חח היה לי חלום מה זה הזוי!..
זה החלום הכי הזוי שהיה לי איי פעם!! סליחה אבל אין בזה ינוישה.. אני קמתי בבוקר ועל הורידים שלי בידיים צמחו כאלה נבטים של דשא זה היה מה זה מוזר.. אני הוצאתי אותם וירד לי מין דם אבל מהול כזה כאילו לא רק דם.. ואז הלכתי וראיתי שלילדה שאני הכי שונאת יש על כל הידיים שלה כזה דשא ושאלתי אותה "מה עושים? T_T" ובכיתי למה אני אל יודעת והיא הסתכלה עליי במבט המעצבן חסר הרגש שלה ולא אמרה כלום, אחריי זה באה עלי חברה טובה שלי ולה היו כאלה שורות של דשא (איפה שלי היו נבטים כאלה) והיא גם בכתה. ואז אני זוכרת רעש חזק והתעוררתי באוטו (עדיין בחלום) ואמא שלי ישבה מקדימה ושאלתי אותה "אמא לאן את לוקחת אותי?" "לרופא שיבדוק אותך על תדאגי יהיה בסדר.." והעניים שלה היו שחורות. והדבר היחידי שאני זוכרת אחריי זה זה שהייתי במין חדר מפלדה כזה והיה שם שולחן ארוך ועליו כאלה מרקים וישבו שם אנשים עם דשא בכל מקום בידיים רגלים ראש אנשים כאלה אבל לא הכל היה ממחוסה דשא (ידיים ורגליים דשא ראש לא וכל מיניי כאלה) ואני ראיתי את החברה שלי לידי וזאתי שאני שונאת אכלה מרק.. זהו!! =_= איזה חלום מוזר!! הוא היה לי לפניי שנה ואני לא שוכחת אותו אף פעם..