כתבתי את זה כתגובה רגילה אבל...

I N U Y A S H A

New member
שיהיה לכם בכיף!!!

אני חושב בדרך רוחנית..

לי Li

New member
נה

אני לא בקטע של הרוחניות ושיט ~_~ אבל לא מפריע מאלה שכן בקטע הזה ^.^ שכל אחד יעשה מה שבא לו כל עוד הוא לא מעיר לי על מה שאני עושה ^^"

MichelleLev

New member
WTF???????????????

מקרין את רגשותיי?????????? אוי ואבוי! פעם חלמתי שהאחיות של חברה טובה שלי רוצות לראות אותי ערומה! ובמציאות אין לה בכלל אחיות!! החלום הזה מראה שמה שאמרת לא נכון! או שהחלום הזה הביה שונה כי אני ממש לא רוצה שהאחיות הבדויות של חברה שלי יראו אותי ערומה!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה, זה היה דורש.

sintesis

New member
אני..

אני הייתי שמחה לחשוב בדרך רוחנית זה הרבה יותר נחמד, אבל מה לעשות שהדרך המדעית הרבה יותר משכנעת :( ולפי מה ששמעתי מחברה שאמינה בסיאנס אסור לשאול את הרוחות איך העולם הבא

chuchi46

New member
חלומות

אני כל לילה זוכרת לפחות 1-2 חלומות, ולפני שבוע בידיוק זכרתי 7 חלומות מלילה אחד. זה אומר שזכרתי בערך את כל החלומות שחלמתי... (אבל עכשיו אני כבר לא זוכרת אף אחד מהם...) אה, ועוד משהו- בפסח חלמתי יומיים ברצף שאני אוכלת קורנפלקס, ואסור לאכול קורנפלקס בפסח... וני סיתי לשכנע את אמא שלי שתיתן לי לאכול קורנפלקס למרות הכל, אבל היא לא הסכימה, ונראה לי שבגלל זה חלמתי שאני אוכלת קורנפלקס בפעם השנייה... ועוד דבר אחד- בגלל שאני זוכרת כל כך הרבה חלומות אני יכולה לדעת הרבה פעמים באיזה הקשר זה, והחלומות שלי הם ממש על דברים שמציקים לי או מפחידים אותי... ובקשר לתאוריות, אני לא יודעת מי מהן הנכונה, אני רק יודעת שהמדעית נכונה בטוח (קראתי על זה מאמרים וזה באמת הוכח, אבל יכול להיות, ואני גם מקווה שהמוות בעצם מכניס אותך לכמו חלום ממושך שיש לך שליטה עליו, כי אז בחלום כל אחד יכול להיות מאושר...

לי Li

New member
אני בכלל חושבת שאין לנו נשמה

אז בעיקרון, זה קוטל את כל התיאוריה שלך בעיני

אוקי...

אז מה הפואנטה של זה? אני אישית חושבת (וזה לא נגדך) שכל מה שכתבת הוא שיט אחד גדול. יש כל כך הרבה דברים שאתה צריך לדעת, ואתה לא תדע אותם, ולא אני אדע אותם, ואני בספק אם מישהו ידע את זה איי פעם. אני חושבת שכל המיסטיקה הזאת עושה הרבה רוח, ולחינם. שטות גמורה. זה מה שזה. שוב, זה לא נגדרך, אלא נגד מה שכתבת.

blck angel1

New member
ממ למה כולם פה?

אין לכם בית ספר? `מחביאה את העובדה שהברזתי`

למעלה