרשי לי להסביר: 'אם' אותם תרבויות התיישבו...'אז'..., בתיזה שלך (או לא שלך) אודות שבט הדוגון עומדת ליבה לוגית שפשוט לא יכולה להתקיים. משום שאם הם מחזיקים בידע כל כך גבוה, מן ההכרח שהיו צריכים להחזיק בידע גבוה נוסף שהוא בהרבה יותר טריוויאלי לחייהם , כגון הידע על רפואה, מדע וחברה. בשעה שהם מחזיקים SO CALLED במידע חוצני שלא תורם להם מאומה ברמה התפתחותית ללא ידע משלים אודות מדע וחברה-אזי ישנו כאן כשל לוגי. כתבתי את הדברים גם כאן: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1368&msgid=81028016 ואפרופו, לגבי הסטוריה וסוציולוגיה...את מדברת עם אנתרפולוג, כך שיש לי ידע עמוק בכל הנוגע לדתות עתיקות, לפורמציה של דתות לטראנספורמציה של דתות וכמובן-מדעי החברה....אז נא לא לשפוט לפני שמעמיקים את הדיון לנקודת רוויה שבה הכל מובן לשני הצדדים.

Gilliana

New member
מי דיבר על שבט הדוגון בכלל?

מה עניין שמיטה להר סיני? התייחסתי למה שכתבנו בכתבה ב-NRG ותו לא.

Gilliana

New member
אם כך סתם היתה לנו אי הבנה ../images/Emo9.gif

לגבי הדוגון לא חקרתי ולא בדקתי כך שקטונתי מלהביע דיעה.

למעלה