כתבות, הודעות, דיווחים

מצב
הנושא נעול.

orchilit

New member
עכשיו כשאני חושב על זה - תלו פוסטרים בתחנות של הקווים וכו'

קווי דן פ"ת יעברו באורלוב ולא בשוק/הירש מיום א'
הקווים 50, 51, 150, 251 לא יעברו בשוק (הברון הירש, תחילת ז'בוטינסקי) אלא דרך רח' אורלוב. השינוי מ17.8, יום ראשון הקרוב.
קו 50 ייסע ז'בוטינסקי, אורלוב, בר כוכבא, חיים עוזר (בכיוון פ"ת) ובכיוון השני הברון הירש, פינסקר, אורלוב, ז'בוטינסקי.
קו 51 ייסע ז'בוטינסקי, אורלוב, בר כוכבא, תחנה מרכזית. בכיוון השני - ת"מ פ"ת, אורלוב, ז'בוטינסקי.
קו 150 ייסע פינסקר, אורלוב, ז'בוטינסקי.
קו 251 ייסע הברון הירש, פינסקר, אורלוב, ז'בוטינסקי.
ועכשיו כבר התוכן הזה הופך ללא רלוונטי עם השינוי ההזוי הזה. הרי לא יתלו שום עדכון על זה בשומקום. כרגיל.

יותר גרוע- מחר בבוקר השינוי אמור לצאת, אבל באף תחנה של 51/50

ועכשיו כבר התוכן הזה הופך ללא רלוונטי עם השינוי ההזוי הזה. הרי לא יתלו שום עדכון על זה בשומקום. כרגיל.
יותר גרוע- מחר בבוקר השינוי אמור לצאת, אבל באף תחנה של 51/50
שאמורה להתבטל אין פתק או מודעה שמראה על השינוי, ומספר הקווים לא נמחקו משלט התחנה. בנוסף, בתחנה החדשה שאמורה להיות באורלוב גם אין שום אזכור לשינוי.

דיווחים מהשינוי של קו 51: אנשים לא מודעים,

הקווים 50, 51, 150, 251 לא יעברו בשוק (הברון הירש, תחילת ז'בוטינסקי) אלא דרך רח' אורלוב. השינוי מ17.8, יום ראשון הקרוב.
קו 50 ייסע ז'בוטינסקי, אורלוב, בר כוכבא, חיים עוזר (בכיוון פ"ת) ובכיוון השני הברון הירש, פינסקר, אורלוב, ז'בוטינסקי.
קו 51 ייסע ז'בוטינסקי, אורלוב, בר כוכבא, תחנה מרכזית. בכיוון השני - ת"מ פ"ת, אורלוב, ז'בוטינסקי.
דיווחים מהשינוי של קו 51: אנשים לא מודעים,
הייתי בתחנת השוק לכיוון תל אביב, שם היה את הפתק הזה על ביטול התחנה, אנשים בכלל לא שמו לב למדבקה (מצורפת), במיוחד שהקווים שבוטלו רשומים בקטן. אני זה שאמרתי לאנשים על ביטול הקו. היו סודנים שחיכו לקו 51, וגם אישה מבוגרת. הדיילים נמצאים עם הדוכן קרוב לשוק ולא קרוב לתחנת 51 כך שלא היה מי שיגיד לאנשים לא לחכות לו.
התוצאה: המפרקיות של קו 51 יצאו מתחנת השוק כבר שכל מקומות הישיבה תפוסים, ועם אנשים עומדים. אז חזרנו לימים של קו 51 בלבד שהיה עמוס בעמידה כבר בתחנה השלישית.

ביקור בתחנת המציבה בפ"ת לכיוון ת"א: שם הדיילים ממש בתחנה, והם ידעו על השינוי של 51 ואמרו לכל מי שהגיע לתחנה שאין 51. נוצר ויכוח בין הממתינים בתחנה לבין 3 מבקרים של דן שהיו שם. הם אמרו "לפנות לכץ" והאשימו אותם שהם מדן וזה לא בסדר, הם אמרו שהם לא מדן אלא רק עובדים עכשיו בדן. דווקא שני הדיילים הראו בקיאות ואמרו שקו 1 לא עובר במסגר אלא במנחם בגין, והסבירו איך להגיע לתחנה שלו באורלוב. אני מופתע לטובה מהידע של הדיילים.
המפליא: בכיוון השני עבר אוטובוס של 51 ונכנס למציבה עם אנשים בתוכו! או נהג נחמד ואדיב שלקח את האנשים באמת לאן שהם צריכים- למציבה ולא לאורלוב! או שאפילו הנהג לא היה מודע לשינוי.

כתבה של עידן יוסף המתארת את מה שהתרחש אתמול בבוקר:

כתבה של עידן יוסף המתארת את מה שהתרחש אתמול בבוקר:
לתפארת משרד התחבורה המהולל...
[URL]http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-95283-00.html[/URL]

אוטובוס חדש שנצפה נוסע בחיפה

כתבות, הודעות, דיווחים
שלום לכולם,
אז שמתי לב שהצטרף לאיזורי אוטובוס חדש... או שאולי חדש רק לי?
אם זכרוני אינו מטעה בי מדובר על דגם "סולריס". בתמונות לא יצא כ"כ בבירור.. קצת מיהרתי

כאן אתם בודאי תוכלי לאשר או לתת מענה יותר מדוייק.
בפעמיים הבודדות שתפסתי אותו הוא היה על קו 123.
עוד לא יצא לי לסוע עליו, אבל מאותו מבט חטוף היה נראה שסידור המושבים מבפנים, בעיקר בחלקו האחורי מעט שונה..

sweetums

New member
אכן סולריס

שלום לכולם,
אם זכרוני אינו מטעה בי מדובר על דגם "סולריס". בתמונות לא יצא כ"כ בבירור.. קצת מיהרתי

עוד לא יצא לי לסוע עליו, אבל מאותו מבט חטוף היה נראה שסידור המושבים מבפנים, בעיקר בחלקו האחורי מעט שונה..
אכן סולריס
http://egged02.co.il/item.aspx?id=1930
&nbsp

yarivon36

New member
לחברות

שלום לכולם,

לחברות
נצרת תיירות המפעילה את הקו בין חיפה לנצרת עילית, ולחברת שירותי האוטובוסים המאוחדים בנצרת עילית, וגם לחברת נתיב / אומני אקספרס יש דגמים עירוניים ובין עירוניים של סולאריס.
מנסיעה שעשיתי בהם הם די נוחים ושקטים .
החיסרון היחידי שבדגמים הבין עירוניים תאי המטען נפתחים ידנית, וגם לא אז הדלת לא ממש עולה עד למעלה כך שזה גם מפגע בטיחותי בנוסף לאי הנוחות שבדבר.
אבל בסך הכל מדובר ברכישה מוצלחת.
\אגב נשלח דגם מהחברה בנצרת עילית לבאר שבע לחברה המפעילה שם את התחבורה הציבורית בעיר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה